niktspecjalny 12.04.2019 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2019 Witaj.Wiesz co ta młoda kapucha i sos i skwareczki zresztą bardzo delikatne póki co przypadły domownikom do gustu. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.04.2019 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 Na kolacje były tylko owoce no i śnieżka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.04.2019 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 Szkoda ,że nie moja ale pięknie podana tajska zupka mięsna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.04.2019 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 Naleśniki biszkoptowe z serem brzoskwiniami i musem z truskawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.04.2019 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 Młody złapał jakąś jelitówkę. Zażyczył sobie na obiad rosół.Kupiłem kawałek kaczki i skrzydło z indyka.Zaakceptował.Wkurzyłem się bo na stoisku EKO króluje przyprawa Vegeta..bez tego i tamtego. Czytam:rolleyes: na opakowaniu , a tam ukryty olej palmowy.Wymiękłem.Rosół gotował się do teraz. Smak niepowtarzalny choć stwierdził ,że "nie huczy szponderkiem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.04.2019 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 Wczorajszy rosół pozostawił po sobie skrzydło z indyka.Uczyniłem z nim na drugie śniadanie takie coś.Ktoś oddał by to np. kotkom by miały smaka .Mimo że ugotowany do miękkości został potraktowany marynatą jak każde surowe mięso.Kminek mielony,Ostra papryka,Vegeta,Pieprz grubo mielony ,Sok z połowy limonki,łagodna oliwa z oliwek.Na patelnię masło klarowane w symbiozie z olejem rzepakowym by nie pryskało.Sos curry zrobiony przez synia szok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.04.2019 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 Ikea Lublin.Bardzo nam z Gosią smakowało.Nie wiem co powiedzieć za te oskarżenia przez Paula. Żle się z tym czuję.Można różne rzeczy sobie mówić ale nie takie.Jestem w szoku.Co z tym zrobić jak mógł mnie tak bezpodstawnie oczernić.Szok.Wkleję wam tasiemca z Ikei. Nikt nigdy tak mi nie powiedział.Nikt tak mocno publicznie nie zeszmacił.Wyje do księżyca i proszę Boga by to naprawił.Jestem niewinny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.04.2019 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2019 Elfir ...............jeżeli zasługuje na bana to mi go daj.Jest mi bardzo przykro.Jest mi źle ,że ten człowiek tak mnie oczernił.Nie wybielam się bo mam to w dupie ,ale chce zatrzymać ten trend by ludziska wiedzieli ,że my Polacy mamy swojego: ,schabowego,mielonego z buraczkami,zimne nóżki, kluski z serem ,pirogi ruskie ,golonkę w piwie ,kiełbasę z ogniska ,ziemniaki z popiołu ,żelaziaki ,płatki na mleku , ,Pawełka Tafii. ,z młodej kapusty zupka kapuśniak ,itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.04.2019 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2019 Cytrynówka lekka na weekend majowy. Sprawdzałem sos sezamowy.Taki chemicznie dostępny.Kawałek surowego boczku bo lubię walczyć z cholesterolem. Taki prosty hamburger z sosem sezamowym z bułką plecionka i kotletem j/w + dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.04.2019 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2019 Naleśniki z serkiem mascarpone i truskawkami. Młody barszcz i młode jak widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.04.2019 05:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2019 (edytowane) Wszystkiego co najlepsze. Galantyna z kaczorka. Ściągnąłem skórę,posypałem przyprawami , mięso odkorowałem od kości lekko skropiłem sokiem z limonki dodając ulubione przyprawy i łyżkę żelatyny,szmatka lniana i wyszło tak. Edytowane 21 Kwietnia 2019 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.04.2019 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2019 (edytowane) Zapomniałem wcześniej wkleić fast food .Zarąbisty,jeden z podwójnym ,a drugi z pojedynczym hamburgerem wołowym.Pyszotka. Wracając do Świat to kiełbasę potraktowaliśmy wołowiną i piersią z kurczaka i odrobiną boczku.Trochę suchara ale smaczna. Pierwszy raz robiliśmy "Rajskie jabłko".Trochę nam popłynęły jabłka ,a to dlatego ,że są li tylko z masą budyniową.Pychota mimo to . Edytowane 21 Kwietnia 2019 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.04.2019 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2019 No i przysmaki świąteczne się kończą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.04.2019 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 Łopatka w sosie własnym i jajecznica z serem i pomidorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.05.2019 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2019 Po długim wickendzie kilka fajnych spontanów.Najpierw deserki. Trochę 70 - dziesiątki Kilka danek Opis w drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 09.05.2019 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2019 Po długim wickendzie kilka fajnych spontanów.Najpierw deserki. Trochę 70 - dziesiątki Kilka danek Opis w drodze. Siemka NS. Jak zwykle smacznie i po naszemu. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.05.2019 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2019 (edytowane) Osobiście bananik z wycieczki personalne.Kuźwa nic mu nie zrobiłem to wlazł tu z buciorami i niemerytorycznie się zachował.Zgroza.Trzeba go odpuścić.O jakim odpoczynku w wątku kulinarnym założonym przeze mnie.Straszny typek. Bananik. Chciałem coś napisać jakie fajne żarełko to się wziął i odezwał.Szkoda czasu na niego. Edytowane 10 Maja 2019 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.05.2019 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2019 Powiedzmy że wiadomo dla kogo te skromności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 11.05.2019 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2019 Powiedzmy że wiadomo dla kogo te skromności. Dziękuję i pozdrawiam (chyba, że dla kogoś innego), hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.05.2019 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2019 Dziękuję i pozdrawiam (chyba, że dla kogoś innego), hehe. Ale się uśmiałem z brzmienia tych pozdrowień.Dobrze ,że tego ....................:D:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts