raktut 14.03.2016 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Witam, jestem laikiem i to moj pierwszy montaz Rura ze sciany ktora u mnie wychodzi ma srednice DN 50 Znalazłem taką redukcje 50 x 32 Taki oto syfon pralkowy z zaworem kulowym Oczywiscie na wąż od pralki dojdzie obejma stalowa do trzymania Moje pytanie to czy o czymś zapomniałem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 14.03.2016 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 (edytowane) Odplyw bedzie OK. Przy klopotach ze szczelnoscia pominac syfon. http://muratordom.pl/lazienka/zrob-sam/jak-podlaczyc-pralke-prosta-filmowa-instrukcja,54_10615.html Węże zasilania do pralek mają z regóły nakrętki z gwintem wewnętrznym: więcTwoj zawor bedzie chyba taki Edytowane 14 Marca 2016 przez Mareks77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts