Chef Paul 30.06.2019 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Te obrączki w uchu i bransoletki też są "prawdziwie polskie patriotyzne" ? A jakże nie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.06.2019 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 lepiej nie zadawaj takich pytań bo się bardzo rozczarujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.06.2019 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 ... lepiej nie zadawaj takich pytań bo się bardzo rozczarujesz. "kotlet cielęcy" ? ... (brak opisu) ... "wisienka na torcie" prezentuje się wspaniale ... własna ? Z kulinarnym pozdrowieniem ... i utęsknieniem oczekując "na więcej" ps - serwetki imponujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 01.07.2019 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2019 Kolczyki obustronne, symetrycznie w obu uszach Na plecach odbicie głowy czy coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.07.2019 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2019 Pokazywałem jak byłem malutki .Nie ciągnij tego dalej bo bardzo się zdziwisz. No to może coś z repertuaru chińskiego. Prosta chińszczyzna i prosta surówka. Pierś z kurczaka smażona na oliwie.Zestaw warzyw do chińszczyzny .Zawsze zastanawia mnie czy grzybki mun wystarczy tylko sparzyć bo kiełki bambusa mają delikatnie chrupać. Surówka z kapusty , marchewki octu , oleju , cukru , czosnku i soli. Fajne szybkie , 1 godzinne danie.No to co : http://psiakosc.com/emoty/emoty-5/pora_na_zdjecia.gif Pozdrawiam niezmiernie smakowicie i po chińsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.07.2019 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2019 Pokazywałem jak byłem malutki .Nie ciągnij tego dalej bo bardzo się zdziwisz. ... Przecież to Ty (wraz z "wg") domagaliście się "pokazywania" i temat ten zainicjowaliście Nie ma co pokazać ? Jaka szkoda tak zabawnie się zapowiadało ... a może jednak się skusicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 01.07.2019 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2019 Pokazywałem jak byłem malutki .Nie ciągnij tego dalej bo bardzo się zdziwisz. Nadal pokazujesz tylko coś innego. Lepiej żebyś niczego nie pokazywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.07.2019 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 Nadal pokazujesz tylko coś innego. Lepiej żebyś niczego nie pokazywał. Jako że rządzisz i tutaj i chcesz zlikwidować ten topik bo ci przeszkadza , ślepy jesteś i stronniczy widząc jednostronnie i nieobiektywnie , jako samozwańczy moderator miej ta satysfakcję bo mnie wkurza ta twoja nudna ideologia ,pełna zazdrości i wielkiej ansy.Szukałem.Nawet w takim watku jak ten ani razu nie wypowiedziałeś się na temat tak określony ładnie przez Redakcje Muratora. Nie samą budową człowiek żyjeNie tylko budowaPrzepisy kulinarne - o gotowaniu i nie tylko ani razu. O czym to świadczy ,o tym ,że urastasz do miana największego pieniacza i trolla .FM .To jest wstrętne i oburzające iż poddajesz się takim niemerytorycznym dyskusjom w wątkach kulinarnych nie mając bladego pojęcia o gotowaniu.http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2237.gif http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2237.gif http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2237.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 02.07.2019 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 Jako że rządzisz i tutaj i chcesz zlikwidować ten topik bo ci przeszkadza , ślepy jesteś i stronniczy widząc jednostronnie i nieobiektywnie , jako samozwańczy moderator miej ta satysfakcję bo mnie wkurza ta twoja nudna ideologia ,pełna zazdrości i wielkiej ansy.Szukałem.Nawet w takim watku jak ten ani razu nie wypowiedziałeś się na temat tak określony ładnie przez Redakcje Muratora. ani razu. O czym to świadczy ,o tym ,że urastasz do miana największego pieniacza i trolla .FM .To jest wstrętne i oburzające iż poddajesz się takim niemerytorycznym dyskusjom w wątkach kulinarnych nie mając bladego pojęcia o gotowaniu.http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2237.gif http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2237.gif http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2237.gif Ten d7d jest wszędzie. Taki typowy troll. Na niczym się nie zna, ale pseudo expert pierwsza klasa. Kominka nie ma, ale wie wszystko, PV też nie ma,ale wie wszytsko, nic nie ugotuje, ale krytykuje i personale wycieczki. Oj ciekawy typek. Podobno mu wątki polityczne zamknęli i się miota chłopocyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 02.07.2019 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 (edytowane) Jako że rządzisz i tutaj i chcesz zlikwidować ten topik bo ci przeszkadza , ślepy jesteś i stronniczy widząc jednostronnie i nieobiektywnie , jako samozwańczy moderator miej ta satysfakcję bo mnie wkurza ta twoja nudna ideologia ,pełna zazdrości i wielkiej ansy.Szukałem.Nawet w takim watku jak ten ani razu nie wypowiedziałeś się na temat tak określony ładnie przez Redakcje Muratora. Co zdjęcie twojej głowy z kolczykami, fryzury ma wspólnego z Forum Murator a nawet z gotowaniem? Publikuj się na forach "towarzyskich", na FB, TW czy na innych. Edytowane 2 Lipca 2019 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.07.2019 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 (edytowane) Czytaj ze zrozumieniem Ojcze Nasz , forumowy niemerytoryczny stronniczy trollu #1650 ten post tłumaczy dlaczego. W takim razie co ci przeszkadza ,że w czasie gdy młoda kapucha się gotowała to pojechałem i zrobiłem sobie smieszny fryz. Zazdrościsz ,że nie możesz mieć takiego,nie masz włosów ,śmieszy cie ,że coś takiego podczas gotowania w taki ekspresowym czasie kapuchy młodej , można sobie na łbie zrobić. ? http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2306.gif . Jak mnie ktoś próbuje wyprowadzić z równowagi , a ty jesteś w tym mistrzem i za krótki bolek jesteś by mi cokolwiek narzucać. to szukając inspiracji czynię różne śmieszne doniesienia Popatrz na siebie ile swoimi wpisami czynisz zła.Pieniacz i tyle. Przelewasz te frustracje z wątku na wątek. Ogarnij się i pozwól ludziom żyć.Potrafisz jednym zdaniem ten zapis Redakcji zinterpretować ? Nie samą budową człowiek żyjeNie tylko budowaPrzepisy kulinarne - o gotowaniu i nie tylko Edytowane 2 Lipca 2019 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.07.2019 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 ...Troszkę mnie zdenerwowali tym wykształceniem ... ... Łopatka ,cebula szalotka i oczywiście kiełbasa z sarniny. Ma specyficzny posmak . Jak dla mnie trochę przy tłustawa. Równie dobrze smakuje na zimno jako dodatek. ... Prawie myśliwski tak pół/ na pół , bo łopatka z prosięcia i kiełbka z sarniny. Troche prawdziwka suszonego i sosy pomidorowego. Skubany dusił się sporo godz. ... http://psiakosc.com/emoty/emoty-1/trois.gif ... "kiełbka z sarniny", " przy tłustawa" była powiadasz ? Sądząc po wyglądzie, to wcale się nie dziwię, gdyż jeszcze nigdy takiej kiełbasy z sarniny nie widziałem (choć może "kiełbka" to jakiś inny rodzaj wędliny z dziczyzny - robiona na zamówienie wg Twej receptury ?) ... no i jak na "wiele godzin duszenia" to "kiełbka" nie bardzo "uduszona" Czytaj ze zrozumieniem Ojcze Nasz , forumowy niemerytoryczny stronniczy trollu #1650 ten post tłumaczy dlaczego. W takim razie co ci przeszkadza ,że w czasie gdy młoda kapucha się gotowała to pojechałem i zrobiłem sobie smieszny fryz. Zazdrościsz ,że nie możesz mieć takiego,nie masz włosów ,śmieszy cie ,że coś takiego podczas gotowania w taki ekspresowym czasie kapuchy młodej , można sobie na łbie zrobić. ? http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2306.gif . ... ...Troszkę mnie zdenerwowali tym wykształceniem ... Pojechałem do fryzjerki dyrektorki i jak młoda kapusta tegoroczna się gotowała ... "fryzjerka dyrektorka", gdy tylko Cię ujrzała, natychmiast się zagotowała (niczym "młoda kapusta tegoroczna") ? Niesamowite Studiowałeś filologię języka polskiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.07.2019 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 (edytowane) http://psiakosc.com/emoty/emoty-4/smiech2.gif http://psiakosc.com/emoty/emoty-4/klopot1.gif http://psiakosc.com/emoty/emoty-4/brawo2.gif 1.Ryż z sosem po chińsku 2. Jajeczniczka na kiełbie z sarny (dlaczego nie opisał jak wkleiłem jajeczniczke na kurkach z lasu pewnie nie są to kurki z lasu ) 3. Zestaw ,szaszłyk z peklowanej szynki , ryż z sosem chińskim, surówka z pomidora i ogórka 4.Zestaw , szaszłyk w w/w składzie , placek ziemniaczany większy na oczkach (wiórki) 5.Zestaw z szaszłykiem w/w i ogórkami w jogurcie naturalnym , małe placuszki ziemniaczane w/w ( z młodych ziemniaków) 6.Dubel Coś na koniec i na osłodę super smaku. 7. kiełba z sarniny włożona w kapuchę z młodej lubelskiej kapusty włożona , w nią na zimno. To widać gołym okiem ,że niepodgrzewana.Bez potrzeby , jest jej zanadto w samej kapusze.Każdy licencjonowany z praktyką każdy kucharz to wie (są jak widać wyjątki).Ale trzeba mieć w wykształceniu z dyplomem napisaną specjalizację by dopiero podważać co znajduje się na fotce. http://psiakosc.com/emoty/emoty-4/radocha2.gif http://psiakosc.com/emoty/emoty-5/rire.gif http://psiakosc.com/emoty/emoty-3/kuchcik.gif Edytowane 3 Lipca 2019 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.07.2019 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 http://psiakosc.com/emoty/emoty-4/smiech2.gif http://psiakosc.com/emoty/emoty-4/klopot1.gif http://psiakosc.com/emoty/emoty-4/brawo2.gif ... 7. kiełba z sarniny włożona w kapuchę z młodej lubelskiej kapusty włożona , w nią na zimno. To widać gołym okiem ,że niepodgrzewana.Bez potrzeby , jest jej zanadto w samej kapusze.Każdy licencjonowany z praktyką każdy kucharz to wie (są jak widać wyjątki).Ale trzeba mieć w wykształceniu z dyplomem napisaną specjalizację by dopiero podważać co znajduje się na fotce. http://psiakosc.com/emoty/emoty-4/radocha2.gif http://psiakosc.com/emoty/emoty-5/rire.gif http://psiakosc.com/emoty/emoty-3/kuchcik.gif Nie wiem dlaczego, tak bardzo lubisz publicznie się kompromitować pisząc te swe kulinarne bajki To jak ? Wykładamy na stół swe dyplomy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.07.2019 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2353.gif http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2342.gif 1.Kanapki wiosenne 2.Makaron po polsku z serem od Babci Gragii Aż strach pisać jaka to kiełba bo dyplomat bez licencji kulinarnej posądzi znowu o plagiat. 3.Finał. http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2312.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.07.2019 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2353.gif http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2342.gif Aż strach pisać jaka to kiełba bo dyplomat bez licencji kulinarnej posądzi znowu o plagiat. http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2312.gif No niech będzie do "pakietu" dorzucę swoje licencje (dodatkowo nawet licencję pilota) Pochwal się już wreszcie tym swoim "wykształceniem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.07.2019 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 Perfidia Paula na FM znana jest już chyba wszystkim. Wykorzystywanie wszelkich wpisów tu na FM do pomówień także, by rozmówce zrównać z błotem. By być prawdomównym w dziedzinie kulinarnej musiałby mieć studia w tym kierunku , a niestety nie ma.Licencja pilota , a tym się ośmiesza to zwykłe prawo jazdy takie jak np. Sternik morski tyle że np po wodzie nie w powietrzu: https://www.charter.edu.pl/index.php?str=51&id=95&gclid=EAIaIQobChMIvO7GocWY4wIVl-d3Ch3FQAzqEAAYAiAAEgLvivD_BwE . Podważy wszystko ,bo czuje się bezkarny. Trudno o jakąkolwiek polemikę z ta persona. Wywlekanie wszystkiego w tak ordynarny sposób to perfidia znana nie od dziś. Temu człowiekowi nic nie można powiedzieć ,niczym się pochwalić, napisać choćby była to prawda, zaprezentować się z innej strony bo zamieni to podstępnie w jakiś nieludzki znany tylko jemu frazes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 03.07.2019 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 Perfidia Paula na FM znana jest już chyba wszystkim. Wykorzystywanie wszelkich wpisów tu na FM do pomówień także, by rozmówce zrównać z błotem. By być prawdomównym w dziedzinie kulinarnej musiałby mieć studia w tym kierunku , a niestety nie ma.Licencja pilota , a tym się ośmiesza to zwykłe prawo jazdy takie jak np. Sternik morski tyle że np po wodzie nie w powietrzu: . Podważy wszystko ,bo czuje się bezkarny. Trudno o jakąkolwiek polemikę z ta persona. Wywlekanie wszystkiego w tak ordynarny sposób to perfidia znana nie od dziś. Temu człowiekowi nic nie można powiedzieć ,niczym się pochwalić, napisać choćby była to prawda, zaprezentować się z innej strony bo zamieni to podstępnie w jakiś nieludzki znany tylko jemu frazes. Oj dokładnie. Nic dodać nic ująć. No i ta bezkarność. Zresztą nie tylko dla niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 03.07.2019 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 Perfidia Paula na FM znana jest już chyba wszystkim. Wykorzystywanie wszelkich wpisów tu na FM do pomówień także, by rozmówce zrównać z błotem. By być prawdomównym w dziedzinie kulinarnej musiałby mieć studia w tym kierunku , a niestety nie ma.Licencja pilota , a tym się ośmiesza to zwykłe prawo jazdy takie jak np. Sternik morski tyle że np po wodzie nie w powietrzu: . Podważy wszystko ,bo czuje się bezkarny. Trudno o jakąkolwiek polemikę z ta persona. Wywlekanie wszystkiego w tak ordynarny sposób to perfidia znana nie od dziś. Temu człowiekowi nic nie można powiedzieć ,niczym się pochwalić, napisać choćby była to prawda, zaprezentować się z innej strony bo zamieni to podstępnie w jakiś nieludzki znany tylko jemu frazes. Oj dokładnie. Nic dodać nic ująć. No i ta bezkarność. Zresztą nie tylko dla niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 03.07.2019 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 "kiełbka z sarniny", " przy tłustawa" była powiadasz ? Sądząc po wyglądzie, to wcale się nie dziwię, gdyż jeszcze nigdy takiej kiełbasy z sarniny nie widziałem (choć może "kiełbka" to jakiś inny rodzaj wędliny z dziczyzny - robiona na zamówienie wg Twej receptury ?) ... no i jak na "wiele godzin duszenia" to "kiełbka" nie bardzo "uduszona" "fryzjerka dyrektorka", gdy tylko Cię ujrzała, natychmiast się zagotowała (niczym "młoda kapusta tegoroczna") ? Niesamowite Studiowałeś filologię języka polskiego ? Czas na kiełbase z sarniny. Oczywiście z dodatkiem tłuszczu wieprzowego Palce lizać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.