niktspecjalny 24.06.2019 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Kiełbaska wygląda wyśmienicie i pewnie tak samo smakuje. Pzdr. Kiełbasa super .Składniki podam .Przepraszam za podwójny błąd ortograficzny. Chodziło mi oczywiście o powiedzenie polskie "jak wrzód na du...pie" , a nie " sł PWN " wrzut «w piłce nożnej, ręcznej, koszykówce itp.: wznowienie gry, gdy piłka znajdzie się poza liniami autowymi boiska»" .Także wrzócam http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2343.gif od wrzód guru ponownie do ignorowanych.jeszcze raz smakowicie przepraszam za wprowadzenie opinii publicznej w błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.06.2019 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Poprawne gospodarowanie kulinarnym czasem nie musi być od razu podyktowane bezrobociem.Inteligentny kulinarnie zawsze pogodzi i prace i czas wolny dobrze go organizując.Dobrze , że nic nie napisał jak bezrobotny organizuje go sobie na FM. Szybkie orzeźwienie prostym deserem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.06.2019 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Kiełbasa super .Składniki podam .Przepraszam za podwójny błąd ortograficzny. Chodziło mi oczywiście o powiedzenie polskie "jak wrzód na du...pie" , a nie " .Także wrzócam http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2343.gif od wrzód guru ponownie do ignorowanych.jeszcze raz smakowicie przepraszam za wprowadzenie opinii publicznej w błąd. Żeby w jednym słowie zrobić dwa błędy, to dopiero jest "miszczostwo" (tym bardziej gdy poprawia się innych) ... a idiotyczne usprawiedliwianie tego bawi tym bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.06.2019 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Tylko to .To jest lekarstwo.Kończąc .Przyznałem się do błędu i grzecznie przeprosiłem. Powiadam Wam ,że życie kulinarne na FM może być piękne. Zastanawia mnie jak już mnie tak prawami autorskimi straszy. Czy jest coś takiego " nie życzę sobie prowokujących komentarzy w danym topiku" pod moim adresem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 24.06.2019 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Żeby w jednym słowie zrobić dwa błędy, to dopiero jest "miszczostwo" (tym bardziej gdy poprawia się innych) ... a idiotyczne usprawiedliwianie tego bawi tym bardziej Korektor mu tego nie podkreslil, gdyż "wrzut" figuruje w słowniku On tyle o ortografii wie, ile mu autokorekta powie @niktspecjalny - kiedy ostatnio mierzyłes poziom cholesterolu i trójglicerydów ? Bo mnie LDL rośnie od samego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.06.2019 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Tylko to .To jest lekarstwo.Kończąc .Przyznałem się do błędu i grzecznie przeprosiłem. Powiadam Wam ,że życie kulinarne na FM może być piękne. Zastanawia mnie jak już mnie tak prawami autorskimi straszy. Czy jest coś takiego " nie życzę sobie prowokujących komentarzy w danym topiku" pod moim adresem ? Już "wrzóciłeś" ... na stałe ? Ponownie "koncert życzeń" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 24.06.2019 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Korektor mu tego nie podkreslil, gdyż "wrzut" figuruje w słowniku On tyle o ortografii wie, ile mu autokorekta powie @niktspecjalny - kiedy ostatnio mierzyłes poziom cholesterolu i trójglicerydów ? Bo mnie LDL rośnie od samego oglądania Oooo, kogo my tu mamy, mistrza omnibusa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 24.06.2019 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Żeby w jednym słowie zrobić dwa błędy, to dopiero jest "miszczostwo" (tym bardziej gdy poprawia się innych) ... a idiotyczne usprawiedliwianie tego bawi tym bardziej Ten wpis świadczy tylko i wyłącznie o Twojej płyciźnie intelektualnej. Tak na marginesie, masz jakiś kompleks? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 24.06.2019 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Korektor mu tego nie podkreslil, gdyż "wrzut" figuruje w słowniku On tyle o ortografii wie, ile mu autokorekta powie @niktspecjalny - kiedy ostatnio mierzyłes poziom cholesterolu i trójglicerydów ? Bo mnie LDL rośnie od samego oglądania ...a HDL w normie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 24.06.2019 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 A Ty nie potrafisz zebrać myśli na tyle, żeby na jeden mój post odpowiedzieć jednym swoim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 24.06.2019 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 oj. moze być ciężko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.06.2019 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Ten wpis świadczy tylko i wyłącznie o Twojej płyciźnie intelektualnej. Tak na marginesie, masz jakiś kompleks? Natomiast te Twoje wypociny mają tyle "głębi", że zapewne trudno w nich dno zobaczyć. Jako jeden z "poprawiaczy" zaglądasz częściej do słownika (choć kiedy tego nie robisz "kwiatki na łączce rozkwitają") W ostatnim czasie już nawet NS zaczyna Cię intelektualnie przerastać panie "wszechstronnie wyedukowany" "Tak na marginesie" Masz również fakultet z psychologii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 24.06.2019 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 zazdroszczę wam bezrobotnym takiej ilości wolnego czasu.... To wszystko "pro publico bono" kosztem wolnego czasu Ktoś musi korygować głupstwa i kłamstwa bo zło roznosi się jak choroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.06.2019 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2019 (edytowane) Prośba do moderatora by skrócił te wycieczki personalne. Skończyły się najazdy słowne w kominkach ,wszystko skończyło się to mąciciele ,szukający wrażeń i zadymy ,biesiadę w w wątkach kulinarnych sobie robią . Umilkło tam to zjeżdżają się na tu na sesje. Prośba o merytoryczne wypowiedzi i bez ataków. Paul czuje się zagrożony to watażka ku niemu z odsieczą pędzi. Jakie to śmieszne. Stając się bezsilnym wylewa swoje bzdurne niemerytoryczne frustracje .Niech wylewa na swoim blogu . Tutaj byle jak w moim wariackim kulinarnym topiku ale się pitrasi żarełko. Watażka zleciała się by mącić i niepotrzebnie wprowadzać dziki nastrój. Proponuje dzisiaj na obiadek jednodaniowy bez zupiny wspaniałą - prostą przegryzaj-kę (bo gorąco).: 1.kopytka z młodych ziemniaków kraszone bekonem ,szpinakiem, czosnkiem 2.duszona ćwiartka kurczaka we wspaniałym sosie 3.surówka bardzo niespotykana 4.obowiązkowo chłodnik Deser.......pomyślę. Do sosu. Może nie wyjątkowe składniki ale za to wyjątkowo je spożyjemy. Polska , trochę chemiczna strawa dość pracochłonna ale coś upitrasimy spontanicznego ,wyjątkowego. Panów z opcji "zadyma" uprasza się wręcz prosi o niekomentowanie chyba ,ze z inspiracjami podpatrzonymi u innych wkleja coś od siebie. Edytowane 25 Czerwca 2019 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.06.2019 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2019 Prośba do moderatora by skrócił te wycieczki personalne. Skończyły się najazdy słowne w kominkach ,wszystko skończyło się to mąciciele ,szukający wrażeń i zadymy ,biesiadę w w wątkach kulinarnych sobie robią . Umilkło tam to zjeżdżają się na tu na sesje. Prośba o merytoryczne wypowiedzi i bez ataków. Paul czuje się zagrożony to watażka ku niemu z odsieczą pędzi. Jakie to śmieszne. Stając się bezsilnym wylewa swoje bzdurne niemerytoryczne frustracje .Niech wylewa na swoim blogu . Tutaj byle jak w moim wariackim kulinarnym topiku ale się pitrasi żarełko. Watażka zleciała się by mącić i niepotrzebnie wprowadzać dziki nastrój. Proponuje dzisiaj na obiadek jednodaniowy bez zupiny wspaniałą - prostą przegryzaj-kę (bo gorąco).: 1.kopytka z młodych ziemniaków kraszone bekonem ,szpinakiem, czosnkiem 2.duszona ćwiartka kurczaka we wspaniałym sosie 3.surówka bardzo niespotykana 4.obowiązkowo chłodnik Deser.......pomyślę. "zagrożony" ? Czym i przez kogo ? Paul się świetnie bawi (inni forumowicze zapewne również) zaglądając do tego "Twojego" tematu Ojcze Założycielu "dzisiaj na obiadek jednodaniowy" ... to ta "lista" na jutro jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 25.06.2019 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2019 Prośba do moderatora by skrócił te wycieczki personalne. Skończyły się najazdy słowne w kominkach ,wszystko skończyło się to mąciciele ,szukający wrażeń i zadymy ,biesiadę w w wątkach kulinarnych sobie robią . Umilkło tam to zjeżdżają się na tu na sesje. Prośba o merytoryczne wypowiedzi i bez ataków. Paul czuje się zagrożony to watażka ku niemu z odsieczą pędzi. Jakie to śmieszne. Stając się bezsilnym wylewa swoje bzdurne niemerytoryczne frustracje .Niech wylewa na swoim blogu . Tutaj byle jak w moim wariackim kulinarnym topiku ale się pitrasi żarełko. Watażka zleciała się by mącić i niepotrzebnie wprowadzać dziki nastrój. Proponuje dzisiaj na obiadek jednodaniowy bez zupiny wspaniałą - prostą przegryzaj-kę (bo gorąco).: Do sosu. Może nie wyjątkowe składniki ale za to wyjątkowo je spożyjemy. Polska , trochę chemiczna strawa dość pracochłonna ale coś upitrasimy spontanicznego ,wyjątkowego. Panów z opcji "zadyma" uprasza się wręcz prosi o niekomentowanie chyba ,ze z inspiracjami podpatrzonymi u innych wkleja coś od siebie. Merytoryczne wypowiedzi na temat tych "wariacji" pseudo-kulinarnych ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.06.2019 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2019 (edytowane) .... ... "Merytorycznie" zapytam. W pełnym słońcu postawiłeś tą flaszkę na kilka tygodni, że tak "wyjaśniała" zawartość ? Edytowane 25 Czerwca 2019 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 25.06.2019 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2019 Może to jest "odpad" po pobycie w jacuzzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 25.06.2019 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2019 Może to jest "odpad" po pobycie w jacuzzi ? A ty co, następny sprawny inaczej, robiący ... "łaskę"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hun19 25.06.2019 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2019 Dom mam juz dawno zbudowany, kominki w poważaniu, wszystko odpukac działa ale kocham wracać na forum i czytać tematu kulinarne. A juz najbardziej kocham totalnie niezrozumiałą składnię i gramatykę tu stosowaną.Trzymajcie tak dalej chlopaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts