d7d 05.06.2019 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 @d7d daj już spokój. Nie masz ochoty oglądać to nie zaglądaj tutaj i tyle. Wiesz, jak się rzep przyczepi to wlecze się i wlecze. Można by sądzić, że z przyjemnością oglądacie @niktspecjalny w kąpieli w basenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 05.06.2019 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 (edytowane) Wariacje moje kulinarne łączą dwa światy i nie chodzi by cały czas się chwalić ale by dawać radość , uśmiech tym co na FM budują swoje gniazdka.By choć na chwile zapomnieli o problemach dnia codziennego i spojrzeli na to inaczej.Ty tego nigdy nie zrozumiesz. Wiesz dlaczego ,ja wiem bo mam swój własny dom ,który mi się wymarzył.Mam w nim to na co mnie było stać , kocham bliskich i dokładam do niego co-róż coś nowego by sprawiać im przyjemność. Gotowanie to dodatek,odskocznia ,która daje mi chęć życia.Może jeszcze nie pasja ale jako suplement do przyszłości , która coraz bardziej mnie zastanawia.-intryguje.Co będzie dalej. nie wiem.Ty mi w tym nie przeszkodzisz. Najpierw rower ,potem jacuzzi , a następnie kolacja.Łączenie powiodło się. Przepraszam za brak opisu.Pieczarki na maśle klarowanym, z grillowanym kurczakiem,natką pietruszki,pajdka razowego z masłem i rzodkiewka i natką pietruszki.Do popicia sok z wyciśniętych czerwonych grapefruitów.Na podgryzanie młode szczypiorki. I tak na sucho w pontonie? Ja to nawet w jacuzzi konsumuję https://www.youtube.com/watch?v=CvqiKH_kOS4 Edytowane 5 Czerwca 2019 przez Władca Przysmaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 05.06.2019 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 I tak na sucho w pontonie? Jak to "na sucho" ? Jest w mokrej wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 05.06.2019 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Jak to "na sucho" ? Jest w mokrej wodzie W kulinariach się jada i pije, a nie moczy. https://www.youtube.com/watch?v=yNXQfFXWeaY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 06.06.2019 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2019 Można by sądzić, że z przyjemnością oglądacie @niktspecjalny w kąpieli w basenie To jaccuzi nie basen. Swoją drogą trochę mu zazdroszczę, lecz kto wie, może też kupię takie cudo. NS, ile kosztował ten super relaksator? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 06.06.2019 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2019 I tak na sucho w pontonie? Ja to nawet w jacuzzi konsumuję https://www.youtube.com/watch?v=CvqiKH_kOS4 Chciałeś ugryźć i ugryzłeś, tylko zęby już trochę ...tępe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 06.06.2019 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2019 Chciałeś ugryźć i ugryzłeś, tylko zęby już trochę ...tępe. Szampana się pije, a nie gryzie. Uwielbiam, mniam mniam… https://www.youtube.com/watch?v=zPHR-nkLiic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 06.06.2019 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2019 Szampana się pije, a nie gryzie. Uwielbiam, mniam mniam… https://www.youtube.com/watch?v=zPHR-nkLiic Czyli nawet umysł ...otępiał. Nic tylko współczuć. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 06.06.2019 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2019 Czyli nawet umysł ...otępiał. Nic tylko współczuć. Pzdr. Nic ekskluzywnego, bardzo tanio i skromnie.Bisol Talento Brut Millesimato Metodo Classico, dostepny w Warszawie, Gdańsku , Poznaniu , Wrocławiu. Przy zakupie 12 butelek dostaniemy upust 118 złoty(10%). Kupuję zawsze 4-5 kartony, można lać ile wlezie... Polecam! Super tanio, super smacznie i super skromnie. Palce lizać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 06.06.2019 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2019 (edytowane) przypomniało mi się powiedzenie Margaret Thatcher :"Z byciem ważnym jest jak z byciem damą. Jeśli musisz mówić ludziom, że jesteś ważny, to znaczy, że nie jesteś." Edytowane 6 Czerwca 2019 przez coulignon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 06.06.2019 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2019 przypomniało mi się powiedzenie Margaret Thatcher : "Z byciem ważnym jest jak z byciem damą. Jeśli musisz mówić ludziom, że jesteś ważny, to znaczy, że nie jesteś." Ale to jest naprawdę tanie musujące wino, 99 zł butelka. Nie ma co kombinować z Margaret Thatcher, zwykłe wino musujące do rozlewania. Co innego z dobrymi rocznikowymi szampanami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 06.06.2019 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2019 Ale to jest naprawdę tanie musujące wino, 99 zł butelka. Nie ma co kombinować z Margaret Thatcher, zwykłe wino musujące do rozlewania. Co innego z dobrymi rocznikowymi szampanami. Tak na marginesie, wiesz kim była Margaret Thatcher? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 06.06.2019 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2019 Ale to jest naprawdę tanie musujące wino, 99 zł butelka. Nie ma co kombinować z Margaret Thatcher, zwykłe wino musujące do rozlewania. Co innego z dobrymi rocznikowymi szampanami. Nie odniosę się. Alkoholu praktycznie nie pijam. Wolę ciepłe mleko. Mlekovita bez laktozy po 3,20 za butelkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.06.2019 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Nie odniosę się. Alkoholu praktycznie nie pijam. Wolę ciepłe mleko. Mlekovita bez laktozy po 3,20 za butelkę. Jak dla mnie to gorsze niż veganizm ... Twój wybór ... jednakowoż weź pod uwagę, że w wielu potrawach alkohol wspomaga trawienie, nie wspominając już o walorach smakowych potrawy ... Twój wybór ... ze smakami nie dyskutuję, jednak absolutnie to nie moja bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 07.06.2019 01:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 (edytowane) Tak na marginesie, wiesz kim była Margaret Thatcher? Nie "pajacój". Żyje się raz. Szampan z piwniczki, do kiełbaski z dziczyzny. Taki do dziczyzny , a nie do Gosi i Joli w jacuzzi. https://www.youtube.com/watch?v=tXIN9mbguiw I bez debilizmów o Margaret. https://i.postimg.cc/13F7Qypm/11b.jpg ps Pawle, dokładnie jak piszesz Edytowane 7 Czerwca 2019 przez Władca Przysmaków tylko 1 video Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 07.06.2019 02:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Wgiegasie, a jak już zjesz kiełbaske z dziczyzny, i popijesz szampanem to można popajacować o Margaret https://www.youtube.com/watch?v=b-AzLV6p3UQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.06.2019 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 łochocho. Ostra zmiana jacuzzi .będzie połączenie prostego z użytecznym.Zmiana wystroju i żarełko inne .Polska gra dzisiaj może zdążymy z młodym by po 10 - tce rowerowej szukać ukojenia,odpoczynku,spokoju w ciepłym eterycznym jacuzzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.06.2019 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Witam. Dzisiaj obiad grillowy ale najpierw śmieszne danko jak za komuny z podmiejskiej barówy. Kiełbasa z rusztu,pajdka chleba,musztarda,majonez i napój. z grubym antrykotem dojrzewającym jest jeszcze arbuz i borówki i lody. Młody ugotowany al dente,Vegeta,czosnek plastry i kminek.Masło zawsze 83 %. szparagówka i wiśnie w gorzkiej czekoladzie.Wykorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.06.2019 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 I poszło , proste ale dobre żarełko budowlane.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.06.2019 04:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2019 (edytowane) Kilka słów codo pitraszenia grillowego.Wariacja nietypowa.Widoczne szaszłyki na fotkach zrobione są z półproduktów i produktów. Chef skrytykowałby zapewne ale jak na wariacje przystało "minuta próby" nie zaszkodzi. Otóż szaszłyki robione były z 1.młoda cebula 2.kiełbasa węgierska 3."kiełbasa wieprzowa ,średnio rozdrobniona, surowa ,wędzona" 4.cienki schab w marynacie Cóż w tym dziwnego.Zrobione szaszłyki po nabiciu na szpikulce leżały 4 h w zamrażarce i tak zamrożone, zostały położone na grill.Kawałek steak z antrykotu na grillu (niezdrowym ) przepyszny , powiadam Wam przepyszny .Myślę ,że nawet na budowie swojego gniazdka można go serwować.Pycha. Surówka z pomidora ,czerwonej cebuli w oleju z suszonych pomidorów i odrobiny octu balsamicznego.Jako dodatek jak na wariacje przystało ogór-as małosolny.Polecam . na koniec spontaniki. Kiełbasa w baranim jelicie , gotowana jak zwykle w wariacjach mych w roztworze wodnym na bazie krążków z pora. Zajefajna polecam.Tort który nas oszołomił.Czereśnie wczesne tegoroczne i w nim także i jako przybranie w bitej śmietanie dla podbicia smaku.Rewelacja.Pycha bomba kaloryczna ale mała .Zajebisty śmietanowiec "jednogodzinny":D .Kanapka z pasztetem z cukinii jako dodatek (gotowana jako warzywo razem z innymi). spontan z kocurem mającym chrapkę na żarełko ze stołu . kanapka z pasztetem z młodej cukinii .Rewelka. Dary grządki za domem.Pomidorki malinowe micro. Kolejny przepis jeszcze nie sprawdzony.Wędzona cukinia.Pyszota.Odlot w wariacjach moich , murowany. Już zaczyna kwitnąć. Truskawki do wariackiego ponczu także. Dzisiaj wieczorna spontaniczna kąpiołka w bąbelkach, prostego jacuzzi. Bez przepychu. Edytowane 10 Czerwca 2019 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts