Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

  • Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Przyszedł czas na kiełbę z jelenia http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2204.gif to ten kabanos i z sarny z tłuszczem z wieprza. Ta druga jest na zimno w młodej kapusze.

 

fdfde1bf483fe0d8.jpg

 

Nogi lizać !!!

Właściwym by było racice lizać !!! http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2338.gif

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Perfidia Paula na FM znana jest już chyba wszystkim. Wykorzystywanie wszelkich wpisów tu na FM do pomówień także, by rozmówce zrównać z błotem. By być prawdomównym w dziedzinie kulinarnej musiałby mieć studia w tym kierunku , a niestety nie ma.Licencja pilota , a tym się ośmiesza to zwykłe prawo jazdy takie jak np. Sternik morski tyle że np po wodzie nie w powietrzu: . Podważy wszystko ,bo czuje się bezkarny. Trudno o jakąkolwiek polemikę z ta persona. Wywlekanie wszystkiego w tak ordynarny sposób to perfidia znana nie od dziś. Temu człowiekowi nic nie można powiedzieć ,niczym się pochwalić, napisać choćby była to prawda, zaprezentować się z innej strony bo zamieni to podstępnie w jakiś nieludzki znany tylko jemu frazes.

Przestań "koloryzować" i oszukiwać ze składnikami swych potraw to unikniesz drwin :)

... no i czekam cierpliwie kiedy wreszcie zaprezentujesz to swoje "wykształcenie" :) ... mój dyplom wraz z licencjami już leży na stole :)

 

ps - patent sternika powiadasz jest tożsamy a licencją pilota :) ... a karta rowerowa uprawnia to prowadzenia ciężarówek ? (to i to na lądzie przecież) :)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Przyszedł czas na kiełbę z jelenia http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2204.gif to ten kabanos i z sarny z tłuszczem z wieprza. Ta druga jest na zimno w młodej kapusze.

 

fdfde1bf483fe0d8.jpg

 

Nogi lizać !!!

Właściwym by było racice lizać !!! http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2338.gif

 

:popcorn:

 

Na moim ranczo w PL, do wódki...

 

na-moim-ranczo-w-polsce.jpg

 

 

Bardzo tania, i nawet dobra wódka.

 

na-moim-ranczo-w-polsce-2.jpg

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Blokada niestety #1682 i jeszcze to to cały czas narastająco #4539.

 

Kociołek ubliżeń się powiększa.

 

Dla przypomnienia .Trzeba to piętnować Tak nie mówi szef kuchni tak mówi cha.....kulinarny ordynarny król intelektu.Żenua.

 

Po tych obelgach chyba nie każdy chciałby coś odpisywać.Ja za takie po sprowokowaniu i zastraszaniu (i słusznie dostałem banana) .

 

...........To jego gotowanie, które w swych "wariacjach" pokazuje, to jedna wielka tragedia i u udręka dla konsumentów :)

 

Niereformowalny "kretyn kulinarny" ") ... "obojętnie jak będą mówili, byle mówili" :)

 

 

 

Kucharz z klasą tak nie mówi . Kucharz z klasą tak nie czyni jest i powinien być mentorem

 

sjp.mentor1. mądry doradca, wychowawca i nauczyciel;

2. osoba stale pouczająca innych, lubiąca prawić morały;

3. środowiskowo: opiekun ucznia uczestniczącego w wymianie międzynarodowej

, wzorem do naśladowania ,postacią w świecie kulinarnym bardzo wyjątkową.

 

Czyje "powroty" ? :) ... raczej Twoje "nawroty kulinarnego rozwolnienia" :) ... ostatnie "prezentacje" to totalna sraczka :)

 

ps - przestrzegam przed wykorzystywaniem ""przepisów" NS-a, gdyż mogą doprowadzić do przynajmniej rozwolnienia :)

 

 

Posty w całości (by nie posądzono o manipulację) tylko z mniej niż połowy tego tematu :) (więcej mnie się nie chciało) :) ... to tylko część "wybranych wypowiedzi miszcza" NS-a na tematy kulinarne, w jego osobiście założonym "wątku" :)

 

ps - proszę również o wybaczenie obszerności tego wpisu :) ... niech usprawiedliwieniem jednak będzie to, że jest to tylko mniej niż połowa wybranego "kulinarnego bełkotu", w tym tylko jednym temacie :)

 

Opinie na temat Twego stanu psychicznego (na podstawie Twych wpisów) pozostawię forumowiczom :)

Twoje "kulinarne propozycje", pozwolę sobie dalej komentować :)

 

Naucz się gotować a unikniesz drwin :)

 

Szkoda ,że tylko takie wkleił by mu było wygodniej obrażać.

 

nigdy nie korzystałem z zaproszeń na jakiekolwiek biesiady do kulinarnych nieuków (by nie powiedzieć "kretynów"

 

Twoje jednak wywody na te tematy, traktuję jako kulinarne odpady i śmieci

 

Wiele z Twoich kulinarnych propozycji jest "obrzydliwych" (lub choćby tylko niestrawnych)

 

"kulinarny ćwoku" :)

.............................No nie da się ukryć :)

 

...więc i nie odpowiem gdyż "fakultetów" man zbyt mało, prostaku :)

 

NS nawet tą fotę swego "czopka" w ramki oprawił :);)

 

Przestań "koloryzować" i oszukiwać ze składnikami swych potraw to unikniesz drwin

 

ps - miód robią pszczoły (chyba, że wybierasz ten z ucha który robisz)

 

Reasumując: Klasyczne objawy zespołu Delbrücka smile-2.gif

 

Życie

Edytowane przez niktspecjalny
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Blokada niestety #1682 i jeszcze to to cały czas narastająco #4539.

Kociołek ubliżeń się powiększa.

 

Dla przypomnienia .Trzeba to piętnować Tak nie mówi szef kuchni tak mówi cha.....kulinarny ordynarny król intelektu.Żenua.

 

Po tych obelgach chyba nie każdy chciałby coś odpisywać.Ja za takie po sprowokowaniu i zastraszaniu (i słusznie dostałem banana) .

 

Kucharz z klasą tak nie mówi . Kucharz z klasą tak nie czyni jest i powinien być mentorem , wzorem do naśladowania ,postacią w świecie kulinarnym bardzo wyjątkową.

 

Szkoda ,że tylko takie wkleił by mu było wygodniej obrażać.

 

Życie

Nie kłam :) ... nic nie przybyło a Twym "kociołku" ")

Skopiowałesś i wkleiłeś poprzedni post :)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Perfidia Paula na FM znana jest już chyba wszystkim. Wykorzystywanie wszelkich wpisów tu na FM do pomówień także, by rozmówce zrównać z błotem. By być prawdomównym w dziedzinie kulinarnej musiałby mieć studia w tym kierunku , a niestety nie ma.Licencja pilota , a tym się ośmiesza to zwykłe prawo jazdy takie jak np. Sternik morski tyle że np po wodzie nie w powietrzu: . Podważy wszystko ,bo czuje się bezkarny. Trudno o jakąkolwiek polemikę z ta persona. Wywlekanie wszystkiego w tak ordynarny sposób to perfidia znana nie od dziś. Temu człowiekowi nic nie można powiedzieć ,niczym się pochwalić, napisać choćby była to prawda, zaprezentować się z innej strony bo zamieni to podstępnie w jakiś nieludzki znany tylko jemu frazes.

"Perfidia ..." to raczej jest tylko twoje zdanie i ewentualnie dwóch forumowiczów popierających Ciebie a nawet nie twoje "wariacje kulinarne..."..

"By być prawdomównym w dziedzinie kulinarnej musiałby mieć studia w tym kierunku" - czyżbyś ty miał skończone i potwierdzone dyplomem studia kulinarne?

 

Zarzucasz kłamstwa a masz odpowiednie wykształcenie aby się tak mieć podstawy aby tak osądzać o oskarżać?

 

Skarżysz się na "swoim pseudokulinarn-fotograficznym blogu" na Forumowicza do innych Forumowiczów?

Jak dziecko w przedszkolu.

 

Zgłoś swoje uwagi do Moderatora.

 

Dlaczego piszesz o @Chef Paul w stylu "ON" ?

 

Zmień styl i ton wypowiedzi, zmień i wykasuj zbędne zdjęcia to pozytywny efekt sam zobaczysz.

 

PS Samochodowe prawo jazdy, patent sternika czy licencja pilota to zupełnie różne uprawnienia i zuupełnie różny stopień wymagań i trudności uzyskania.

Masz patent / licencję kucharza ? ;)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

A nie spaliło ci języka od polskiego alkoholu?

Co masz do polskiego alkoholu?

Chyba że uważasz że polski alkohol wypala języki innowiercom (cokolwiek by to miało w tym temacie znaczyć) ?

Prawdziwemu Polakowi język wypala niepolski alkohol?

Albo: Prawdziwy Polak pije tylko polski alkohol ?

:D

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

"Perfidia ..." to raczej jest tylko twoje zdanie i ewentualnie dwóch forumowiczów popierających Ciebie a nawet nie twoje "wariacje kulinarne..."..

"By być prawdomównym w dziedzinie kulinarnej musiałby mieć studia w tym kierunku" - czyżbyś ty miał skończone i potwierdzone dyplomem studia kulinarne?

 

Zarzucasz kłamstwa a masz odpowiednie wykształcenie aby się tak mieć podstawy aby tak osądzać o oskarżać?

 

Skarżysz się na "swoim pseudokulinarn-fotograficznym blogu" na Forumowicza do innych Forumowiczów?

Jak dziecko w przedszkolu.

 

Zgłoś swoje uwagi do Moderatora.

 

Dlaczego piszesz o @Chef Paul w stylu "ON" ?

 

Zmień styl i ton wypowiedzi, zmień i wykasuj zbędne zdjęcia to pozytywny efekt sam zobaczysz.

 

PS Samochodowe prawo jazdy, patent sternika czy licencja pilota to zupełnie różne uprawnienia i zuupełnie różny stopień wymagań i trudności uzyskania.

Masz patent / licencję kucharza ? ;)

 

Jako że rządzisz i tutaj i chcesz zlikwidować ten topik bo ci przeszkadza , ślepy jesteś i stronniczy widząc jednostronnie i nieobiektywnie , jako samozwańczy moderator miej ta satysfakcję bo mnie wkurza ta twoja nudna ideologia ,pełna zazdrości i wielkiej ansy.Szukałem.Nawet w takim wątku jak ten ani razu nie wypowiedziałeś się na temat tak określony ładnie przez Redakcje Muratora.

 

 

 

 

ani razu. O czym to świadczy ,o tym ,że urastasz do miana największego pieniacza i trolla .FM .To jest wstrętne i oburzające iż poddajesz się takim niemerytorycznym dyskusjom w wątkach kulinarnych nie mając bladego pojęcia o gotowaniu.http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2237.gif

http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2237.gif http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2237.gif

 

...

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...