inka_ 14.03.2016 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Potrzebuje nowoczesnego, ladnego wlacznika swiatla. Jakies sugestie? Uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 15.03.2016 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Wszystko zależy od indywidualnej oceny i pojęcia "ładności".Polecam coś z serii Karlika lub Schneider Sedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 15.03.2016 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Wszystko zależy od indywidualnej oceny i pojęcia "ładności". Polecam coś z serii Karlika lub Schneider Sedna Zależy czego szukasz wybór jest przeogromny ramki ze szkła kamienia skóry drewno.... A co do dotykowych miałam dwa został jeden bo się przepalił jakiś przekaźnik samo czyszczenie to masakra na mokro dopóki nie wytrzesz do sucha to miga,czasem samo światło zapalało się nocą nie wiem dlaczego-w każdym razie spróbowałam właśnie w jednym pomieszczeniu i ja jestem na nie-ale to tylko moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wikitiki 07.04.2016 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Łap http://vitreous.eu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts