vvvv 29.06.2019 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 Przecież nigdy, nigdzie (na tym forum lub gdziekolwiek) nie pisałem, że "drewienko" śmierdzi. Mam pełną klimatyzację (z pc) zasilaną elektrycznie (tak na marginesie, prąd jest z elektrowni jądrowej). Nie mam również żadnych urządzeń na gaz ziemny (o węglu nie wspominam, ponieważ to oczywiste). Swój mini-kominek (który pokazałem w temacie o kominkach), nie służy do celów grzewczych (do czego napisałem). Co więc ma na celu, Twój ponowny bełkocik ? No brawo. Tylko po co wrzucałeś tam ten Twój znicz w wątku o kominkach? Aaa tak typowy troll. No to drewienka jest OK do spopielania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 29.06.2019 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 Tak kiełbasa polana ketchupem (który przywędrował z Ameryki zresztą) i frytki (rdzennie polskie frytki ) to "normalne potrawy" ? Daj spokój - dbam o zdrowie. A wędzone jadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 29.06.2019 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 No i nalogu... ktory jego "przyjaciel" w nim odkryl. Poukladany alkoholizm.. Przesadzil jedynie z tym "ukrywaniem". Ciekawe, że nie napiszesz tak "przyjaciołom" zza oceanu? Oni wszak chleją jakieś 7 razy lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 29.06.2019 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 Tak kiełbasa polana ketchupem (który przywędrował z Ameryki zresztą) i frytki (rdzennie polskie frytki ) to "normalne potrawy" ? Daj spokój - dbam o zdrowie. Chyba kiepsko dbasz, gdyż objawia to się permanentnym gadaniem głupot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 29.06.2019 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 Rozumiem, że "tatara" nie jadasz z wołowej polędwicy Zresztą co Ty o stekach. wołowych możesz powiedzieć ... Każdy jada to co lubi np przypaloną cebulę a grilla, przypaloną kiełbasę wysmarowaną ketchupem, parówki "przemysłowe" lub "dzikie, klatkowe króliki" Zaczepki na temat innych nacji w twoim stylu i na twoim poziomie, więc i nie odpowiem gdyż "fakultetów" man zbyt mało, prostaku ps - jak na to wpadłeś, że podaję "niedosmażone" krewetki lubisz "przypieczone na czarno" Po tym "tekście" wnioskuję, że fakultetów żadnych nie posiadasz. Mało tego śmiem twierdzić, iż do szkoły po drodze ci nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.06.2019 01:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 No brawo. Tylko po co wrzucałeś tam ten Twój znicz w wątku o kominkach? Aaa tak typowy troll. No to drewienka jest OK do spopielania? Przecież napisałem "po co" w poście ze zdjęciem. Wróć tam i poczytaj Po tym "tekście" wnioskuję, że fakultetów żadnych nie posiadasz. Mało tego śmiem twierdzić, iż do szkoły po drodze ci nie było. Ujawniają się Twoje jakże wysokie zdolności analityczne, (to zdolność wrodzona czy nabyta w wyniku studiów?) Twoja "almae matres" to niewątpliwie sklep GS-u z sąsiedztwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.06.2019 04:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 (edytowane) Szukając inspiracji .Troszkę mnie zdenerwowali tym wykształceniem ,ubliżaniem ,wyzywaniem nie przedstawiając nic w zamian pozytywnego. Pojechałem do fryzjerki dyrektorki i jak młoda kapusta tegoroczna się gotowała : http://yelims1.free.fr/Alcooliques/Alcooliques28.gif to zrobiłem sobie (wyjeżdżamy w Ardeny ) takie coś. Łopatka ,cebula szalotka i oczywiście kiełbasa z sarniny. Ma specyficzny posmak . Jak dla mnie trochę przy tłustawa. Równie dobrze smakuje na zimno jako dodatek. Prawie myśliwski tak pół/ na pół , bo łopatka z prosięcia i kiełbka z sarniny. Troche prawdziwka suszonego i sosy pomidorowego. Skubany dusił się sporo godz. Były jeszcze po zakupach takie danka uskuteczniane razem. Wszyscy brali udział , a że rodzinę mam wykształconą to zrobili takie cuda. Potem pojechaliśmy na zakupy. Bułka paryska, pieczarki, cebula cukrówka , ser z Włoszczowskiej krainy i baleron regionalny. Cóż i czym byłyby moje wariacje kulinarne bez pysznego deseru. http://psiakosc.com/emoty/emoty-1/trois.gif Pozdrawiam niezmiernie i nieustannie bardzo smakowicie . p.s zapomniałem bo cóż by było gdyby w moich wariacjach roślinność przydomowa nie wpływała na ich tworzenie. Są cudownie piękne , a warzywniak ,który pozwoli na ich urozmaicanie daje sobie doskonale rade z suszą. Dolałem olejku eterycznego , pomarańczowo brzoskwiniowego. Pobudzająco wejdę w Świat wariacji kulinarnych.Śniadanko niedzielne , obiadek i kolacyjka mają być inne .......jak zawsze. Orzechówka na laskowych .czemu nie. Edytowane 30 Czerwca 2019 przez niktspecjalny p.s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.06.2019 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Przepyszne sadzone jaja na pomidorkach koktajlowych , w sąsiedztwie szczypiorku .Takie malutkie EKO. Ujarzmiony mikro-klimacik i te kolorowe sadzone jajeczka. Pozdrawiam mikro klimatycznie , w cudownej prostej otoczce ze smakiem mojej kochanej Babci. smakowicie aż palce lizać. http://psiakosc.com/emoty/emoty-4/napoj1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 30.06.2019 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 (edytowane) Chyba kiepsko dbasz, gdyż objawia to się permanentnym gadaniem głupot. Nie mieliśmy okazji sie spotkac, zebyś mogł ocenić, jak "gadam". Jeśli zaś oceniajacym jest osoba, ktora dalł tu tyle merytorycznych "popisów", jakoś nota ostateczna niespecjalnie mnie martwi I jeszcze raz - jaki odpowiadasz na moj (krótki zresztą) post, to skoncentruj się, zbierz myśli i zrób w jednym wpisie Edytowane 30 Czerwca 2019 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.06.2019 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Nie mieliśmy okazji sie spotkac, zebyś mogł ocenić, jak "gadam". Jeśli zaś oceniajacym jest osoba, ktora dalł tu tyle merytorycznych "popisów", jakoś nota ostateczna niespecjalnie mnie martwi I jeszcze raz - jaki odpowiadasz na moj (krótki zresztą) post, to skoncentruj się, zbierz myśli i zrób w jednym wpisie To odpowiedz mi na moje proste pytanie. Po co ty tu włazisz? Powiedziałem ci grzecznie byś doświadczał się gdzie indziej. Robisz kichę i ośmieszasz się tymi ideologiami nie na temat. No chyba ,że lepiej jajca możesz zrobić , ze swoimi pomidorkami ,szczypiorkiem i jajkami od babci Czesi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.06.2019 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 ... ze swoimi pomidorkami ,szczypiorkiem i jajkami od babci Czesi. No nareszcie coś niezmiernie smakowitego. Wydawać by się mogło, że parówki wypadły z Twego menu po tym objadaniu się "kiełbasą z sarniny" w kapuście (to dopiero kulinarny majstersztyk) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 30.06.2019 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Nie mieliśmy okazji sie spotkac, zebyś mogł ocenić, jak "gadam". Jeśli zaś oceniajacym jest osoba, ktora dalł tu tyle merytorycznych "popisów", jakoś nota ostateczna niespecjalnie mnie martwi I jeszcze raz - jaki odpowiadasz na moj (krótki zresztą) post, to skoncentruj się, zbierz myśli i zrób w jednym wpisie A co, twój komputer nie ogarnia kilku wpisów? Zmień go na lepszy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 30.06.2019 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Patrzac na niektore pozowane "sweet focie", nie mniej takie w kominiarkach itp. mozna faktycznie sie zastanawiac. Zazdrość w najczystszym wydaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 30.06.2019 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Zazdrość w najczystszym wydaniu. O Boże! Polecam lampkę dobrego szampana dla ochłody, w czasie tych upałów. Palce lizać! https://www.youtube.com/watch?v=aWne_EnCJgA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 30.06.2019 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 O Boże! Polecam lampkę dobrego szampana dla ochłody, w czasie tych upałów. Palce lizać! https://www.youtube.com/watch?v=aWne_EnCJgA Wyobraź sobie, że mam w polskim domu klimę i nie muszę się chłodzić ...sfermentowanym winem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 30.06.2019 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 A jak tam z twoją szkołą władco? Masz w ogóle jakąś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 30.06.2019 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 A jak tam z twoją szkołą władco? Masz w ogóle jakąś? Od wczoraj nic się nie zmieniło. Ta sama pozycja w 2iej setce najlepszych uczelni na świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 30.06.2019 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Szukając inspiracji .Troszkę mnie zdenerwowali tym wykształceniem ,ubliżaniem ,wyzywaniem nie przedstawiając nic w zamian pozytywnego. Pojechałem do fryzjerki dyrektorki i jak młoda kapusta tegoroczna się gotowała : to zrobiłem sobie (wyjeżdżamy w Ardeny ) takie coś. ... Były jeszcze po zakupach takie danka uskuteczniane razem. Wszyscy brali udział , a że rodzinę mam wykształconą to zrobili takie cuda. ... Potem pojechaliśmy na zakupy. ... Dolałem olejku eterycznego , pomarańczowo brzoskwiniowego. ... Ciekawy przypadek kulinarny. W uchu to jest jedną dużą obrączka czy kilka małych ? A ile masz bransoletek na dłoniach? I sznur pereł na karku? To wszystko na związek z "wariacjami kulinarnymi" ?? Po co publikujesz na FM swoje zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.06.2019 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 (edytowane) Ciekawy przypadek kulinarny. W uchu to jest jedną dużą obrączka czy kilka małych ? A ile masz bransoletek na dłoniach? I sznur pereł na karku? To wszystko na związek z "wariacjami kulinarnymi" ?? Po co publikujesz na FM swoje zdjęcia? Jak to "po co" ... by "zazdrościli" ... taka trochę odskocznia i zaciemnianie obrazu od przypalanego permanentnie "jadła polskiego, patriotycznego" Edytowane 30 Czerwca 2019 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 30.06.2019 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Te obrączki w uchu i bransoletki też są "prawdziwie polskie patriotyzne" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.