Władca Przysmaków 22.11.2018 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 Co za zapach, bomba zapachowa i smakowa, a jednoczesnie proscizna i skromnosc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 22.11.2018 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 Co za frajda lubie sie tak bawic. Do dobrej zabawy potrzebne sa dobre "narzedzia kuchenne". Moim ulubionym jest noz 8 cali Chef. Japonska super stal i miedz, limitowana rocznicowa specjalna jednorazowa edycja 2000 sztuk. Sprawia wiele przyjemnosci w dloni i dla oka. Prawdziwe dzielo sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 22.11.2018 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 Ostatnia partia jest przeznaczona na sos. Wszystko delikatnie na oliwce z bialymi truflami. Wywar borowikowy zaczelem robic kilka dnie temu, jest gesty i aromatyczny, po dodaniu do brazowych pieczarek efekt bedzie super smakowity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.11.2018 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 No to czas na pauzę by krnąbrność zaspokoić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 22.11.2018 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 Co za aromat i smak, zwala z nog. Boskosc! ps i jak mila ze holota nie przeszkadza, moge sie zabawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 22.11.2018 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 (edytowane) No to czas na pauzę by krnąbrność zaspokoić. W miedzysczasie super organiczna kawa z miodem, i burbonem teksanskim... Edytowane 22 Listopada 2018 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 22.11.2018 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 ...kilka kostek lodu i mozemy sie rozkoszowac proza zycia powszedniego... Pawel w prawdziwych kulinariach juz zaprezentowal jak robimy borowke, wiec na zdrowie. Bęc! ps dla pań blend swiateczny z szampanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 22.11.2018 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 I blend swiateczny dla pań, a jest ich dzisiaj u mnie na przyjeciu 9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 22.11.2018 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 Mila atmosfera milo skromnie i przytulnie, kazdy zadowolony w oczekiwaniu na smakolyki z pod mojej reki. Taki blend polecam dla pań... Palce lizac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 22.11.2018 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 Moczona i odciskana chałka w winie(riesling)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 22.11.2018 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 Na 3 indyki 45 jajek przepiorczych, czyli 15 na jedna porcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 22.11.2018 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 To juz 4ty zestaw, sztarzal w 10. Panie sa zachwycone... ps to sie nazywa prawdziwe zycie towarzyski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 22.11.2018 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 Nie jadam ostatnio fasolki , zle zawsze ktos poprosi... dzisia 4 osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 22.11.2018 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 Jajka przepiorek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 22.11.2018 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 (edytowane) Jeden ze znajomych porosil mnie o drink z polskiej wodki, czemu nie... ps dostawilem rowniez Miod Pitnyn Jadwiga Poltorak, bedzie pasaowal rowniez do indykow. Ma kilka butelek, wiec jestem spokojny. Ciekawy jest rowniez likier z czarnej porzeczki, kupilem bedac na Lotwie. Edytowane 22 Listopada 2018 przez Władca Przysmaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 22.11.2018 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 Nadzienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 22.11.2018 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 Odstawilem wodke na inna czesc blatu, bo znajomi robia drinki i przeszkadzaja w gotowaniu. Do wodki dostawllem cole. Oczywiscie naturalna, nie chemiczna. Super smacza i prawdziwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 22.11.2018 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 Super zestawienie, klasycznie i o intensywnym zapachu coli. Polecam! Dla kazdego cos milego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 22.11.2018 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 (edytowane) Zapach nadzienia zwala z nog, cudownosc i amomat boskosci...a co bedzie po pieczeniu... Edytowane 22 Listopada 2018 przez Władca Przysmaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 22.11.2018 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 I nastepna butelka wina, okazalo sie rowniez strzalem w dziesiatke. Wycisniete z moczonej chałki uzylem po brytanek z indykami. Parujac w piekarniku nadaje super nuty zapachowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.