Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

"Wykopał" byś trochę (najlepiej białych) :) dla swego przyjaciela :) ... nie musiał by zamawiać :)

Zimno kurza dupka na dworze ale jakieś śniadanko i obiadek trza chrupnąć. Zapomniałem musiałby piszemy razem czyli nie musiałby P. Adamek i P.Marcinkiewicz nic podpowiadać ale podpowiedział.:yes::D

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

O, znowu sie pojawil materialny i kulinarny dziad. Jakie to dziadostwo jest smieszne. Puffffff!

Rozwalilem 5 sztuk z 40 metrow.

Nastepnie wybralem sie do winnicy. W tym roku Pindar Riesling, ktory jest idealny do kazdego drobiu i owocow morza. Kupilem 3 kartony.

do-indyka.jpg

ps trufle jadam tylko biale, juz dawno zaprzestalem zajadac sie marcowymi i czarnymi.

Rozwaliłeś? Ja bym zastrzelił, bo rozwalone ciężko poskładać w całość. Swoją drogą trafić z 40 metrów to żadna sztuka.

Zimno kurza dupka na dworze ale jakieś śniadanko i obiadek trza chrupnąć. Zapomniałem musiałby piszemy razem czyli nie musiałby P. Adamek i P.Marcinkiewicz nic podpowiadać ale podpowiedział.:yes::D

Purysto językowy :) Być może warto by zacząć od siebie i poprawnie używać słowa pisanego, nim zacznie się zwracać uwagę innym ?

ps - błąd popełniłem (mój telefon ale to mnie nie usprawiedliwia, gdyż powinienem zwrócić uwagę)

Jesteś tak prymitywny i nie wychowany, że żal mi Ciebie.

Niepotrzebnie się denerwujesz.Nie szukaj zaczepki z nimi. Może coś wspólnie ugotujemy ?.To co mam na prv trzymam na w razie "W" i bardzo Ci dziękuje za zaufanie.Nie myśl sobie ,że jak Ci nie odpisuje to nie czytam.:yes:

No nic , pomijając te inwektywa.:mad:

Chips z włoskiego plastra szynki.

7d719369f1fc95e0.jpg

Grzanka z chleba żytniego na tłuszczyku z włoskiej szynki

be501274ab10ad93.jpg

Kanapki dla Małgorzaty

bd0daf21c33a7be1.jpg

7afdb27d886f22a5.jpg

Grillowana parówa wieprzowa tym razem :yes::D z serem morskim

a67d50aae3396001.jpg

CD.

f9106c281b5ad36a.jpg

f10e41da3ff74374.jpg

9109b905c7e382ee.jpg

Nie ma to jak "palic" szynke kanapkowa. Tylko w jakim celu? Malo istotne w syf nie bede sie zaglebial.

Darmowy idyk od matki natury z lasu, jeden z 3ech. Tak sztuka ma 5.44kg. Naturalna naturalnosc, kolor i jedrnosc, co widac. Podwiazany czeka na nadzienie.

z-lasu-1a.jpg

Organiczne skladniki nadzienia, dla odmiany cudowna cebula vidalia, a pozostale skladniki klasycznie.

z-lasu2.jpg

Edytowane przez Władca Przysmaków
plus foto