Chef Paul 26.06.2019 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2019 ... ... ... ps było super pyszne, naprawdę prosta skromna i apetyczna szybka przekąska...a szampan wręcz idealny. Mniam mniam! Również bardzo lubię "stone crab", to jeden z moich ulubionych owoców morza. ps - WP, a z czego była "baza" do tego dania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 26.06.2019 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2019 CPN handlował spirytusem? A gdzie ja napisałem, że beczka z CPN-U? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 26.06.2019 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2019 Również bardzo lubię "stone crab", to jeden z moich ulubionych owoców morza. ps - WP, a z czego była "baza" do tego dania ? Pulpo, czyli ośmiornica, papryka,oliwki, capary, nać pietruszki, oliwka dziewicz, cytryna-sok, przyprawy. Super atetyczna przekąska na upalne lato, szampan również. Tanio, szybko, super smacznie i skromnie. Palce lizać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 26.06.2019 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2019 A gdzie ja napisałem, że beczka z CPN-U? ... Lepsza beczka z CPN-u jako wędzarnia niż, jak w twoim przypadku, dzban na szyi w dodatku ...pusty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.06.2019 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2019 ... vvvv W temacie róbcie / nie róbcie kominków pisz więc na temat kominków a nie na temat gazu. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.06.2019 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2019 Opłacało się zrobić taki obiadek . Nic się nie zmarnowało. Taki prosty majstersztyk. i deser w postaci ptasiego mleczka. rewelacja puszysta doskonałość. dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 26.06.2019 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2019 Opłacało się zrobić taki obiadek . Nic się nie zmarnowało. Taki prosty majstersztyk. dobry wybór. Szczególnie ten basen zwany jakuzzi lub odwrotnie. Dobry wybór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 27.06.2019 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 NS niestety dał się podpuścić i teraz pręży muskuły razem z WP kto bardziej majętny. O ile w przypadku WP wygląda to tylko żenująco to NS wypada i słabo i żenująco jednocześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 27.06.2019 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 Szczególnie ten basen zwany jakuzzi lub odwrotnie. Dobry wybór! Temat tego wątku to kulinaria. Pisz w temacie. Innym zarzucasz a sam robisz to samo lub jeszcze gorzej. @NS jak Ty to robisz, że masz tylu "wielbicieli" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 27.06.2019 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 Temat tego wątku to kulinaria. Pisz w temacie. @NS jak Ty to robisz, że masz tylu "wielbicieli" ? Odpowiem za Ciebie NS - ...bo Polska to generalnie kraj ludzi zawistnych wyznających pogląd, że "nie chodzi o to abym miał więcej świń od ciebie, tylko żeby tobie ...zdechły". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.06.2019 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 NS niestety dał się podpuścić i teraz pręży muskuły razem z WP kto bardziej majętny. O ile w przypadku WP wygląda to tylko żenująco to NS wypada i słabo i żenująco jednocześnie. Zgadzam się z tym co zawsze piszesz . Tylko dlaczego zawsze wpadasz jako adwokat - komornik.Wariacje kulinarne jak to Paul pisze śmieszą go i to bardzo.Skoro stać cie na takie tanie ideologiczne frazesy , to dlaczego nie spróbujesz i nie pokażesz coś swojego. Zaręczam ci ,że bardzo zdziwisz się moim porównaniem w stosunku do twojego gotowania. Myślę ,że nie rozumiesz tych wiecznych pojedynków kulinarnych. To oczywiście stawia cie z boku bo zbyt skomplikowana jest dla ciebie istota gotowania. Śmiało mogę powiedzieć po tym jak mnie określasz ,ze za krótki Bolek jesteś dla mnie bym z tobą dyskutował na tematy kulinarne. Ty chyba jesteś po kulturze i sztuce.to rozumiem..bo jak się ma taka sztukę przed sobą to trudno zachować kulturę. . Zawsze zastanawia mnie co autor ma tak na prawdę na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.06.2019 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 Odpowiem za Ciebie NS - ...bo Polska to generalnie kraj ludzi zawistnych wyznających pogląd, że "nie chodzi o to abym miał więcej świń od ciebie, tylko żeby tobie ...zdechły". super. http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2342.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 27.06.2019 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 Odpowiem za Ciebie NS - ...bo Polska to generalnie kraj ludzi zawistnych wyznających pogląd, że "nie chodzi o to abym miał więcej świń od ciebie, tylko żeby tobie ...zdechły". super. http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2342.gif NS przecież właśnie czasami się o to "modlisz do tego na górze" (przynajmniej w stosunku do mej osoby), o czym byłeś uprzejmy tutaj wspomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 27.06.2019 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 Temat tego wątku to kulinaria. Pisz w temacie. Zgłoś swoje uwagi do @NS. To On zamieścił zdjęcie swojego basenu / jakuzzi z opisem Opłacało się zrobić taki obiadek . Nic się nie zmarnowało. Taki prosty majstersztyk. dobry wybór. Czytaj teksty źródłowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 27.06.2019 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 Odpowiem za Ciebie NS - ...bo Polska to generalnie kraj ludzi zawistnych wyznających pogląd, że "nie chodzi o to abym miał więcej świń od ciebie, tylko żeby tobie ...zdechły". W przypowieści ma to być spełnienie życzenia lub modlitwy. Jeżeli sąsiadowi wszystkie świnie zdechną ("zdychać" - tak nadal rolnicy myślą o swojej trzodzie??) to życzeniodawca jednak będzie miał więcej świń niż pokrzywdzony życzeniem sąsiad. Sądzę, że Polscy tacy nie są. Może w twoim otoczeniu nadal pokutują takie życzenia. W moim nie. Czego, wg Ciebie, dyskutancii w tym temacie zazdroszczą @niktspecjalnemu? Tych umiejętności gotowania lub wklejanie dziesiątek bezsensownych zdjęć / ujęć posiłków? A może wyrafinowanych opisów ? A może licznie zamieszczanych emotikonów na poziomie siedmioletniego przedszkolaka? http://psiakosc.com/emoty/emoty-1.htm To jest Forum Murator - forum o budowaniu a nie prywatny blog fotokulinarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 27.06.2019 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 Zgłoś swoje uwagi do @NS. To On zamieścił zdjęcie swojego basenu / jakuzzi z opisem Czytaj teksty źródłowe. No czytam i jest o kulinariach. Zresztą w wielu wątkach np. o budowie domu ludzie wrzucają zdjęcie, tak jak to zrobił np. ostatnio jeden z moderatorów. Tam Ci to jakoś nie przeszkadza i tam nie łazisz i nie trollujesz, bo się boisz, że rzuci bananem. No i to jego wątek. Załóż swój to może nazbierasz jeszcze więcej śmiesznych punkcików i Ci zielonych kreseczek przybędzie. Nie będziesz się musiał żalić, że ktoś inny ma więcej. Zresztą już to fajnie podsumował: Wiesz, jak się rzep przyczepi to wlecze się i wlecze. No ale widać tak masz. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 27.06.2019 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 W przypowieści ma to być spełnienie życzenia lub modlitwy. Jeżeli sąsiadowi wszystkie świnie zdechną ("zdychać" - tak nadal rolnicy myślą o swojej trzodzie??) to życzeniodawca jednak będzie miał więcej świń niż pokrzywdzony życzeniem sąsiad. Sądzę, że Polscy tacy nie są. Może w twoim otoczeniu nadal pokutują takie życzenia. W moim nie. Czego, wg Ciebie, dyskutancii w tym temacie zazdroszczą @niktspecjalnemu? Tych umiejętności gotowania lub wklejanie dziesiątek bezsensownych zdjęć / ujęć posiłków? A może wyrafinowanych opisów ? A może licznie zamieszczanych emotikonów na poziomie siedmioletniego przedszkolaka? http://psiakosc.com/emoty/emoty-1.htm To jest Forum Murator - forum o budowaniu a nie prywatny blog fotokulinarny. Serio? Ja czytam i tak to jest. Nie samą budową człowiek żyje >>Nie tylko budowa>>Przepisy kulinarne - o gotowaniu i nie tylko Napisz do swoich kolegów moderatorów nie to usuną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 27.06.2019 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 No czytam i jest o kulinariach. Zresztą w wielu wątkach np. o budowie domu ludzie wrzucają zdjęcie, tak jak to zrobił np. ostatnio jeden z moderatorów. Tam Ci to jakoś nie przeszkadza i tam nie łazisz i nie trollujesz, bo się boisz, że rzuci bananem. No i to jego wątek. Załóż swój to może nazbierasz jeszcze więcej śmiesznych punkcików i Ci zielonych kreseczek przybędzie. Nie będziesz się musiał żalić, że ktoś inny ma więcej. Zresztą już to fajnie podsumował: No ale widać tak masz. Pozdrawiam serdecznie. Ja myślę, że to taka ukryta zazdrość. Widzisz, NS potrafi upichcić dla siebie i najbliższych, ma fajnie ogarnięte wokół domu i dodatkowo poukładane życie. Wielu by tak chciało ale im nie wychodzi i stąd chyba ta uszczypliwość z jego strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.06.2019 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 (edytowane) Gdzie ty się biedaczku podziejesz jak ci pozamykają wszystkie wątki w których cokolwiek możesz wyartykułować.Mowa do d7d. Popatrz gdzie się udzielasz. Popatrz na to z tej strony.Co do mojego jacuzzi popatrz na genezę jego wklejenia i jak nawiązuje do tematu kulinarnego.Co do tematów kulinarnych na FM. Cały czas powtarzasz się i mnie. Ja byłem prekursorem zamknięcia tych wątków. Ale władza jakoś je póki co oszczędza. Jeśli będzie dochodziło do takich jatek słownych to zamknie i takie kulinarne.Zaręczam ci. W moim jacuzzi dania będą wyglądały bardzie wykwintnie. Watki kulinarne istnieją? Istnieją na forum budowlanym? Istnieją. To daj se luz i jak istnieją to odpowiadaj merytorycznie i przestań mącić..To prawda , zgłoś to do Redakcji ,że bardzo ci to przeszkadza.,że nie możesz myśleć jak wchodzisz w taki watek i że nie wiesz jak w tym się odnaleźć. Edytowane 27 Czerwca 2019 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 27.06.2019 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 Ja myślę, że to taka ukryta zazdrość. Widzisz, NS potrafi upichcić dla siebie i najbliższych, ma fajnie ogarnięte wokół domu i dodatkowo poukładane życie. Wielu by tak chciało ale im nie wychodzi i stąd chyba ta uszczypliwość z jego strony. 100/100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts