niktspecjalny 20.06.2019 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2019 To są poważne oszczerstwa których końca nie widać. Nie sposób tego jakoś zdefiniować ,wytłumaczyć.Na każdym kroku drwina i kpina. szykanowaćnękać kogoś, dokuczać komuś, utrudniać komuś działania, ciągle stawiać przeszkody; prześladować kogoś http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2220.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.06.2019 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2019 Pojechał mi ten wielki kucharz. Trudno. Sznycel z indyka , ziemniaki , mini marchewki , chłodnik bez sałaty ,jako dodatek szalotka duszona w miodzie. Deser to domowa szarlotka z lodami i domowa panna cotta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 20.06.2019 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2019 Siemka NS. Skocz do wątku "kulinaria" to się uśmiejesz. Pzdr. (Jestem teraz koło Ryk). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.06.2019 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2019 (edytowane) Siemka NS. Skocz do wątku "kulinaria" to się uśmiejesz. Pzdr. (Jestem teraz koło Ryk). Niewątpliwie Czytałeś wpisy NS-a i własne ? Edytowane 20 Czerwca 2019 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.06.2019 05:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2019 (edytowane) Siemka NS. Skocz do wątku "kulinaria" to się uśmiejesz. Pzdr. (Jestem teraz koło Ryk). Witaj.Powiem ,że się wypalił kulinarnie.Ma jakieś straszne kłopoty które uzewnętrznia tu na FM.Popatrz proszę w jaki sposób odnosi się do wątków i do ludzi . Tego nie robił. Tego nie było.Należy go pozostawić natychmiast w tej utopi.Niech w niej brnie cały czas ,aż się zatrzyma.Wczoraj przyjechali przyjaciele młodego . Jego kolej to i musi sprostać zadaniu. Będzie się działo kulinarnie. Trochę nas jest. Baletki na świeżym powietrzu.Pogoda Nam niestraszna .Uwielbiam takie spontany bo dom prowadzimy otwarty. Bardzo dziękuje Ci za wpis tłumaczący kogo reprezentuje wielkie kulinarne guru. Nie wątpiłem w to nigdy.Ta jego prawidłowość jest obrzydliwa. Są przyjemniejsze chwile ,które trzeba pielęgnować. Szkoda na niego czasu..Moja mini ciuchcia ma dzisiaj swój epizod .Spontany godne polecenia. Edytowane 22 Czerwca 2019 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.06.2019 05:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2019 (edytowane) Szkoda ,że fotek nie można wklejać. Szkoda. Edytowane 24 Czerwca 2019 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.06.2019 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2019 Nie można to nie można , dobrze ,że pisać można.Będzie wędzona szynka EKO. Polędwiczka wieprzowa.Roladki z serem.Szaszłyki przeróżnej maści. Spróbuje uwędzić pstrąga traktowanego jak mięso w takiej samej marynacie.Czas pokaże. Pzdr. Ryki i Lublin to cudowne miasta.;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 22.06.2019 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2019 (edytowane) Witaj.Powiem ,że się wypalił kulinarnie.Ma jakieś straszne kłopoty które uzewnętrznia tu na FM.Popatrz proszę w jaki sposób odnosi się do wątków i do ludzi . Tego nie robił. Tego nie było.Należy go pozostawić natychmiast w tej utopi.Niech w niej brnie cały czas ,aż się zatrzyma... Bardzo dziękuje Ci za wpis tłumaczący kogo reprezentuje wielkie kulinarne guru. Nie wątpiłem w to nigdy.Ta jego prawidłowość jest obrzydliwa. Są przyjemniejsze chwile ,które trzeba pielęgnować. Szkoda na niego czasu.... ... Nie przygryź sobie języczka przy pisaniu takich wypowiedzi (wtrącając wyrażenia których sensu nie rozumiesz) ... "kłopoty to moja specjalność" "by pozostać w tej utopi" Wiele z Twoich kulinarnych propozycji jest "obrzydliwych" (lub choćby tylko niestrawnych) ... choć przyznać muszę, iż w zapowiedziach robisz postępy ... choćby w ostatniej ..., dobrze ,że pisać można.Będzie wędzona szynka EKO. Polędwiczka wieprzowa.Roladki z serem.Szaszłyki przeróżnej maści. Spróbuje uwędzić pstrąga traktowanego jak mięso w takiej samej marynacie.Czas pokaże. ... nie wiem czy doczekam (bom trochę starszy od Ciebie) ... ale "czas pokaże" ps - szalotka niechybnie "uduszona" ... aż sczerniała od tego "duszenia" ... w czym pływa marchewka ? Edytowane 22 Czerwca 2019 przez Chef Paul ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 22.06.2019 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2019 Nie przygryź sobie języczka przy pisaniu takich wypowiedzi (wtrącając wyrażenia których sensu nie rozumiesz) ... "kłopoty to moja specjalność" "by pozostać w tej utopi" Wiele z Twoich kulinarnych propozycji jest "obrzydliwych" (lub choćby tylko niestrawnych) ... choć przyznać muszę, iż w zapowiedziach robisz postępy ... choćby w ostatniej ... nie wiem czy doczekam (bom trochę starszy od Ciebie) ... ale "czas pokaże" ps - szalotka niechybnie "uduszona" ... aż sczerniała od tego "duszenia" ... w czym pływa marchewka ? No i się "skończyłeś", czyli wypaliłeś. Dobrze a nawet bardzo, nazwał twoje zachowanie NS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 22.06.2019 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2019 ...czyżby chef pogniewał się z "przyjacielem"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 22.06.2019 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2019 No i się "skończyłeś", czyli wypaliłeś. Dobrze a nawet bardzo, nazwał twoje zachowanie NS. To raczej Twoje i NS-a marzenia ... jeszcze trochę musicie na to poczekać ps - z " propozycji kulinarnych" NS-a można jeszcze trochę się pośmiać (chyba, że w końcu nauczy się gotować) Twoje "historyczne" już ale wciąż żywe i sławne na tym forum "dzikie, klatkowe króliki" (plus fotka z suchi zrobiona "gdzieś tam"), wyczerpały "potencjał" prezentacji własnych dokonań w tym zakresie ... no ale "czopkuj" dalej w końcu "kominkowa solidarność" zobowiązuje Być może jakieś zaproszenie od "kolegów milionerów" (popracuj nad tym), do "gwiazdkowej" restauracji, "natchnie" Cię do dalszych "fachowych kulinarnych" wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 22.06.2019 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2019 ...czyżby chef pogniewał się z "przyjacielem"? Trochę mnie dziwi, (choć niezbyt bardzo), że człowiek z takim "wykształceniem" jak Ty, coraz bardziej ośmiesza się w swych wypowiedziach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.06.2019 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 (edytowane) Edytowane 23 Czerwca 2019 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 23.06.2019 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Rozumiem, że ta bardziej "przypieczona" część cebulki, zgodnie ze starą tradycją, trafi do rosołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.06.2019 04:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 (edytowane) Inne odsłony wariacji.Na głupie pytania ponoć nie ma odpowiedzi i lepiej omijać szerokim łukiem takich dżentelmenów powiem tylko ,że spontany polskie są super , a cebulę spaloną na węgiel dodaję , dodawałem i dodawać będę do rosołu. Poza tym taka obrana cebulka nawet przypalona z szaszłyka byłaby doskonałym smakiem i zabarwieniem jakiejkolwiek zupy. Chamskie aluzje niech pozostaną w chałupie wielkiego kalibru i guru niech ma z tego satysfakcję. Moja ciuchcia podołała wariacjom kulinarnym . Staram się prostym , prosto w miarę możliwości tłumaczyć . Nie przyswajalność prostych zagadnień kulinarnych pozostawię Państwu do oceny.Jak widać inteligentni inaczej się nie nudzą. ,"Błędy lekarza przykrywa ziemia". Nich tak pozostanie. W roztworze solnym ( sól peklowa ) , 70 h w w/w marynacie.Jest super dla wariacji kulinarnych i gorąco ją polecam. Proste i śmieszne doszczelnianie http://psiakosc.com/emoty/emoty-4/radocha1.gif Na haki z wieszaków (długoletni patent) zawsze ze mną. Teraz dostąpią kąpieli http://psiakosc.com/emoty/emoty-4/toast1.gif wg39070 czy parzysz po wędzeniu i czy ten pion w wariackiej wędzarni według Ciebie jest zachowany? http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2203.gif Mówiłem olej totalnie nie dawaj mu pożywki , niech zatraca się w swoim świecie.Czas leczy wyleczy i jego z tego podejścia chamskiego i świata drwin,ośmieszania,ubliżania ,wyzywania, itd. Nie ze sklepu te wędzonki ale z wariackiej ciuchci , w pionie 6h w temp. nieprzekraczającej 150 stF http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2341.gif Polędwica nie ze sklepu , nie od chłopa ,nie z wędzarni publicznej. Swojska ,prosta. http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2231.gif 10 min parzenia dla kiełbasy i więcej dla szynki i polędwicy. Edytowane 24 Czerwca 2019 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 24.06.2019 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Inne odsłony wariacji.Na głupie pytania ponoć nie ma odpowiedzi i lepiej omijać szerokim łukiem takich dżentelmenów powiem tylko ,że spontany polskie są super , a cebulę spaloną na węgiel dodaję , dodawałem i dodawać będę do rosołu. Poza tym taka obrana cebulka nawet przypalona z szaszłyka byłaby doskonałym smakiem i zabarwieniem jakiejkolwiek zupy. Chamskie aluzje niech pozostaną w chałupie wielkiego kalibru i guru niech ma z tego satysfakcję. Moja ciuchcia podołała wariacjom kulinarnym . Staram się prostym , prosto w miarę możliwości tłumaczyć . Nie przyswajalność prostych zagadnień kulinarnych pozostawię Państwu do oceny.Jak widać inteligentni inaczej się nie nudzą. ,"Błędy lekarza przykrywa ziemia". Nich tak pozostanie. W roztworze solnym ( sól peklowa ) , 70 h w w/w marynacie.Jest super dla wariacji kulinarnych i gorąco ją polecam. Proste i śmieszne doszczelnianie http://psiakosc.com/emoty/emoty-4/radocha1.gif Na haki z wieszaków (długoletni patent) zawsze ze mną. Teraz dostąpią kąpieli http://psiakosc.com/emoty/emoty-4/toast1.gif wg39070 czy parzysz po wędzeniu i czy ten pion w wariackiej wędzarni według Ciebie jest zachowany? http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2203.gif Mówiłem olej totalnie nie dawaj mu pożywki , niech zatraca się w swoim świecie.Czas leczy wyleczy i jego z tego podejścia chamskiego i świata drwin,ośmieszania,ubliżania ,wyzywania, itd. Nie ze sklepu te wędzonki ale z wariackiej ciuchci , w pionie 6h w temp. nieprzekraczającej 150 stF http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2341.gif Polędwica nie ze sklepu , nie od chłopa ,nie z wędzarni publicznej. Swojska ,prosta. http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2231.gif 10 min parzenia dla kiełbasy i więcej dla szynki i polędwicy. Siemanko. Pion idealny. Po wędzeniu nie parzę chyba, że dla juniora (żona np woli szynkę parzoną). Kiełbasę wędzę stosunkowo długo i nie poddaję procesowi parzenia, wtedy pięknie podsycha. Raz jednak lekko przesadziłem z suszeniem i można ją było tylko ...łamać, ale jaki smak! Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.06.2019 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 (edytowane) Kanapki śniadaniowe z wytworzonej wędliny jako wariacja kulinarna. wg39070 rzadko parzę.Tym razem parzone j/w.Kanapki po sparzeniu.Zajefajne i w smaku i w wyglądzie. Proste kanapeczki ale powiadam Ci ....pychotka.Na chlebie graham. Będę robił graham sam. Pzdr. smakowicie.Wrzucam guru do ignorowanych totalny EOT. Nie chcę go słuchać , komentować (chyba ,że obraza moja rodzinę jak houscik) , czas się z niego wyleczyć.To gorzej jak wrzut. Edytowane 24 Czerwca 2019 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 24.06.2019 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 zazdroszczę wam bezrobotnym takiej ilości wolnego czasu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.06.2019 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 ... Wrzucam guru do ignorowanych totalny EOT. Nie chcę go słuchać , komentować (chyba ,że obraza moja rodzinę jak houscik) , czas się z niego wyleczyć.To gorzej jak wrzut. Gratuluję nowego sprzętu (pomimo "wrzutów") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 24.06.2019 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Kanapki śniadaniowe z wytworzonej wędliny jako wariacja kulinarna. wg39070 rzadko parzę.Tym razem parzone j/w.Kanapki po sparzeniu.Zajefajne i w smaku i w wyglądzie. Proste kanapeczki ale powiadam Ci ....pychotka.Na chlebie graham. Będę robił graham sam. Pzdr. smakowicie.Wrzucam guru do ignorowanych totalny EOT. Nie chcę go słuchać , komentować (chyba ,że obraza moja rodzinę jak houscik) , czas się z niego wyleczyć.To gorzej jak wrzut. Kiełbaska wygląda wyśmienicie i pewnie tak samo smakuje. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.