niktspecjalny 13.11.2018 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 Dobrze ,że zdejmuje Flagę.Czasami zastanawia mnie czy jest wśród krnąbrnych granica absurdu.Czas wprowadzić znowu kompocik , a tak swoją drogą jaki jest najsmaczniejszy kompocik ten alkohol nieprzerwanie gości u co niektórych.Tak więc jutro kompocik.:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 14.11.2018 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Dobrze ,że zdejmuje Flagę.Czasami zastanawia mnie czy jest wśród krnąbrnych granica absurdu.Czas wprowadzić znowu kompocik , a tak swoją drogą jaki jest najsmaczniejszy kompocik ten alkohol nieprzerwanie gości u co niektórych.Tak więc jutro kompocik.:lol2: Kompocik zawsze jest dobry. Najlepszy jest ze swiezych organicznych owocow. Prosto, super smacznie i skromnie. ps bardzo delikatnie, po 4ch takich mozna nawet bez kalosza. Jessica bardzo lubi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.11.2018 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Ale zadyma na dworze .Padało całą noc.Proszę popatrzeć jak ponuro i niekolorowo jest na świecie.W taki ponury dzień aż nie chce się gotować.No cóż.Mam takie proste produkty.Jajko , cukinię , cebulę ,czosnek ,pomidor ,plaster pieczonego boczku ,puszkę szparagów. no to do dzieła.http://emoty.blox.pl/resource/502.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.11.2018 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 (edytowane) Uciekamy szybciutko od smrodu czego w wątku o jedzeniu być nie powinno.Hałastra się panoszy prosta. mając do powiedzenie tylko co to to wypociło. Zapomniałem ,że do w/w danka potrzebne mi będą pieczarki. acha.zamówiłem Taki strój kucharski służy do bardzo wielu rzeczy. Edytowane 14 Listopada 2018 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.11.2018 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Jeszcze chwila i już będzie spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.11.2018 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Mam jeszcze angielkę i bejsbolówkę choć gotować w nich nie przystoi ale za to służą do czegoś bardziej intratnego.Moje kapelutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 14.11.2018 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Mam jeszcze angielkę i bejsbolówkę choć gotować w nich nie przystoi ale za to służą do czegoś bardziej intratnego.Moje kapelutki. ....... ] Wiemy, wiemy. Masz fajne dresy i kaniołki. https://pl.wiktionary.org/wiki/kanio%C5%82a Jeszcze chwila i już będzie spokój. Boimy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 14.11.2018 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Wstalem kilka mitut temu, Jessica jeszcze w lozku. Kocham te klimaty. Zonka wraca jutro, a ja zabieram sie za proste sniadanko. Nadziewane organiczne pieczarki 3ma serami. Prosto, szybko, smacznie i skromnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 14.11.2018 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 ps szybko do piekarnika, i czas na porannego loda wiec biegne do... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 14.11.2018 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Relacja ze sniadania w innym czasie. Teraz mam inne sprawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hun19 14.11.2018 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Relacja ze sniadania w innym czasie. Teraz mam inne sprawy... Bio i eko? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.11.2018 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Nie ma takiej opcji by ten pokazał tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 15.11.2018 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 (edytowane) Wczoraj sniadanie, bylem bardzo zajety wiecie te sprawy... Bio i eko? ) Ubranko latex , a smarowidlo silicon. Wkladka oczywiscie tak, Prazkowany, super sprawa. Polecam! Wracajac do pieczarek. Prosto, super szybko, smacznie i skromnie. Edytowane 15 Listopada 2018 przez Władca Przysmaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.11.2018 05:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2018 (edytowane) Tort schabowy takiego jeszcze nie było.kto zrobi większy - wyższy - grubszy.. Mozolny trud. arduous labor for a fool . Idę robić bo i pora odpowiednia ,a na dworze ponuro i deszczowo. będzie sos do polania i fasolka szparagowa. Edytowane 16 Listopada 2018 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.11.2018 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2018 Prawda ,że smacznie wygląda. https://www.doradcasmaku.pl/przepis/397562/tort-w-wersji-wytrawnej-czyli-schabowy http://lubie.gotowac.com/wp-content/uploads/2009/10/i1.jpg Schabowa lazania. https://lubie.gotowac.com/schabowe-lasagna/ Schabowy przekładaniec Ludziska to potrafią zrobić coś fajnego. https://www.przyslijprzepis.pl/przepis/schabowy-przekladaniec-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.11.2018 05:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2018 No i czekamy.http://emoty.blox.pl/resource/banned.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.11.2018 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2018 (edytowane) W oczekiwaniu na torcik przekładany chcę podjąć próbę i zrobić coś z samego pomidora oczywiście z małymi dodatkami ,które mieszczą się w zasadach FM..Idę szukać małych inspiracji by włożyć w nie odpowiedni wymiar. ponieważ jak coś jest puste i małe to wstyd to będzie pokazać. http://www.fanapple.cz/wp-content/uploads/emojipics-720x350.jpg Można samemu zrobić sobie lody chyba potrafi ktoś.Do lodów myśle ,że dojdziemy. Może takie coś? albo takie https://smaker.pl/przepis-pomidory-pod-pierzynka,106466,oldfork.html https://zpierwszegotloczenia.pl/przepis/pomidory-faszerowane-tunczykiem-z-orzechami może np. tak: Cudowna zupka krem. https://polki.pl/przepisy/porady-kulinarne,potrawy-ze-swiezych-pomidorow,10055867,artykul.html albo : http://bi.gazeta.pl/im/3/10443/z10443233Q,Pomidory-nadziewane-kozim-serem--kaparami-i-orzech.jpg http://kuchnia.ugotuj.to/szukaj/kuchnia/jak+przechowa%C4%87+zielone+pomidory może z zielonego pomidora np. taką strawę.O zielonego będzie trudno. http://images.altarta.com/img/d/5/d5d30f740c6445b8dfbc1eefd787b5e4.jpg Edytowane 16 Listopada 2018 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.11.2018 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2018 (edytowane) Zapomniałem o ogórkach można jeszcze dostać gruntowe no i są te długie szklarniowe , jędrne , delikatnie zakrzywione. .Żeby odniosło to wymierny skutek trzeba mieć co włożyć weń. . wyglądają obłędnie . https://smaker.pl/przepis-ogorki-faszerowane,117823,pyszotka.html imponujące https://smacznapyza.blogspot.com/2015/02/roladki-ze-swiezego-ogorka-z-twarozkiem.html https://www.przyslijprzepis.pl/przepis/ogorki-faszerowane-3 Edytowane 16 Listopada 2018 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noc 16.11.2018 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2018 Tort schabowy takiego jeszcze nie było.kto zrobi większy - wyższy - grubszy.. Mozolny trud. arduous labor for a fool . Idę robić bo i pora odpowiednia ,a na dworze ponuro i deszczowo. będzie sos do polania i fasolka szparagowa. Ważne kto zrobi większy??? Przy schabowych (nie tylko) staram się by były jak najsmaczniejsze, nie przyszło mi do głowy, by jedzenie było jak największe, choć schabowy jest rzadkim gościem na moim stole. Ale można i tak, każdy może mieć inne cele, niekoniecznie moje "naj", musi być tożsame z twoim "naj". Powodzenia w dalszym rozwijaniu nowych pomysłów, tradycyjnej polskiej kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.11.2018 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2018 (edytowane) Wydaje mi się ,że w moim wątku to bardzo ważna kwestia dla co niektórych.. Kolegę wyżej oprócz innych wieści , poruszyła i bardzo zdziwiła sprawa Ważne kto zrobi większy??? Proszę zwrócić uwagę ,że własnie to przekłuło jego uwagę..Zauważył tylko "naje" , "naj" tylko u mnie. Jakież to cudowne wykazać się w jednym poście taka spostrzegawczością. Edytowane 16 Listopada 2018 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.