Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Kiełbaska wygląda wyśmienicie i pewnie tak samo smakuje. Pzdr.

Kiełbasa super .Składniki podam .Przepraszam za podwójny błąd ortograficzny. Chodziło mi oczywiście o powiedzenie polskie "jak wrzód na du...pie" , a nie "

sł PWN " wrzut «w piłce nożnej, ręcznej, koszykówce itp.: wznowienie gry, gdy piłka znajdzie się poza liniami autowymi boiska»"
.Także wrzócam http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2343.gif od wrzód guru ponownie do ignorowanych.jeszcze raz smakowicie przepraszam za wprowadzenie opinii publicznej w błąd.

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Poprawne gospodarowanie kulinarnym czasem nie musi być od razu podyktowane bezrobociem.Inteligentny kulinarnie zawsze pogodzi i prace i czas wolny dobrze go organizując.Dobrze , że nic nie napisał jak bezrobotny organizuje go sobie na FM. Szybkie orzeźwienie prostym deserem.

651d1255c6633900.jpg

94151bd0a1efdbdb.jpg

Kiełbasa super .Składniki podam .Przepraszam za podwójny błąd ortograficzny. Chodziło mi oczywiście o powiedzenie polskie "jak wrzód na du...pie" , a nie "

.Także wrzócam http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2343.gif od wrzód guru ponownie do ignorowanych.jeszcze raz smakowicie przepraszam za wprowadzenie opinii publicznej w błąd.

Żeby w jednym słowie zrobić dwa błędy, to dopiero jest "miszczostwo" (tym bardziej gdy poprawia się innych) :)

... a idiotyczne usprawiedliwianie tego bawi tym bardziej :)

Tylko to .To jest lekarstwo.Kończąc .Przyznałem się do błędu i grzecznie przeprosiłem.

921743ee123f6ddd.png

Powiadam Wam ,że życie kulinarne na FM może być piękne. Zastanawia mnie jak już mnie tak prawami autorskimi straszy. Czy jest coś takiego " nie życzę sobie prowokujących komentarzy w danym topiku" pod moim adresem ?

Żeby w jednym słowie zrobić dwa błędy, to dopiero jest "miszczostwo" (tym bardziej gdy poprawia się innych) :)

... a idiotyczne usprawiedliwianie tego bawi tym bardziej :)

Korektor mu tego nie podkreslil, gdyż "wrzut" figuruje w słowniku :)

On tyle o ortografii wie, ile mu autokorekta powie

:)

@niktspecjalny - kiedy ostatnio mierzyłes poziom cholesterolu i trójglicerydów ?

Bo mnie LDL rośnie od samego oglądania :)

Tylko to .To jest lekarstwo.Kończąc .Przyznałem się do błędu i grzecznie przeprosiłem.

921743ee123f6ddd.png

Powiadam Wam ,że życie kulinarne na FM może być piękne. Zastanawia mnie jak już mnie tak prawami autorskimi straszy. Czy jest coś takiego " nie życzę sobie prowokujących komentarzy w danym topiku" pod moim adresem ?

Już "wrzóciłeś" :) ... na stałe ? :)

Ponownie "koncert życzeń" :) ;)

Ten wpis świadczy tylko i wyłącznie o Twojej płyciźnie intelektualnej. Tak na marginesie, masz jakiś kompleks?

Natomiast te Twoje wypociny mają tyle "głębi", że zapewne trudno w nich dno zobaczyć. Jako jeden z "poprawiaczy" zaglądasz częściej do słownika (choć kiedy tego nie robisz "kwiatki na łączce rozkwitają") :)

W ostatnim czasie już nawet NS zaczyna Cię intelektualnie przerastać panie "wszechstronnie wyedukowany" :)

"Tak na marginesie" :) Masz również fakultet z psychologii ?

Prośba do moderatora by skrócił te wycieczki personalne. Skończyły się najazdy słowne w kominkach ,wszystko skończyło się to mąciciele ,szukający wrażeń i zadymy ,biesiadę w w wątkach kulinarnych sobie robią . Umilkło tam to zjeżdżają się na tu na sesje. Prośba o merytoryczne wypowiedzi i bez ataków. Paul czuje się zagrożony to watażka ku niemu z odsieczą pędzi. Jakie to śmieszne. Stając się bezsilnym wylewa swoje bzdurne niemerytoryczne frustracje .Niech wylewa na swoim blogu . Tutaj byle jak w moim wariackim kulinarnym topiku ale się pitrasi żarełko. Watażka zleciała się by mącić i niepotrzebnie wprowadzać dziki nastrój. Proponuje dzisiaj na obiadek jednodaniowy bez zupiny wspaniałą - prostą przegryzaj-kę (bo gorąco).:

1.kopytka z młodych ziemniaków kraszone bekonem ,szpinakiem, czosnkiem

2.duszona ćwiartka kurczaka we wspaniałym sosie

3.surówka bardzo niespotykana

4.obowiązkowo chłodnik

Deser.......pomyślę.

12f4949e6e841197.jpg

Do sosu.

f6fe39b039d8ee5a.jpg

Może nie wyjątkowe składniki ale za to wyjątkowo je spożyjemy. Polska , trochę chemiczna strawa dość pracochłonna ale coś upitrasimy spontanicznego ,wyjątkowego. Panów z opcji "zadyma" uprasza się wręcz prosi o niekomentowanie chyba ,ze z inspiracjami podpatrzonymi u innych wkleja coś od siebie.

5b3b137098a07d03.jpg

Edytowane przez niktspecjalny

Prośba do moderatora by skrócił te wycieczki personalne. Skończyły się najazdy słowne w kominkach ,wszystko skończyło się to mąciciele ,szukający wrażeń i zadymy ,biesiadę w w wątkach kulinarnych sobie robią . Umilkło tam to zjeżdżają się na tu na sesje. Prośba o merytoryczne wypowiedzi i bez ataków. Paul czuje się zagrożony to watażka ku niemu z odsieczą pędzi. Jakie to śmieszne. Stając się bezsilnym wylewa swoje bzdurne niemerytoryczne frustracje .Niech wylewa na swoim blogu . Tutaj byle jak w moim wariackim kulinarnym topiku ale się pitrasi żarełko. Watażka zleciała się by mącić i niepotrzebnie wprowadzać dziki nastrój. Proponuje dzisiaj na obiadek jednodaniowy bez zupiny wspaniałą - prostą przegryzaj-kę (bo gorąco).:

1.kopytka z młodych ziemniaków kraszone bekonem ,szpinakiem, czosnkiem

2.duszona ćwiartka kurczaka we wspaniałym sosie

3.surówka bardzo niespotykana

4.obowiązkowo chłodnik

Deser.......pomyślę.

"zagrożony" ? :) Czym i przez kogo ? :)

Paul się świetnie bawi (inni forumowicze zapewne również) zaglądając do tego "Twojego" tematu Ojcze Założycielu :)

"dzisiaj na obiadek jednodaniowy" ... to ta "lista" na jutro jest ? :)

12f4949e6e841197.jpg

Do sosu.

f6fe39b039d8ee5a.jpg

Może nie wyjątkowe składniki ale za to wyjątkowo je spożyjemy. Polska , trochę chemiczna strawa dość pracochłonna ale coś upitrasimy spontanicznego ,wyjątkowego. Panów z opcji "zadyma" uprasza się wręcz prosi o niekomentowanie chyba ,ze z inspiracjami podpatrzonymi u innych wkleja coś od siebie.

5b3b137098a07d03.jpg

Merytoryczne wypowiedzi na temat tych "wariacji" pseudo-kulinarnych ??