vvvv 04.07.2019 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 Pajacujesz chłopie i to strasznie. "Ni kiełbaski , ni szampana". U mnie odrywanie paszportu od butelki i do lodówki. Wiesz , szampana pije się schłodzonego. To jedno. Drugie, to kto takich szampanów nie pije , ten nie żyje...a z kominka syf w atmosferę mu bije. Po pierwsze nie pisałem do ciebie. Widać musiało zaboleć, że te twoje szampany ma w dupie i nie cmokam jak inne przydupasy czy jakieś tam czopki. Tego się spodziewałeś? Apetyczny zestaw.... No się ubawiłem. Wiesz kto z siebie tutaj robi błazna i pajaca? Ty i kucharzyk CP. Po drugie. Faktycznie nie pije takiego to nie żyje. Wy macie nieźle nasrane (to tak delikatnie) w tych baniach. Dlaczego "wara" ? Przecież to Ty o niej pisałeś i wspominałeś Bzdury powiadasz ? ... w Twych postach tak głęboki esprit, że "dzieci nie widza" ps - chciałbyś o tym porozmawiać "na kozetce" Wara i koniec. Nie pytaj głupio dlaczego. Kumasz, a jak nie to se wbij do tego pustego łepka. . Widać na tej kozetce spędziłeś dużo czasu, ale to nic nie pomogło. Czyli jeszcze dołóż lekarza do tego. Przestań ... skąd on o tym może wiedzieć ? ... to taki narazie "na pół gwizdka czopek" NS-a ps - NS, dawaj do "kociołka" Bawią mnie takie "pustaki" jak Ty i WP oraz jak to sam nazywasz, wasze "czopki". Ty czepialski "narazie " to się tak się pisze "na razie". Ja to se mogę pisać jak chce, ale Ty taki "mentor" i wszystkowiedzący. Tfu. Wstyd i hańba. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/87/#findComment-7697329 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 04.07.2019 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 ... Na koniec bo pilne.Szok to jest , niewiarygodna ironia i chorobliwy względem mojej osoby : Ten człowiek obsesyjnie wprowadza opinie publiczna w błąd. Już nie w gotowaniu ale szykanowaniem i zastraszaniem. stalking w jego wydaniu to jego choroba. Tu jest o nim więcej. Proszę tego nie lekceważyć. http://karne.pl/stalking.html Nie zrozumiałeś niestety, iż chciałem Tobie tylko pomóc, (i w tym co napisałem nie było żadnych podtekstów ani prób obrażania Ciebie). Żyj więc dalej w tym swoim urojonym świecie. ps - aleś mnie tym "stalking'em" przestraszył Jeżeli dobrze pamiętam sam miałeś z tym kłopot ? ps2 - czas na małą przerwę z mej strony Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/87/#findComment-7697343 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.07.2019 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 Tej żenującej wypowiedzi nijak skomentować.Sam sobie niech pomoże czas najwyższy.Człowiek szedł ku poprawie ale nie!!!! znalazły się bożyszcza z usa. Wszystko negowane "czarny pijar". Wywyższanie się i bycie na FM typowym stalkerem . To niebywałe by tak uporczywie dręczyć inne osoby pokazując przy tym swoje prawdziwe ego.Trochę lat już przeżyłem ale tego jeszcze nie słyszałem by człowiek w tak podeszłym wieku imał się jeszcze takich niecnych, związanych ze stal-kingiem przejawów swojej wyższości. Wciągnął w to rzesze ludzi by ich tylko skłócić.Szok!!!.:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/87/#findComment-7697389 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 04.07.2019 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 Nie zrozumiałeś przekazu. Przecież wszystko co made in USA jest najlepsze. Żubrówka jest Rosyjska, tak jak Soplica, Żytniówka, itp. Krupnik to wódka Francuska jak Wyborowa i Pan Tadeusz, itp. Cytrynówka Lubelska miszczunia jest Angielska tak jak Gorzka Żołądkowa, nie chcę mi się nawet dalej wymieniać bo to jest bardzo dużo pisania. Szopen jest Polski. Trzeba się nachodzić, aby kupić Polską wódkę w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/87/#findComment-7697405 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 04.07.2019 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 (edytowane) Po pierwsze nie pisałem do ciebie. Widać musiało zaboleć, że te twoje szampany ma w dupie i nie cmokam jak inne przydupasy czy jakieś tam czopki. Tego się spodziewałeś? . No się ubawiłem. Wiesz kto z siebie tutaj robi błazna i pajaca? Ty i kucharzyk CP. Po drugie. Faktycznie nie pije takiego to nie żyje. Wy macie nieźle nasrane (to tak delikatnie) w tych baniach. Wara i koniec. Nie pytaj głupio dlaczego. Kumasz, a jak nie to se wbij do tego pustego łepka. . Widać na tej kozetce spędziłeś dużo czasu, ale to nic nie pomogło. Czyli jeszcze dołóż lekarza do tego. Bawią mnie takie "pustaki" jak Ty i WP oraz jak to sam nazywasz, wasze "czopki". Ty czepialski "narazie " to się tak się pisze "na razie". Ja to se mogę pisać jak chce, ale Ty taki "mentor" i wszystkowiedzący. Tfu. Wstyd i hańba. WOW! To jest wynik trucia atmosfery, a kiełbaski z sarniny jak nie było tak nie ma. Tak jak jednego słowa o jedzeniu, i zero zdjęć kulinarnych. 4 Lipca więc przyjęcie. U mnie dzisiaj bardziej luksusowe potrawy, będzie ich 7. Również zwykłości, takie jak steki i hamburgery bizonie, przepiorki nadziewane, steki miecznika i tuńczyka, krewetki, kraby, homar gotowane, hamburgery z dzikiego łososia, szampany , wina, burboniki, piwo kraftowe... Edytowane 4 Lipca 2019 przez Władca Przysmaków ... piwo kraftowe Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/87/#findComment-7697409 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 04.07.2019 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 Podjadę jeszcze po ribeye steaks, to w ramach klasyków. Wybiore coś ładnego, przedstawie to podczas relacji sklepowej... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/87/#findComment-7697419 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 04.07.2019 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 3 W 1 . 1. Naleśnik z serem i kajmakiem 2. Pierogi ruskie mąka żytnia do ciasta , koniecznie i ser z mleka od krowy + ser kozi. Młode ziemniaki polskie.Młoda cebulka i natka pietruszki. 3. Placek ziemniaczany z tartą młodą marchewką , tarty młody ziemniak na małych oczkach, ser kozi , młoda cebula delikatnie zeszklona nie tarta na tartce . Farsz bez bez jajka. Znany wszystkim deser. Jak na moje wariacje przystało dość kolorowy. Tarta z masa budyniowa i owocami . Pychotka. Na koniec bo pilne.Szok to jest , niewiarygodna ironia i chorobliwy względem mojej osoby : Ten człowiek obsesyjnie wprowadza opinie publiczna w błąd. Już nie w gotowaniu ale szykanowaniem i zastraszaniem. stalking w jego wydaniu to jego choroba. Tu jest o nim więcej. Proszę tego nie lekceważyć. http://karne.pl/stalking.html Nie znałeś litość, Panie! ... I my nie znajmy litości... Oto obchodzimy Dziady! ... Jest jałmużna, są pacierze, I jedzenie, i napitek. ps a teraz jade po steki Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/87/#findComment-7697421 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 04.07.2019 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 ... No się ubawiłem. Wiesz kto z siebie tutaj robi błazna i pajaca? Ty i kucharzyk CP. Po drugie. Faktycznie nie pije takiego to nie żyje. Wy macie nieźle nasrane (to tak delikatnie) w tych baniach. Wara i koniec. Nie pytaj głupio dlaczego. Kumasz, a jak nie to se wbij do tego pustego łepka. . Widać na tej kozetce spędziłeś dużo czasu, ale to nic nie pomogło. Czyli jeszcze dołóż lekarza do tego. Bawią mnie takie "pustaki" jak Ty i WP oraz jak to sam nazywasz, wasze "czopki". Ty czepialski "narazie " to się tak się pisze "na razie". Ja to se mogę pisać jak chce, ale Ty taki "mentor" i wszystkowiedzący. Tfu. Wstyd i hańba. Jak więc widać i "mentorzy" popełniają błędy (sporadycznie), natomiast "forumowe wykształcone kołki" permanentnie NS, stwórz może specjalny "kociołek" dla Twych "czopków" i swych własnych wypowiedzi ps - z jakiego więc powodu wplątałeś swoją Babcię do swych postów ? a teraz krzyczysz "wara" ? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/87/#findComment-7697426 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 04.07.2019 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 Tej żenującej wypowiedzi nijak skomentować.Sam sobie niech pomoże czas najwyższy.Człowiek szedł ku poprawie ale nie!!!! znalazły się bożyszcza z usa. Wszystko negowane "czarny pijar". Wywyższanie się i bycie na FM typowym stalkerem . To niebywałe by tak uporczywie dręczyć inne osoby pokazując przy tym swoje prawdziwe ego.Trochę lat już przeżyłem ale tego jeszcze nie słyszałem by człowiek w tak podeszłym wieku imał się jeszcze takich niecnych, związanych ze stal-kingiem przejawów swojej wyższości. Wciągnął w to rzesze ludzi by ich tylko skłócić.Szok!!!.:cool: NS-ie, oczekuję już od długiego czasu byś "szedł ku poprawie", Ty jednak uporczywie, konfabulujesz ze składnikami swych potraw Czy uważasz, że takie postępowanie "dodaje Tobie prestiżu" ? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/87/#findComment-7697431 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 04.07.2019 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 Relacja na żywo. Taki "kawałek" ribeye będzie OK. Można wykroić 12 steków po 0.5kg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/87/#findComment-7697443 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 04.07.2019 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 Relacja na żywo. Taki "kawałek" ribeye będzie OK. Można wykroić 12 steków po 0.5kg Bardzo ładny "kawałek czarnego angusa" ... a u mnie: Cóż za wspaniałe, świąteczne "drugie śniadanie" ("na ostro" z wasabi) ... dziś tylko odpoczywam Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/87/#findComment-7697450 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 04.07.2019 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 Nie zrozumiałeś przekazu. Przecież wszystko co made in USA jest najlepsze. Spoko, zrozumiałem żart. Jeżeli "wszystko co najlepsze to amerykańskie" to z tego wyciągasz wniosek że polskie musi być złe i ma wypalać języki? Czasami taki żart obraca się Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/87/#findComment-7697464 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 04.07.2019 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 Tej żenującej wypowiedzi nijak skomentować.Sam sobie niech pomoże czas najwyższy.Człowiek szedł ku poprawie ale nie!!!! znalazły się bożyszcza z usa. Wszystko negowane "czarny pijar". Wywyższanie się i bycie na FM typowym stalkerem . To niebywałe by tak uporczywie dręczyć inne osoby pokazując przy tym swoje prawdziwe ego.Trochę lat już przeżyłem ale tego jeszcze nie słyszałem by człowiek w tak podeszłym wieku imał się jeszcze takich niecnych, związanych ze stal-kingiem przejawów swojej wyższości. Wciągnął w to rzesze ludzi by ich tylko skłócić.Szok!!!.:cool: Przestań marudzić. Masz uwagi to napisz do Moderatora a nie użalaj się jak małe małe dziecko. Nikt Ciebie nie dręczy i nie stalking'uje. Nie będziesz publikował "swoich kulinariów" to nie będziesz miał polemiki z tym co pokazujesz. Takie proste a nie chcesz tego przyjąć do wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/87/#findComment-7697465 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 04.07.2019 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 Spoko, zrozumiałem żart. Jeżeli "wszystko co najlepsze to amerykańskie" to z tego wyciągasz wniosek że polskie musi być złe i ma wypalać języki? Czasami taki żart obraca się Nadal nie rozumiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/87/#findComment-7697477 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 04.07.2019 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 Nadal nie rozumiesz. Nie wyglądasz, na kupującego super super super tanią wódkę Chopin Potato. Narodowcy typu wg, preferują rosyjską Soplice, francuski Krupnik itp. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/87/#findComment-7697481 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 04.07.2019 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 (edytowane) ... Przecież wszystko co made in USA jest najlepsze. Nie. Nie wszystko co amerykańskie jest najlepsze aczkolwiek wszystko co najlepsze, jest łatwo dostępne (dla wszystkich) w USA Zrozumiałeś ? ps - postaraj się może pomóc swemu "koledze" (gdyż ma naprawdę poważny problem) ... mnie nie posłucha ... być może Ciebie ? Edytowane 4 Lipca 2019 przez Chef Paul ps Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/87/#findComment-7697486 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 04.07.2019 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 (edytowane) Nie. Nie wszystko co amerykańskie jest najlepsze aczkolwiek wszystko co najlepsze, jest łatwo dostępne (dla wszystkich) w USA Zrozumiałeś ? ps - postaraj się może pomóc swemu "koledze" (gdyż ma naprawdę poważny problem) ... mnie nie posłucha ... być może Ciebie ? Nie myśle. Może da się namówić na, super super super super tanią angielską wódkę. Orkisz, taniocha jak barszcz. https://www.youtube.com/watch?v=27toZ7KLnIU Edytowane 4 Lipca 2019 przez Władca Przysmaków video Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/87/#findComment-7697490 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 04.07.2019 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 Nie myśle. ... Ty sobie dalej żarty stroisz a nasz kulinarny kolega w poważnym stanie jest Dotychczas również sądziłem, źe mitomania to taka niewinna i śmieszna przypadłość Okazuje się, iż to bardziej poważna sprawa. Może jest jeszcze jakaś szansa, że będzie z nim można normalnie porozmawiać na kulinarne tematy ? Nikomu źle nie życzę, jest mi naprawdę przykro, że jego to dotknęło, gdyż ma jakieś "zacięcie" (a być może nowe pomysły) w kulinarnych tematach, które warte było by rozważyć ? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/87/#findComment-7697496 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 04.07.2019 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 Nadal nie rozumiesz. Czego mozna nie rozumieć w twoich wpisach? No wiadomo, że amerykanowi język może wypalić polska wódka bo jest tania, kiepska i polska. Ale to jest twoje zdanie ułożone specjalnie ma potrzeby tematu i złośliwości wobec dwóch Forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/87/#findComment-7697502 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 04.07.2019 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 Czego mozna nie rozumieć w twoich wpisach? No wiadomo, że amerykanowi język może wypalić polska wódka bo jest tania, kiepska i polska. Ale to jest twoje zdanie ułożone specjalnie ma potrzeby tematu i złośliwości wobec dwóch Forumowiczów. Kolego, ja bardzo polską wódkę lubię, (szczególnie z ziemniaków), ... oczywiście odpowiednio zmrożoną (najlepsza jest "Luksusowa" z Polmos Zielona Góra) ` Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/87/#findComment-7697516 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.