Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hej,

Poszukuję pomysłu na rozstawienie rzeczy w mieszkaniu. Rzut mieszkania z wymiarami niżej.

W salonie (lewy górny róg szkicu) chcę ustawić kanapę, TV z dosyć dużym regałem RTV (150cm x 40cm) i zestaw kolumn, dodatkowo mały stolik "na kawe".

W kuchni (lewy dolny róg) podstawowe elementy typu: stół, zlew, lodówka itd. W sypialni (prawy górny) chciałbym duża szafę, duże łóżko, biurko (tak wiem, biurko w sypialni..) i to by było w sumie tyle z podstawowych rzeczy które teraz przychodzą mi do głowy.

Byłbym wdzięczny jakby ktoś rozrysował (nawet w paincie) jakby poszczególne rzeczy ustawił. Jakieś tam pomysłu rodzą się w mojej głowie ale wolałbym najpierw zobaczyć co ktoś inny wymyśli :)

m.jpg

Edytowane przez nazwa1
https://forum.murator.pl/topic/209411-projekt-mieszkania/

albo dostaw do szafek kuchennych.
O czymś takim myślałem.

Tam jest wystarczająco miejsca na stół i otworzenie drzwi balkonowych,zresztą można dać krótszą kanapę i go przesunąć dalej.
Się okaże, jak mieszkanie będzie do odebrania. Bo puki co z rzutu nie wygląda mi na to :)

bardzo podobne wnętrze:]
Dzięki za fotki, baaardzo się przydadzą, czegoś takiego szukałem ale nie trafiłem. Elfir jak masz więcej podobnych fotek to podrzuć, będę mega wdzięczny.
https://forum.murator.pl/topic/209411-projekt-mieszkania/#findComment-7069819