vvvv 03.07.2019 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 Fakt hameryka taki popcorn. Pewnie tak smakuje. Palce lizać! Słony czy maślany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.07.2019 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 Fakt hameryka taki popcorn. Pewnie tak smakuje. Słony czy maślany? http://psiakosc.com/emoty/emoty-1/2368.gif On bez żadnego glejtu kulinarnego to powie ,że słony i maślany w jednym z wędzarni z pudła, przydomowej , w poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.07.2019 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 Przyszedł czas na kiełbę z jelenia http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2204.gif to ten kabanos i z sarny z tłuszczem z wieprza. Ta druga jest na zimno w młodej kapusze. Nogi lizać !!! Właściwym by było racice lizać !!! http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2338.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.07.2019 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 Perfidia Paula na FM znana jest już chyba wszystkim. Wykorzystywanie wszelkich wpisów tu na FM do pomówień także, by rozmówce zrównać z błotem. By być prawdomównym w dziedzinie kulinarnej musiałby mieć studia w tym kierunku , a niestety nie ma.Licencja pilota , a tym się ośmiesza to zwykłe prawo jazdy takie jak np. Sternik morski tyle że np po wodzie nie w powietrzu: . Podważy wszystko ,bo czuje się bezkarny. Trudno o jakąkolwiek polemikę z ta persona. Wywlekanie wszystkiego w tak ordynarny sposób to perfidia znana nie od dziś. Temu człowiekowi nic nie można powiedzieć ,niczym się pochwalić, napisać choćby była to prawda, zaprezentować się z innej strony bo zamieni to podstępnie w jakiś nieludzki znany tylko jemu frazes. Przestań "koloryzować" i oszukiwać ze składnikami swych potraw to unikniesz drwin ... no i czekam cierpliwie kiedy wreszcie zaprezentujesz to swoje "wykształcenie" ... mój dyplom wraz z licencjami już leży na stole ps - patent sternika powiadasz jest tożsamy a licencją pilota ... a karta rowerowa uprawnia to prowadzenia ciężarówek ? (to i to na lądzie przecież) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 03.07.2019 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 Przyszedł czas na kiełbę z jelenia http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2204.gif to ten kabanos i z sarny z tłuszczem z wieprza. Ta druga jest na zimno w młodej kapusze. Nogi lizać !!! Właściwym by było racice lizać !!! http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2338.gif Na moim ranczo w PL, do wódki... Bardzo tania, i nawet dobra wódka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.07.2019 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 (edytowane) Blokada niestety #1682 i jeszcze to to cały czas narastająco #4539. Kociołek ubliżeń się powiększa. Dla przypomnienia .Trzeba to piętnować Tak nie mówi szef kuchni tak mówi cha.....kulinarny ordynarny król intelektu.Żenua. Po tych obelgach chyba nie każdy chciałby coś odpisywać.Ja za takie po sprowokowaniu i zastraszaniu (i słusznie dostałem banana) . ...........To jego gotowanie, które w swych "wariacjach" pokazuje, to jedna wielka tragedia i u udręka dla konsumentów Niereformowalny "kretyn kulinarny" ") ... "obojętnie jak będą mówili, byle mówili" Kucharz z klasą tak nie mówi . Kucharz z klasą tak nie czyni jest i powinien być mentorem sjp.mentor1. mądry doradca, wychowawca i nauczyciel; 2. osoba stale pouczająca innych, lubiąca prawić morały; 3. środowiskowo: opiekun ucznia uczestniczącego w wymianie międzynarodowej , wzorem do naśladowania ,postacią w świecie kulinarnym bardzo wyjątkową. Czyje "powroty" ? ... raczej Twoje "nawroty kulinarnego rozwolnienia" ... ostatnie "prezentacje" to totalna sraczka ps - przestrzegam przed wykorzystywaniem ""przepisów" NS-a, gdyż mogą doprowadzić do przynajmniej rozwolnienia Posty w całości (by nie posądzono o manipulację) tylko z mniej niż połowy tego tematu (więcej mnie się nie chciało) ... to tylko część "wybranych wypowiedzi miszcza" NS-a na tematy kulinarne, w jego osobiście założonym "wątku" ps - proszę również o wybaczenie obszerności tego wpisu ... niech usprawiedliwieniem jednak będzie to, że jest to tylko mniej niż połowa wybranego "kulinarnego bełkotu", w tym tylko jednym temacie Opinie na temat Twego stanu psychicznego (na podstawie Twych wpisów) pozostawię forumowiczom Twoje "kulinarne propozycje", pozwolę sobie dalej komentować Naucz się gotować a unikniesz drwin Szkoda ,że tylko takie wkleił by mu było wygodniej obrażać. nigdy nie korzystałem z zaproszeń na jakiekolwiek biesiady do kulinarnych nieuków (by nie powiedzieć "kretynów" Twoje jednak wywody na te tematy, traktuję jako kulinarne odpady i śmieci Wiele z Twoich kulinarnych propozycji jest "obrzydliwych" (lub choćby tylko niestrawnych) "kulinarny ćwoku" .............................No nie da się ukryć ...więc i nie odpowiem gdyż "fakultetów" man zbyt mało, prostaku NS nawet tą fotę swego "czopka" w ramki oprawił Przestań "koloryzować" i oszukiwać ze składnikami swych potraw to unikniesz drwin ps - miód robią pszczoły (chyba, że wybierasz ten z ucha który robisz) Reasumując: Klasyczne objawy zespołu Delbrücka Życie Edytowane 4 Lipca 2019 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 03.07.2019 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 : Na moim ranczo w PL, do wódki... Apetyczny zestaw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.07.2019 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 Blokada niestety #1682 i jeszcze to to cały czas narastająco #4539. Kociołek ubliżeń się powiększa. Dla przypomnienia .Trzeba to piętnować Tak nie mówi szef kuchni tak mówi cha.....kulinarny ordynarny król intelektu.Żenua. Po tych obelgach chyba nie każdy chciałby coś odpisywać.Ja za takie po sprowokowaniu i zastraszaniu (i słusznie dostałem banana) . Kucharz z klasą tak nie mówi . Kucharz z klasą tak nie czyni jest i powinien być mentorem , wzorem do naśladowania ,postacią w świecie kulinarnym bardzo wyjątkową. Szkoda ,że tylko takie wkleił by mu było wygodniej obrażać. Życie Nie kłam ... nic nie przybyło a Twym "kociołku" ") Skopiowałesś i wkleiłeś poprzedni post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.07.2019 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 Na moim ranczo w PL, do wódki... Bardzo tania, i nawet dobra wódka. Niezła "przegryzaj-ka" do przyzwoitej gorzałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 03.07.2019 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 Perfidia Paula na FM znana jest już chyba wszystkim. Wykorzystywanie wszelkich wpisów tu na FM do pomówień także, by rozmówce zrównać z błotem. By być prawdomównym w dziedzinie kulinarnej musiałby mieć studia w tym kierunku , a niestety nie ma.Licencja pilota , a tym się ośmiesza to zwykłe prawo jazdy takie jak np. Sternik morski tyle że np po wodzie nie w powietrzu: . Podważy wszystko ,bo czuje się bezkarny. Trudno o jakąkolwiek polemikę z ta persona. Wywlekanie wszystkiego w tak ordynarny sposób to perfidia znana nie od dziś. Temu człowiekowi nic nie można powiedzieć ,niczym się pochwalić, napisać choćby była to prawda, zaprezentować się z innej strony bo zamieni to podstępnie w jakiś nieludzki znany tylko jemu frazes. "Perfidia ..." to raczej jest tylko twoje zdanie i ewentualnie dwóch forumowiczów popierających Ciebie a nawet nie twoje "wariacje kulinarne...".. "By być prawdomównym w dziedzinie kulinarnej musiałby mieć studia w tym kierunku" - czyżbyś ty miał skończone i potwierdzone dyplomem studia kulinarne? Zarzucasz kłamstwa a masz odpowiednie wykształcenie aby się tak mieć podstawy aby tak osądzać o oskarżać? Skarżysz się na "swoim pseudokulinarn-fotograficznym blogu" na Forumowicza do innych Forumowiczów? Jak dziecko w przedszkolu. Zgłoś swoje uwagi do Moderatora. Dlaczego piszesz o @Chef Paul w stylu "ON" ? Zmień styl i ton wypowiedzi, zmień i wykasuj zbędne zdjęcia to pozytywny efekt sam zobaczysz. PS Samochodowe prawo jazdy, patent sternika czy licencja pilota to zupełnie różne uprawnienia i zuupełnie różny stopień wymagań i trudności uzyskania. Masz patent / licencję kucharza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 03.07.2019 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 Na moim ranczo w PL, do wódki... Bardzo tania, i nawet dobra wódka. A nie spaliło ci języka od polskiego alkoholu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 03.07.2019 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 A nie spaliło ci języka od polskiego alkoholu? Tylko tyle masz do napisania w temacie kiełbasy z sarniny? Jak zwykle rzeczowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 03.07.2019 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 A nie spaliło ci języka od polskiego alkoholu? Co masz do polskiego alkoholu? Chyba że uważasz że polski alkohol wypala języki innowiercom (cokolwiek by to miało w tym temacie znaczyć) ? Prawdziwemu Polakowi język wypala niepolski alkohol? Albo: Prawdziwy Polak pije tylko polski alkohol ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.07.2019 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 "Perfidia ..." to raczej jest tylko twoje zdanie i ewentualnie dwóch forumowiczów popierających Ciebie a nawet nie twoje "wariacje kulinarne...".. "By być prawdomównym w dziedzinie kulinarnej musiałby mieć studia w tym kierunku" - czyżbyś ty miał skończone i potwierdzone dyplomem studia kulinarne? Zarzucasz kłamstwa a masz odpowiednie wykształcenie aby się tak mieć podstawy aby tak osądzać o oskarżać? Skarżysz się na "swoim pseudokulinarn-fotograficznym blogu" na Forumowicza do innych Forumowiczów? Jak dziecko w przedszkolu. Zgłoś swoje uwagi do Moderatora. Dlaczego piszesz o @Chef Paul w stylu "ON" ? Zmień styl i ton wypowiedzi, zmień i wykasuj zbędne zdjęcia to pozytywny efekt sam zobaczysz. PS Samochodowe prawo jazdy, patent sternika czy licencja pilota to zupełnie różne uprawnienia i zuupełnie różny stopień wymagań i trudności uzyskania. Masz patent / licencję kucharza ? Jako że rządzisz i tutaj i chcesz zlikwidować ten topik bo ci przeszkadza , ślepy jesteś i stronniczy widząc jednostronnie i nieobiektywnie , jako samozwańczy moderator miej ta satysfakcję bo mnie wkurza ta twoja nudna ideologia ,pełna zazdrości i wielkiej ansy.Szukałem.Nawet w takim wątku jak ten ani razu nie wypowiedziałeś się na temat tak określony ładnie przez Redakcje Muratora. ani razu. O czym to świadczy ,o tym ,że urastasz do miana największego pieniacza i trolla .FM .To jest wstrętne i oburzające iż poddajesz się takim niemerytorycznym dyskusjom w wątkach kulinarnych nie mając bladego pojęcia o gotowaniu.http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2237.gif http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2237.gif http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2237.gif ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 03.07.2019 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 (edytowane) ... Kiełbasa z sarniny... Edytowane 3 Lipca 2019 przez Władca Przysmaków plus zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 03.07.2019 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 T Znów popcorn. Nuda. Moze to karmel tym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 03.07.2019 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 (edytowane) Znów popcorn. Nuda. Moze to karmel tym razem. Chłopino, naucz się co oznaczają poszczególne emotikonki i jak korzystać z emoji. Obecnie to podstawowa wiedza na etapie 1 klasy podstawówki. Edytowane 3 Lipca 2019 przez Władca Przysmaków :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 03.07.2019 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 Chłopino, naucz się co oznaczają poszczególne emotikonki i jak korzystać z emoji. Obecnie to podstawowa wiedza na etapie 1 klasy podstawówki. o znów popcorn. Jaki smak tym razem? No mega kulinaria. Hamerykanskie panie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 03.07.2019 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 o znów popcorn. Jaki smak tym razem? No mega kulinaria. Hamerykanskie panie. No no, zapytaj się dziecka lub wnuczka co to oznacza. I nic tak w temacie kiełbaski z sarniny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 03.07.2019 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 No no, zapytaj się dziecka lub wnuczka co to oznacza. I nic tak w temacie kiełbaski z sarniny? 2 razy popcorn. Uważaj bo cię zacznie brzuszek bolec. U was w hameryce to widać popularne. Takie smaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.