Władca Przysmaków 03.07.2019 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 2 razy popcorn. Uważaj bo cię zacznie brzuszek bolec. U was w hameryce to widać popularne. Takie smaki. Co za ciekawe czytanie . Do kiełbaski otworze szampana, ale takiego zwykłego taniego za 250 zł a nie za 3999. Do kiełbasy się takich nie pija. A kiełbaska z sarniny smaczniutka.Mniam mnian. Palce lizać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.07.2019 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 o znów popcorn. Jaki smak tym razem? No mega kulinaria. Hamerykanskie panie. Zjedz "buraka" (z własnej uprawy) ... może tą Twoją nadpobudliwość uspokoi ... i wyjdź już z tego ula gdzie "robisz miód" ps - miód robią pszczoły (chyba, że wybierasz ten z ucha który robisz) ... ludzie ewentualnie miód sycą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.07.2019 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 ... I nic tak w temacie kiełbaski z sarniny? Przesuszona zgodnie ze sztuką kulinarną, kiełbas z dziczyzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 03.07.2019 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 Zjedz "buraka" (z własnej uprawy) ... może tą Twoją nadpobudliwość uspokoi ... i wyjdź już z tego ula gdzie "robisz miód" ps - miód robią pszczoły (chyba, że wybierasz ten z ucha który robisz) ... ludzie ewentualnie miód sycą A buraka.? Za wcześnie. Po drugie burak jest bardzo "energetyczny". Ha ha. Do marketu kucharzynko i do szkoły. Ja nie robię miodu w uszach. Hi. Hi. No ale ty widać owszem. A ten miód to taki masz do swoich potraw. Tfu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 03.07.2019 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 A buraka.? Za wcześnie. Po drugie burak jest bardzo "energetyczny". Ha ha. Do marketu kucharzynko i do szkoły. Ja nie robię miodu w uszach. Hi. Hi. No ale ty widać owszem. A ten miód to taki masz do swoich potraw. Tfu. WOW! Brawo, az napije sie szampana. Perrier-Jouet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.07.2019 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 A buraka.? Za wcześnie. Po drugie burak jest bardzo "energetyczny". Ha ha. Do marketu kucharzynko i do szkoły. Ja nie robię miodu w uszach. Hi. Hi. No ale ty widać owszem. A ten miód to taki masz do swoich potraw. Tfu. Pastewne już powinny być dobre ... Za to mód robię z kumplem, bo ma wiedzę i doświadczenie. To są prawdziwe smaki. ps - a jak tam Twoje "szkoły" chciałbyś przyłączyć się do zabawy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 03.07.2019 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 WOW! Brawo, az napije sie szampana. Perrier-Jouet Chłopie. Sok lepszy wiadomo z czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 03.07.2019 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 Chłopie. Sok lepszy wiadomo z czego. To jest najzwyklejszy, zwykły, szampan na kazdy dzień tygodnia. Taki super taniutki za 250 złoty, ale naprawdę dobry. Mniam mniam… Palce lizać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 03.07.2019 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 Pastewne już powinny być dobre ps - a jak tam Twoje "szkoły" chciałbyś przyłączyć się do zabawy ? Serio? Nie pajacuj. Pastewne? Dajesz takie swoim klientom. Masakra. Moje szkoły. Ja sie tutaj nie pawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 03.07.2019 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 To jest najzwyklejszy, zwykły, szampan na kazdy dzień tygodnia. Taki super taniutki za 250 złoty, ale naprawdę dobry. Mniam mniam… Palce lizać! Wiesz nie kręci mnie. Nawet jakby był za 1000 i więcej baksów Możesz mnie nazywać biednym burakiem, ale wszystkiego za kasę nie kupisz. Wielu rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.07.2019 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 (edytowane) Serio? Nie pajacuj. Pastewne? Dajesz takie swoim klientom. Masakra. Moje szkoły. Ja sie tutaj nie pawie. To co daję swoim klientom, to Ty nawet na obrazkach nie widziałeś ... zapytaj swojej Babci Zarzucasz innym brak wykształcenia, więc chyba się "pawisz" swoim (zapewne lepszym od Twoich adwersarzy) pszczółko miodowa ? ps - jak to możliwe, że "zakolegowałeś się" z tak wykształconą elitą jak NS (kulinarny mitoman) i jego " wielko-jajeczny czopek" ? ps2 - NS dorzuć do "kociołka" Edytowane 3 Lipca 2019 przez Chef Paul ps2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 03.07.2019 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 Wiesz nie kręci mnie. Nawet jakby był za 1000 i więcej baksów Możesz mnie nazywać biednym burakiem, ale wszystkiego za kasę nie kupisz. Wielu rzeczy. Szampanami się nie kręci, w normalnym świecie szampanami się delektuje. Szykuję następnego "4K" , na jutrzejszy dzień. Co za smak , co za bukiet co za … Palce lizać! Warty każdej złotówki z 4ech tysięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 03.07.2019 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 To co daję swoim klientom, to Ty nawet na obrazkach nie widziałeś ... zapytaj swojej Babci Zarzucasz innym brak wykształcenia, więc chyba się "pawisz" swoim (zapewne lepszym od Twoich adwersarzy) pszczółko miodowa ? Od mojej Babci wara. W realu to widać taki jednostrzlowiec jesteś wiec ... No sorry, ale takie bzdury tu sadzisz, ze niektóre dzieci lepiej widza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.07.2019 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 (edytowane) Od mojej Babci wara. W realu to widać taki jednostrzlowiec jesteś wiec ... No sorry, ale takie bzdury tu sadzisz, ze niektóre dzieci lepiej widza. Dlaczego "wara" ? Przecież to Ty o niej pisałeś i wspominałeś Bzdury powiadasz ? ... w Twych postach tak głęboki esprit, że "dzieci nie widza" ps - chciałbyś o tym porozmawiać "na kozetce" Edytowane 3 Lipca 2019 przez Chef Paul ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 03.07.2019 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 (edytowane) Od mojej Babci wara. W realu to widać taki jednostrzlowiec jesteś wiec ... No sorry, ale takie bzdury tu sadzisz, ze niektóre dzieci lepiej widza. Pajacujesz chłopie i to strasznie. "Ni kiełbaski , ni szampana". U mnie odrywanie paszportu od butelki i do lodówki. Wiesz , szampana pije się schłodzonego. To jedno. Drugie, to kto takich szampanów nie pije , ten nie żyje...a z kominka syf w atmosferę mu bije. Edytowane 3 Lipca 2019 przez Władca Przysmaków plus zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.07.2019 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 ... Wiesz , szampana pije się schłodzonego. To jedno. Drugie, to kto takich szampanów nie pije , ten nie żyje...a z kominka syf w atmosferę mu bije. Przestań ... skąd on o tym może wiedzieć ? ... to taki narazie "na pół gwizdka czopek" NS-a ps - NS, dawaj do "kociołka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 04.07.2019 02:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 "Perfidia ..." to raczej jest tylko twoje zdanie i ewentualnie dwóch forumowiczów popierających Ciebie a nawet nie twoje "wariacje kulinarne...".. "By być prawdomównym w dziedzinie kulinarnej musiałby mieć studia w tym kierunku" - czyżbyś ty miał skończone i potwierdzone dyplomem studia kulinarne? Zarzucasz kłamstwa a masz odpowiednie wykształcenie aby się tak mieć podstawy aby tak osądzać o oskarżać? Skarżysz się na "swoim pseudokulinarn-fotograficznym blogu" na Forumowicza do innych Forumowiczów? Jak dziecko w przedszkolu. Zgłoś swoje uwagi do Moderatora. Dlaczego piszesz o @Chef Paul w stylu "ON" ? Zmień styl i ton wypowiedzi, zmień i wykasuj zbędne zdjęcia to pozytywny efekt sam zobaczysz. PS Samochodowe prawo jazdy, patent sternika czy licencja pilota to zupełnie różne uprawnienia i zuupełnie różny stopień wymagań i trudności uzyskania. Masz patent / licencję kucharza ? "perfidnie" piętnuję mitomanię, koloryzowanie, i oszukańcze oraz kłamliwe podawanie składników w prezentowanych potrawach i recepturach "kulinarnego deklamatora i fanfarona" Kto wie, czy kiedykolwiek nauczy się gotować i grillować (bez przypalania dań, które z taką "swoiście pojętą satysfakcją i samozadowoleniem" tutaj prezentuje) Reasumując: Klasyczne objawy zespołu Delbrücka ps - NS, czy moja odpowiedź "kwalifikuje" się do "kociołka" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 04.07.2019 03:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 Pomiędzy kolejnymi szklaneczkami bourbon'a, siedząc sobie na tarasie i przeglądając kulinarne tematy na tym forum, niespodziewanie zdałem sobie sprawę ... ze swego niewłaściwego zachowania, w stosunku do forumowicza NS-a i drwiącej krytyki Jego wpisów (powiedzmy w dziale "nie tylko kulinaria").Chciałbym w tym poście go przeprosić (choć nie wiem czy me szczere przeprosiny przyjmie), że drwię i kpię z człowieka chorego.NS, bardzo Cię proszę, skontaktuj się ze specjalistą, gdyż stan Twego zdrowia (co widać po Twych wpisach na forum) coraz bardziej się pogarsza).Przeczytaj (również daj do przeczytania rodzinie i zasięgnij ich opinii)https://wylecz.to/uklad-nerwowy-i-psychiatria/mitomania-klamstwo-patologiczne/ Zdaję sobie sprawę, że może być to dla Ciebie nieco wstydliwe (nie mam jednakowoż innej drogi by do Ciebie dotrzeć, więc wybacz proszę, że wyrażam to w takiej formie). Nie jest w tym poście moją intencją, obrażenie Ciebie w jakikolwiek sposób.Istnieje szansa, (w co głęboko wierzę), że można będzie z Tobą jeszcze racjonalnie porozmawiać, nie tylko na kulinarne tematy.Rozważ to proszę i nie zwlekaj. ps - forumowych "czopków" chorego kolegi (w źle rozumianej solidarności), proszę by nie utwierdzali go w przekonaniu, iż "wszystko jest w jak najlepszym porządku" Pozdrawiam i proszę raz jeszcze, nie zwlekaj. ps - jednak dobry bourbon z Kentucky, potrafi czasami spojrzeć inaczej na otaczającą nas rzeczywistość (nie żartuję). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.07.2019 04:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 (edytowane) 3 W 1 . 1. Naleśnik z serem i kajmakiem 2. Pierogi ruskie mąka żytnia do ciasta , koniecznie i ser z mleka od krowy + ser kozi. Młode ziemniaki polskie.Młoda cebulka i natka pietruszki. 3. Placek ziemniaczany z tartą młodą marchewką , tarty młody ziemniak na małych oczkach, ser kozi , młoda cebula delikatnie zeszklona nie tarta na tartce . Farsz bez bez jajka. Znany wszystkim deser. Jak na moje wariacje przystało dość kolorowy. Tarta z masa budyniowa i owocami . Pychotka. Na koniec bo pilne.Szok to jest , niewiarygodna ironia i chorobliwy względem mojej osoby : stalking[czytaj: stoking lub stalking] uporczywe nagabywanie, naprzykrzanie się, prześladowanie innej osoby i naruszanie jej prywatności Ten człowiek obsesyjnie wprowadza opinie publiczna w błąd. Już nie w gotowaniu ale szykanowaniem i zastraszaniem. stalking w jego wydaniu to jego choroba. Tu jest o nim więcej. Proszę tego nie lekceważyć. http://karne.pl/stalking.html Edytowane 4 Lipca 2019 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 04.07.2019 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 Co masz do polskiego alkoholu? Chyba że uważasz że polski alkohol wypala języki innowiercom (cokolwiek by to miało w tym temacie znaczyć) ? Prawdziwemu Polakowi język wypala niepolski alkohol? Albo: Prawdziwy Polak pije tylko polski alkohol ? Nie zrozumiałeś przekazu. Przecież wszystko co made in USA jest najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.