Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Pajacujesz chłopie i to strasznie. "Ni kiełbaski , ni szampana". U mnie odrywanie paszportu od butelki i do lodówki.

 

Wiesz , szampana pije się schłodzonego. To jedno. Drugie, to kto takich szampanów nie pije , ten nie żyje...a z kominka syf w atmosferę mu bije.

:rotfl:

Po pierwsze nie pisałem do ciebie. Widać musiało zaboleć, że te twoje szampany ma w dupie i nie cmokam jak inne przydupasy czy jakieś tam czopki.

Tego się spodziewałeś?

Apetyczny zestaw...
.

:lol2:

No się ubawiłem. Wiesz kto z siebie tutaj robi błazna i pajaca? Ty i kucharzyk CP.

Po drugie. Faktycznie nie pije takiego to nie żyje. :bash: Wy macie nieźle nasrane (to tak delikatnie) w tych baniach.

 

Dlaczego "wara" ? Przecież to Ty o niej pisałeś i wspominałeś :)

Bzdury powiadasz ? ... w Twych postach tak głęboki esprit, że "dzieci nie widza" :)

 

ps - chciałbyś o tym porozmawiać "na kozetce" :) ;)

Wara i koniec. Nie pytaj głupio dlaczego. Kumasz, a jak nie to se wbij do tego pustego łepka. .

Widać na tej kozetce spędziłeś dużo czasu, ale to nic nie pomogło. Czyli jeszcze dołóż lekarza do tego.

 

Przestań :) ... skąd on o tym może wiedzieć ? :)

... to taki narazie "na pół gwizdka czopek" NS-a

 

ps - NS, dawaj do "kociołka" :)

Bawią mnie takie "pustaki" jak Ty i WP oraz jak to sam nazywasz, wasze "czopki".

Ty czepialski "narazie " to się tak się pisze "na razie". Ja to se mogę pisać jak chce, ale Ty taki "mentor" i wszystkowiedzący. Tfu. Wstyd i hańba.

Odnośnik do komentarza
https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/87/#findComment-7697329
Udostępnij na innych stronach

  • Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

...

 

Na koniec bo pilne.Szok to jest , niewiarygodna ironia i chorobliwy względem mojej osoby :

 

Ten człowiek obsesyjnie wprowadza opinie publiczna w błąd. Już nie w gotowaniu ale szykanowaniem i zastraszaniem. stalking w jego wydaniu to jego choroba.

 

Tu jest o nim więcej. Proszę tego nie lekceważyć.

 

http://karne.pl/stalking.html

Nie zrozumiałeś niestety, iż chciałem Tobie tylko pomóc, (i w tym co napisałem nie było żadnych podtekstów ani prób obrażania Ciebie).

Żyj więc dalej w tym swoim urojonym świecie.

 

ps - aleś mnie tym "stalking'em" przestraszył :)

Jeżeli dobrze pamiętam sam miałeś z tym kłopot ?

 

ps2 - czas na małą przerwę z mej strony :)

Odnośnik do komentarza
https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/87/#findComment-7697343
Udostępnij na innych stronach

Tej żenującej wypowiedzi nijak skomentować.Sam sobie niech pomoże czas najwyższy.Człowiek szedł ku poprawie ale nie!!!! znalazły się bożyszcza z usa. Wszystko negowane "czarny pijar". Wywyższanie się i bycie na FM typowym stalkerem . To niebywałe by tak uporczywie dręczyć inne osoby pokazując przy tym swoje prawdziwe ego.Trochę lat już przeżyłem ale tego jeszcze nie słyszałem by człowiek w tak podeszłym wieku imał się jeszcze takich niecnych, związanych ze stal-kingiem przejawów swojej wyższości. Wciągnął w to rzesze ludzi by ich tylko skłócić.Szok!!!.:cool::cool::cool:
Odnośnik do komentarza
https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/87/#findComment-7697389
Udostępnij na innych stronach

Nie zrozumiałeś przekazu. Przecież wszystko co made in USA jest najlepsze.

 

Żubrówka jest Rosyjska, tak jak Soplica, Żytniówka, itp. Krupnik to wódka Francuska jak Wyborowa i Pan Tadeusz, itp. Cytrynówka Lubelska miszczunia :lol2: jest Angielska tak jak Gorzka Żołądkowa, nie chcę mi się nawet dalej wymieniać bo to jest bardzo dużo pisania. Szopen jest Polski. Trzeba się nachodzić, aby kupić Polską wódkę w Polsce.

Odnośnik do komentarza
https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/87/#findComment-7697405
Udostępnij na innych stronach

:rotfl:

Po pierwsze nie pisałem do ciebie. Widać musiało zaboleć, że te twoje szampany ma w dupie i nie cmokam jak inne przydupasy czy jakieś tam czopki.

Tego się spodziewałeś?

.

:lol2:

No się ubawiłem. Wiesz kto z siebie tutaj robi błazna i pajaca? Ty i kucharzyk CP.

Po drugie. Faktycznie nie pije takiego to nie żyje. :bash: Wy macie nieźle nasrane (to tak delikatnie) w tych baniach.

 

 

Wara i koniec. Nie pytaj głupio dlaczego. Kumasz, a jak nie to se wbij do tego pustego łepka. .

Widać na tej kozetce spędziłeś dużo czasu, ale to nic nie pomogło. Czyli jeszcze dołóż lekarza do tego.

 

 

Bawią mnie takie "pustaki" jak Ty i WP oraz jak to sam nazywasz, wasze "czopki".

Ty czepialski "narazie " to się tak się pisze "na razie". Ja to se mogę pisać jak chce, ale Ty taki "mentor" i wszystkowiedzący. Tfu. Wstyd i hańba.

 

:popcorn:

 

WOW!

 

To jest wynik trucia atmosfery, a kiełbaski z sarniny jak nie było tak nie ma. Tak jak jednego słowa o jedzeniu, i zero zdjęć kulinarnych.

 

 

 

4 Lipca więc przyjęcie.

 

U mnie dzisiaj bardziej luksusowe potrawy, będzie ich 7. Również zwykłości, takie jak steki i hamburgery bizonie, przepiorki nadziewane, steki miecznika i tuńczyka, krewetki, kraby, homar gotowane, hamburgery z dzikiego łososia, szampany , wina, burboniki, piwo kraftowe...

Edytowane przez Władca Przysmaków
... piwo kraftowe
Odnośnik do komentarza
https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/87/#findComment-7697409
Udostępnij na innych stronach

3 W 1 .

 

1. Naleśnik z serem i kajmakiem

2. Pierogi ruskie mąka żytnia do ciasta , koniecznie i ser z mleka od krowy + ser kozi. Młode ziemniaki polskie.Młoda cebulka i natka pietruszki.

3. Placek ziemniaczany z tartą młodą marchewką , tarty młody ziemniak na małych oczkach, ser kozi , młoda cebula delikatnie zeszklona nie tarta na tartce . Farsz bez bez jajka.

 

befb1a329c3b2973.jpg

 

Znany wszystkim deser. Jak na moje wariacje przystało dość kolorowy.

 

Tarta z masa budyniowa i owocami . Pychotka.

 

7963463f262d18dc.jpg

 

80f3466999c1c8ce.jpg

 

f42dbd5422dddcc1.jpg

 

96612c11cf306a0e.jpg

 

Na koniec bo pilne.Szok to jest , niewiarygodna ironia i chorobliwy względem mojej osoby :

 

 

 

Ten człowiek obsesyjnie wprowadza opinie publiczna w błąd. Już nie w gotowaniu ale szykanowaniem i zastraszaniem. stalking w jego wydaniu to jego choroba.

 

Tu jest o nim więcej. Proszę tego nie lekceważyć.

 

http://karne.pl/stalking.html

 

:lol2:

 

 

 

 

 

 

Nie znałeś litość, Panie! ... I my nie znajmy litości...

Oto obchodzimy Dziady!

...

Jest jałmużna, są pacierze,

I jedzenie, i napitek.

 

 

ps a teraz jade po steki

Odnośnik do komentarza
https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/87/#findComment-7697421
Udostępnij na innych stronach

...

 

No się ubawiłem. Wiesz kto z siebie tutaj robi błazna i pajaca? Ty i kucharzyk CP.

Po drugie. Faktycznie nie pije takiego to nie żyje. :bash: Wy macie nieźle nasrane (to tak delikatnie) w tych baniach.

 

 

Wara i koniec. Nie pytaj głupio dlaczego. Kumasz, a jak nie to se wbij do tego pustego łepka. .

Widać na tej kozetce spędziłeś dużo czasu, ale to nic nie pomogło. Czyli jeszcze dołóż lekarza do tego.

 

 

Bawią mnie takie "pustaki" jak Ty i WP oraz jak to sam nazywasz, wasze "czopki".

Ty czepialski "narazie " to się tak się pisze "na razie". Ja to se mogę pisać jak chce, ale Ty taki "mentor" i wszystkowiedzący. Tfu. Wstyd i hańba.

Jak więc widać i "mentorzy" popełniają błędy (sporadycznie), natomiast "forumowe wykształcone kołki" permanentnie :)

NS, stwórz może specjalny "kociołek" dla Twych "czopków" i swych własnych wypowiedzi :) ;)

 

ps - z jakiego więc powodu wplątałeś swoją Babcię do swych postów ? a teraz krzyczysz "wara" ? :)

Odnośnik do komentarza
https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/87/#findComment-7697426
Udostępnij na innych stronach

Tej żenującej wypowiedzi nijak skomentować.Sam sobie niech pomoże czas najwyższy.Człowiek szedł ku poprawie ale nie!!!! znalazły się bożyszcza z usa. Wszystko negowane "czarny pijar". Wywyższanie się i bycie na FM typowym stalkerem . To niebywałe by tak uporczywie dręczyć inne osoby pokazując przy tym swoje prawdziwe ego.Trochę lat już przeżyłem ale tego jeszcze nie słyszałem by człowiek w tak podeszłym wieku imał się jeszcze takich niecnych, związanych ze stal-kingiem przejawów swojej wyższości. Wciągnął w to rzesze ludzi by ich tylko skłócić.Szok!!!.:cool::cool::cool:

NS-ie, oczekuję już od długiego czasu byś "szedł ku poprawie", Ty jednak uporczywie, konfabulujesz ze składnikami swych potraw :(

Czy uważasz, że takie postępowanie "dodaje Tobie prestiżu" ?

 

Pzdr

Odnośnik do komentarza
https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/87/#findComment-7697431
Udostępnij na innych stronach

Relacja na żywo.

 

Taki "kawałek" ribeye będzie OK. Można wykroić 12 steków po 0.5kg

 

Bardzo ładny "kawałek czarnego angusa"

... a u mnie:

Cóż za wspaniałe, świąteczne "drugie śniadanie" ("na ostro" z wasabi) :)

FB_IMG_1562251256923.jpg

... dziś tylko odpoczywam :)

Odnośnik do komentarza
https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/87/#findComment-7697450
Udostępnij na innych stronach

Nie zrozumiałeś przekazu. Przecież wszystko co made in USA jest najlepsze.

Spoko, zrozumiałem żart.

Jeżeli "wszystko co najlepsze to amerykańskie" to z tego wyciągasz wniosek że polskie musi być złe i ma wypalać języki?

Czasami taki żart obraca się :)

Odnośnik do komentarza
https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/87/#findComment-7697464
Udostępnij na innych stronach

Tej żenującej wypowiedzi nijak skomentować.Sam sobie niech pomoże czas najwyższy.Człowiek szedł ku poprawie ale nie!!!! znalazły się bożyszcza z usa. Wszystko negowane "czarny pijar". Wywyższanie się i bycie na FM typowym stalkerem . To niebywałe by tak uporczywie dręczyć inne osoby pokazując przy tym swoje prawdziwe ego.Trochę lat już przeżyłem ale tego jeszcze nie słyszałem by człowiek w tak podeszłym wieku imał się jeszcze takich niecnych, związanych ze stal-kingiem przejawów swojej wyższości. Wciągnął w to rzesze ludzi by ich tylko skłócić.Szok!!!.:cool::cool::cool:

Przestań marudzić. Masz uwagi to napisz do Moderatora a nie użalaj się jak małe małe dziecko.

Nikt Ciebie nie dręczy i nie stalking'uje.

Nie będziesz publikował "swoich kulinariów" to nie będziesz miał polemiki z tym co pokazujesz.

Takie proste a nie chcesz tego przyjąć do wiadomości.

Odnośnik do komentarza
https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/87/#findComment-7697465
Udostępnij na innych stronach

... Przecież wszystko co made in USA jest najlepsze.

Nie. Nie wszystko co amerykańskie jest najlepsze :) aczkolwiek wszystko co najlepsze, jest łatwo dostępne (dla wszystkich) w USA :)

Zrozumiałeś ? :) ;)

 

ps - postaraj się może pomóc swemu "koledze" (gdyż ma naprawdę poważny problem) ... mnie nie posłucha ... być może Ciebie ?

Edytowane przez Chef Paul
ps
Odnośnik do komentarza
https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/87/#findComment-7697486
Udostępnij na innych stronach

Nie. Nie wszystko co amerykańskie jest najlepsze :) aczkolwiek wszystko co najlepsze, jest łatwo dostępne (dla wszystkich) w USA :)

Zrozumiałeś ? :) ;)

 

ps - postaraj się może pomóc swemu "koledze" (gdyż ma naprawdę poważny problem) ... mnie nie posłucha ... być może Ciebie ?

 

 

 

Nie myśle.

 

 

Może da się namówić na, super super super super tanią angielską wódkę. Orkisz, taniocha jak barszcz.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=27toZ7KLnIU

Edytowane przez Władca Przysmaków
video
Odnośnik do komentarza
https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/87/#findComment-7697490
Udostępnij na innych stronach

Nie myśle.

...

Ty sobie dalej żarty stroisz a nasz kulinarny kolega w poważnym stanie jest :(

Dotychczas również sądziłem, źe mitomania to taka niewinna i śmieszna przypadłość :(

Okazuje się, iż to bardziej poważna sprawa.

Może jest jeszcze jakaś szansa, że będzie z nim można normalnie porozmawiać na kulinarne tematy ?

Nikomu źle nie życzę, jest mi naprawdę przykro, że jego to dotknęło, gdyż ma jakieś "zacięcie" (a być może nowe pomysły) w kulinarnych tematach, które warte było by rozważyć ?

 

Pzdr

Odnośnik do komentarza
https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/87/#findComment-7697496
Udostępnij na innych stronach

Nadal nie rozumiesz.

Czego mozna nie rozumieć w twoich wpisach?

No wiadomo, że amerykanowi język może wypalić polska wódka bo jest tania, kiepska i polska.

Ale to jest twoje zdanie ułożone specjalnie ma potrzeby tematu i złośliwości wobec dwóch Forumowiczów.

Odnośnik do komentarza
https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/87/#findComment-7697502
Udostępnij na innych stronach

Czego mozna nie rozumieć w twoich wpisach?

No wiadomo, że amerykanowi język może wypalić polska wódka bo jest tania, kiepska i polska.

Ale to jest twoje zdanie ułożone specjalnie ma potrzeby tematu i złośliwości wobec dwóch Forumowiczów.

Kolego, ja bardzo polską wódkę lubię, (szczególnie z ziemniaków), ... oczywiście odpowiednio zmrożoną :) (najlepsza jest "Luksusowa" z Polmos Zielona Góra) :)`

Odnośnik do komentarza
https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/87/#findComment-7697516
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...