Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Znów zaczynasz. Chłopie przypomnieć jakimi chamskimi i prostackimi epitety jechałeś jeszcze tak niedawno? Raczyłeś przeprosić?

Zadne kłamstwa, Szczera prawda. Mam zacytować jeszcze raz?

To źle bardzo źle, że te posty zostały usunięte.

Zrobi ktoś z tym CP tutaj porządek. Co to jest?

Już się wykazałeś, Gdzie te twoje posty z "klasą" o "posikaniu" itp itd. Można więcej poszukać twoich chamski i prostacki wypowiedzi tutaj i w innych wątkach. Nie ma problemu.

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Znów zaczynasz. Chłopie przypomnieć jakimi chamskimi i prostackimi epitety jechałeś jeszcze tak niedawno? Raczyłeś przeprosić?

Już się wykazałeś, Gdzie te twoje posty z "klasą" o "posikaniu" itp itd. Można więcej poszukać twoich chamski i prostacki wypowiedzi tutaj i w innych wątkach. Nie ma problemu.

Nic nie zaczynam, tylko kończę z Tobą dyskusję.

Twoją chamską, oszczerczą wypowiedź dotyczącą mej osoby, w temacie głodujących dzieci zachowałem.

Jeżeli Redakcja pozwoli, jestem gotów ją ponownie przytoczyć.

ps - swe wypowiedzi knajackim narzeczem, adresuj do równych sobie

Edytowane przez Chef Paul
ps

Pospolicie chamsko łżesz jak pies, i szklalujecz Chefa Pawła. Rozmawiasz ze mną a szklalujesz jego. Co to za chamski zakłamany tupet ?!!!

Nic nie zaczynam, tylko kończę z Tobą dyskusję.

Twoją chamską, oszczerczą wypowiedź dotyczącą mej osoby, w temacie głodujących dzieci zachowałem.

Jeżeli Redakcja pozwoli, jestem gotów ją ponownie przytoczyć.

ps - swe wypowiedzi knajackim narzeczem, adresuj do równych sobie

No w końcu. To może jeszcze raz, bo chyba komuś się coś na oczy rzuciło. Na szczęście te psoty nie zostały wykasowane.

Jakże zabawna jest ta wylewająca się zazdrość :)

Że niby czego?

Może tego

3. Tematem rozmowy nie są głodujący ludzie, mało mnie to obchodzi.

czy np. tego

Najlepsze uprawy przeznaczone na rynek USA mają z dziewiczych terenów wycinanej Amazonii na ten cel.

Sprawa prosta.

... no ale "czopkuj" dalej ;) w końcu "kominkowa solidarność" zobowiązuje ;)

W miejsce "kominkowej" wstaw co uważasz. Jest wiele powiedzeń , które można tu wkleić i bardzo dobrze pasują.

Trochę was poniosło i to nawet bardzo, no ale trzeba teraz jakoś z tego wybrnąć. Wiadomo.

No i przeczytaj swoje posty, co w nich jest. Pełna 'klasa". Tak samo w posta WP. Niepotrzebnie zniżyłem się do waszego poziomu. Kol. WG fajnie to napisał.

WP przeczytaj uważnie.

No w końcu. To może jeszcze raz, bo chyba komuś się coś na oczy rzuciło. Na szczęście te psoty nie zostały wykasowane.

Sprawa prosta.

W miejsce "kominkowej" wstaw co uważasz. Jest wiele powiedzeń , które można tu wkleić i bardzo dobrze pasują.

Trochę was poniosło i to nawet bardzo, no ale trzeba teraz jakoś z tego wybrnąć. Wiadomo.

No i przeczytaj swoje posty, co w nich jest. Pełna 'klasa". Tak samo w posta WP. Niepotrzebnie zniżyłem się do waszego poziomu. Kol. WG fajnie to napisał.

WP przeczytaj uważnie.

Gwałt na rozumie, szczyt bezczelności, kłamstwa i chamstwa. Człowieku masz ze sobą problem natury psychologiczej. Rozmawiasz ze mna, a oczerniasz Chefa Pawła i twierdzisz, że to co ja napisałem napisał on. Hello! To jest nienormalne!

A teraz przygotowania do obiadu...

organicznie10.jpg

Gwałt na rozumie, szczyt bezczelności, kłamstwa i chamstwa. Człowieku masz ze sobą problem natury psychologiczej. Rozmawiasz ze mna, a oczerniasz Chefa Pawła i twierdzisz, że to co ja napisałem napisał on. Hello! To jest nienormalne!

To się ubawiłem. Jego faktycznie w tej dyskusji nie było. Nie "czopkował". Te posty to ja napisałem jako on, włamałem się na serwer i potem posuwałem odpowiedzi. No brawo geniuszu. Gratuluje wam intelektu. Zalecam się udanie do specjalisty. Tyle kopania się z koniem.

To się ubawiłem. Jego faktycznie w tej dyskusji nie było. Nie "czopkował". Te posty to ja napisałem jako on, włamałem się na serwer i potem posuwałem odpowiedzi. No brawo geniuszu. Gratuluje wam intelektu. Zalecam się udanie do specjalisty. Tyle kopania się z koniem.

Człowieku czy wszystko jest u ciebie OK? Nie zmieniaj tematu! Przypisywałeś jemu wypowiedzi o dzieciach, głodujących i innych tekstów z pod mojego pióra! Co Ty wyrabiasz! Bawisz się w 4 letnie dziecko!

ps Masakra!!! Od kiedy to Chef Paweł jest Redakcją

Człowieku czy wszystko jest u ciebie OK? Nie zmieniaj tematu! Przypisywałeś jemu wypowiedzi o dzieciach, głodujących i innych tekstów z pod mojego pióra! Co Ty wyrabiasz! Bawisz się w 4 letnie dziecko!

ps Masakra!!! Od kiedy to Chef Paweł jest Redakcją

Chłopie nie da się. Przeczytaj jeszcze raz pomału. Pisał? Dyskutował? Czopkował? Wszystko.

Chłopie nie da się. Przeczytaj jeszcze raz pomału. Pisał? Dyskutował? Czopkował? Wszystko.

Do Redakcji.Takie są konsekwencje waszego nieprzemyślanego usuwania postów. Wykorzystują to osoby , które maja problemy natury psychologicznej. Użytkownik taki przypisuje moje wypowiedzi innemu użytkownikowi, następnie twierdzi, że to on je kasuje. Niewiarygodne!

To nie zostało usunięte. Na szczęście. Wróć i przeczytaj.

Sprawa prosta. Odpowiedź na postawione pytania. Dyskutował. Pisał. Czopkował.

Tyle w tej kwestii.

Coś niesamowitego! Ty będziesz mi pisał, że to co ja pisałem i przypisałeś innej osobie, a zostało wykasowane przez redakcję jest i dalej się wyświetla. Brak słów!

Trochę tu wyczyściłem

Szkoda ,że Redakcja wywaliła spostrzeżenia ludzi którzy jedzą w USA zupełnie inaczej jak ci dwaj panowie przedstawiając to w zupełnie innym nieczytelnym świetle.Nie można być niezmiennie i cały czas tak apodyktycznym jak ci dwaj panowie.Apodyktyczny szef to człowiek ,który narzuca swoją wolę i nie znosi sprzeciwu ,jest przy tym bezwzględny choćby nieprawda wyrywała się spod jego kontroli.

Szkoda ,że Redakcja wywaliła spostrzeżenia ludzi którzy jedzą w USA zupełnie inaczej jak ci dwaj panowie przedstawiając to w zupełnie innym nieczytelnym świetle.Nie można być niezmiennie i cały czas tak apodyktycznym jak ci dwaj panowie.Apodyktyczny szef to człowiek ,który narzuca swoją wolę i nie znosi sprzeciwu ,jest przy tym bezwzględny choćby nieprawda wyrywała się spod jego kontroli.

1.Jacy ludzie?

2. Na oczy nie widziałeś, a najwiecej się wypowiadasz

3. Redakcja bardzo żle zrobiła, konsekwencją tego jest pozwalanie sobie na kłamstwa przez twojego kolegę.

@vvvv

NS łamie przepisy kulinarne. Zakładając hipotetycznie że zrobiłem takie danie ( a w sumie zrobiłem :)) :

1. ziemniaki (z polskiej ziemi bez nawozów - od Pani Krysi która ma własny ogródek i ziemniaki dla wnucząt) -z nich talarki na oleju rzepakowego od chłopa

2. sałata ze swojej grzędy z flancy - cukrowa

3. marynowana papryka z grządki - wyrób własny

4. prawdziwki marynowane zebrane w ulubionym lesie - wyrób własny

5. ogórki marynowane - wyrób własny

6. kiełbasa wyrób własny ( z łopatki i wołowiny) , smażona ( nie w brytfannie typu CHP ze słynnymi kurczakami ) na patelni na w/w oleju

7. sos musztardowo - chrzanowy z gorczycą wyrób własny

7. wyciśnięty sok z pomarańczy pół /pół z mineralną nałęczowianką.

@vvvv takie najpierw (będzie i z kiszona kapuchą - wyrób własny) :

bc02b05574a4d28e.jpg

Proszę żeby Redakcja zanim wywali te wypowiedzi przeczytała z uwagą co napiszą - odpiszą znawcy EKO czyli nasi panowie dwaj..

62bbfeb76c3a661d.jpg

@vvvv

NS łamie przepisy kulinarne. Zakładając hipotetycznie że zrobiłem takie danie ( a w sumie zrobiłem :)) :

1. ziemniaki (z polskiej ziemi bez nawozów - od Pani Krysi która ma własny ogródek i ziemniaki dla wnucząt) -z nich talarki na oleju rzepakowego od chłopa

2. sałata ze swojej grzędy z flancy - cukrowa

3. marynowana papryka z grządki - wyrób własny

4. prawdziwki marynowane zebrane w ulubionym lesie - wyrób własny

5. ogórki marynowane - wyrób własny

6. kiełbasa wyrób własny ( z łopatki i wołowiny) , smażona ( nie w brytfannie typu CHP ze słynnymi kurczakami ) na patelni na w/w oleju

7. sos musztardowo - chrzanowy z gorczycą wyrób własny

7. wyciśnięty sok z pomarańczy pół /pół z mineralną nałęczowianką.

@vvvv takie najpierw (będzie i z kiszona kapuchą - wyrób własny) :

bc02b05574a4d28e.jpg

Proszę żeby Redakcja zanim wywali te wypowiedzi przeczytała z uwagą co napiszą - odpiszą znawcy EKO czyli nasi panowie dwaj..

62bbfeb76c3a661d.jpg

U mnie również świeżo wyciskany sok z organicznych pomarańczy i muszynianka w stosunku 1 do 1.

50na50-organiczny-sok-i-muszynianka1.jpg

50na50-organiczny-sok-i-muszynianka2.jpg

ps w sasiedztwie organicznego buraka w formie surowej, i organicznych w formie gotowej do spożycia ze sklepu dyskontowego, gdzie podobno się takiej żywności nie sprzedaje.

Edytowane przez Władca Przysmaków
zdjecia

Jakiż to "morderczy wysiłek" wymagał stworzenia powyższej wypociny :)

... choć w jednym masz trochę racji, nie znoszę sprzeciwu u siebie w kuchni, sprzeciw swój wyrażam wielokrotnie niecenzuralnie i wyrzucam z pracy.

Powoli zaczyna się kąśliwa riposta ,a tak być nie powinno.Przywykłem ale proszę popatrzeć dalej.

w stosunku 1 : 1 po co to kłamać i tak ze wszystkim.

50na50-organiczny-sok-i-muszynianka1.jpg

Moje takie prawdziwe w stosunku 1 : 1 , kolor i rozcieńczenie nie kłamie.

29605698252d6e06.jpg

1732c37d35d721b9.jpg

9c9e3e9b25ed3054.jpg

rozcieńczone pół / pół z w/w wodą .Proszę zwrócić uwagę jak wygląda sok wyciśnięty mój.P.EKO.

409468815715459c.jpg