kjs13 14.03.2016 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Mam baterie starego typu. Po remoncie mieszkania postanowiłem wymienić wszystkie głowice ale w sklepie sprzedano mi głowice na 20 ząbków do których nie pasuje żadne pokrętło. Głowic nie moge już oddać a nie mogę nigdzie znaleźć pokręteł. Szukałem w Leroy Merlin, Castoramie i na allegro. Czy są w ogóle pokrętła baterii 1/2 20 ząbków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 17.03.2016 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Są tylko trzeba dokładnie poszukać.Szukaj w sklepie gdzie zakupiłeś głowice. Jeśli sprzedają taki towar to powinni mieć też i pozostały osprzęt i akcesoria.http://www.batard.pl/780,pb4-pokretlo-glowicy-baterii-komplet-2szt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts