wg39070 28.06.2019 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 Czego można zazdrościć NS ? Facet nie promuje polskiego jadło w dobrym wydaniu tylko facet sam się "promuje". Tylko po co i dla kogo? Jest drugi taki na FM ? Skoro odpisałeś to jednak jest coś na rzeczy. Ukryta zazdrość? Nie odpisuj, proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 29.06.2019 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 Wrzuć coś od siebie, jakieś fotki żarełka skompowanwgo własnoręcznie. Jeśli nie masz czego zapodać - zamilcz! Jeśli masz - czekamy z NS-em! Bo inaczej nie mogę się wypowiadać? W tym wątku jest już dwóch żenujących gości. Chcesz być trzeci czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.06.2019 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 Bo inaczej nie mogę się wypowiadać? W tym wątku jest już dwóch żenujących gości. Chcesz być trzeci czy jak? Wliczaj i siebie jak taki skrupulatny jesteś.Żenua panie kolego . Powiedziałeś czyli jak by to Paul określił sraczka się odbiło choć nie ma po czym.. Twoje niemerytoryczne i każdorazowe takie agonalne wejście nastraja tylko ukrytą zazdrością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.06.2019 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 Do ciebie pisałem? Potrafisz czytać i rozumieć jednocześnie? Narcyzm zajął ci mózg? Gwoli ścisłości - nie oczekuję od ciebie odpowiedzi na zadane pytania. Pokazał wędzarnie i na hakach mięsiwo ..pokazał http://psiakosc.com/emoty/emoty-5/rap.gif jak się prawidłowo wędzi i pekluje jakiej temp. używa. Travolta jego mość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 29.06.2019 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 Wliczaj i siebie jak taki skrupulatny jesteś.Żenua panie kolego . Powiedziałeś czyli jak by to Paul określił sraczka się odbiło choć nie ma po czym.. Twoje niemerytoryczne i każdorazowe takie agonalne wejście nastraja tylko ukrytą zazdrością. Tłumacz sobie jak chcesz. Problem w tym że to nie zmienia jakości Twoich dań. Gdybyś na chwilę wzniósł się ponad swoje , dość niezdrowe, nawyki kulinarne to miałbyś szansę coś zmienić. Ale wiem że się nie wzniesiesz więc jakby nie ma o czym mówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 29.06.2019 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 "polskie jadło w bardzo dobrym wydaniu" ? Dobrze, że moja Żona na to nie trafiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.06.2019 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 "polskie jadło w bardzo dobrym wydaniu" ? Dobrze, że moja Żona na to nie trafiła Do jego "jadła" trzeba mieć bardzo odporny żołądek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 29.06.2019 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 Pokazał wędzarnie i na hakach mięsiwo ..pokazał http://psiakosc.com/emoty/emoty-5/rap.gif jak się prawidłowo wędzi i pekluje jakiej temp. używa. Travolta jego mość. Ciekawe na czym ten kucharzyk hamerykani CP wędzie te swoje produkt? Na tym zniczu co pokazywał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.06.2019 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 Ciekawe na czym ten kucharzyk hamerykani CP wędzie te swoje produkt? Na tym zniczu co pokazywał? Gdybyś poszukał, to znalazł byś i na tym forum ... może swój bełkot byłbyś uprzejmy artykułować poprawnie w języku polskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 29.06.2019 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 Gdybyś poszukał, to znalazł byś i na tym forum ... może swój bełkot byłbyś uprzejmy artykułować poprawnie w języku polskim A no to do wędzenia drewienko dobre wtedy nie śmierdzi, a do ogrzewania już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.06.2019 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 A no to do wędzenia drewienko dobre wtedy nie śmierdzi, a do ogrzewania już nie. Przecież nigdy, nigdzie (na tym forum lub gdziekolwiek) nie pisałem, że "drewienko" śmierdzi. Mam pełną klimatyzację (z pc) zasilaną elektrycznie (tak na marginesie, prąd jest z elektrowni jądrowej). Nie mam również żadnych urządzeń na gaz ziemny (o węglu nie wspominam, ponieważ to oczywiste). Swój mini-kominek (który pokazałem w temacie o kominkach), nie służy do celów grzewczych (do czego napisałem). Co więc ma na celu, Twój ponowny bełkocik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 29.06.2019 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 Skoro odpisałeś to jednak jest coś na rzeczy. Ukryta zazdrość? Nie odpisuj, proszę. Nie wiem czego miałbym zazdrościć @NS. Może Ty podaj czego można @NS zazdrościć? Czego Ty byś mu zazdrościł? Może tych wpisów w "wariacjach" ? Tego "żarełka" ? Może pomysłów i realizacji kulinarnych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 29.06.2019 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 A no to do wędzenia drewienko dobre wtedy nie śmierdzi, a do ogrzewania już nie. Przełóż to na język polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 29.06.2019 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 "polskie jadło w bardzo dobrym wydaniu" ? Dobrze, że moja Żona na to nie trafiła Oj bardzo dobrze, choć może zaczął byś jeść normalne potrawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 29.06.2019 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 Nie wiem czego miałbym zazdrościć @NS. Może Ty podaj czego można @NS zazdrościć? Czego Ty byś mu zazdrościł? Może tych wpisów w "wariacjach" ? Tego "żarełka" ? Może pomysłów i realizacji kulinarnych ? Pisałem już wcześniej. Zazdrościć mu można szeroko pojętego poukładanego życia. Masz takowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 29.06.2019 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 Do jego "jadła" trzeba mieć bardzo odporny żołądek Do permanentnego zjadania surowych steków i niedosmażonych krewetek ...to należy posiadać 2 wątroby. Zresztą widać to doskonałe po rozmiarach cielesnych amerykańskich nabytych pseudo obywateli (tych rdzennych prawie wytłukliście a resztę zamknęliście w rezerwatach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 29.06.2019 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 Przełóż to na język polski. Nie kumasz. Nie dziwne. Jak kucharzyk CP wędzi swoje "zdrowe" produkty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 29.06.2019 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 Pisałem już wcześniej. Zazdrościć mu można szeroko pojętego poukładanego życia. Masz takowe? Skąd Ty wiesz że życie ma "poukładane"? Czytając wpisy można mieć odmienne wrażenie. Moje życie jest "poukładane" i nie narzekam i nie użalam się. Większośc ludzi ma poukładane pozytywnie życie. Nie publikują codziennego swojego życie na FM. Jest tylko jeden wyjątek. Może jednak nie ma "poukładanego" życia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.06.2019 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 Do permanentnego zjadania surowych steków i niedosmażonych krewetek ...to należy posiadać 2 wątroby. Zresztą widać to doskonałe po rozmiarach cielesnych amerykańskich nabytych pseudo obywateli (tych rdzennych prawie wytłukliście a resztę zamknęliście w rezerwatach). Rozumiem, że "tatara" nie jadasz z wołowej polędwicy Zresztą co Ty o stekach. wołowych możesz powiedzieć ... Każdy jada to co lubi np przypaloną cebulę a grilla, przypaloną kiełbasę wysmarowaną ketchupem, parówki "przemysłowe" lub "dzikie, klatkowe króliki" Zaczepki na temat innych nacji w twoim stylu i na twoim poziomie, więc i nie odpowiem gdyż "fakultetów" man zbyt mało, prostaku ps - jak na to wpadłeś, że podaję "niedosmażone" krewetki lubisz "przypieczone na czarno" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 29.06.2019 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 Oj bardzo dobrze, choć może zaczął byś jeść normalne potrawy. Tak kiełbasa polana ketchupem (który przywędrował z Ameryki zresztą) i frytki (rdzennie polskie frytki ) to "normalne potrawy" ? Daj spokój - dbam o zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.