yarecki_wr 16.03.2016 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Poleci ktoś w dolnośląskim, kto stawiał u siebie? Ze zdjęć jakie widziałem z jakością bywa przy nich chyba bardzo różnie. Na co zwrócić uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablo0187 19.03.2016 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Hej. Podłączam się do tematu. Możecie coś doradzić?Zastanawiam się na postawieniu takiego blaszaka na czas budowy jako składzik.Po wykończeniu domu i działki pójdzie do utylizacji ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 19.03.2016 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Lepiej zostaw go jako tanią suszarnie do drewna kominkowego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olejnik 19.03.2016 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Poleci ktoś w dolnośląskim, kto stawiał u siebie? Ze zdjęć jakie widziałem z jakością bywa przy nich chyba bardzo różnie. Na co zwrócić uwagę? Blaszak to całkiem fajne rozwiązanie, jedno z tańszych, wytrzymalszych i jak się trochę więcej zainwestuje, to i walory estetyczne może zachować. Przede wszystkim uwagę trzeba zwrócić na jakość blachy i musi być 1, bo niższe są nic nie warte. Druga sprawa to konstrukcja - ceowniki lepsze niż teowniki, a najlepiej z pełnych profili i stalowych, a nie aluminiowych. Trzecia kwestia to brama - najdogodniejszym rozwiązaniem jest brama uchylna do góry, a jeżeli decydujesz się na otwierane na boki, to warto wziąć takie, gdzie zamek nie ma dziury, w którą musi trafic rygiel, bo przy jakiejkolwiek nierówności podłoża może to być bardzo irytujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarecki_wr 22.03.2016 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 U mnie już zamówiony. Firma gdzie zamawiałem ma dobrą cenę i 3% upustu do końca marca. Póki co, jeszcze się jednak nie odezwali co do terminu realizacji co jest dość dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 08.04.2016 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Jeśli zamówił Pan w firmie Kon***l to normalne , że troszkę Pan poczeka ;-] Nie dość, że sam się reklamuje (w każdym z 5 postow+nick) to jeszcze jedzie po konkurencji - prozaicznie prostackie działanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarecki_wr 08.04.2016 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Zgadza się. Dobrze wiedzieć, że producent obserwuje opinie. Garaż już stoi tylko stopek nie dostałem. Panowie, którzy montowali widać było, że maja wszystko obcykane. Garaż postawili w takim tempie, że się wierzyć nie chciało. Co do samego garażu, gdybym go widział na jakiejś ekspozycji to powiedziałbym, że blacha ciut za cienka podobnie jak kątowniki, ale pewnie przy tej cenie tak musi być. Wolałbym jednak dołożyć, żeby to było nieco bardziej solidne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarecki_wr 11.04.2016 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Tam właśnie zamawiałem. Zwróć uwagę jak przyjdzie czy ci stopki zostawią bo nie są zamontowane i jak się śpieszy taki szczegół może umknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarecki_wr 16.04.2016 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Producent stanął na wysokości zadania i stopki bez problemów przesłano pocztą. Takie właśnie firmy się poleca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel250 19.11.2018 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 Czy możecie polecić jakąś firmę stawiającą garaże? Potrzebuję standardowy garaż 3x5 który po budowie będzie służył dalej więc estetyka również jest dla mnie ważna. Już byłem zdecydowany na kilka firm ale z każdą coś było nie tak:1. sąsiad ma z firmy lux-bram, dzwoniłem pytałem i powiedzieli że do Warszawy nie opłaca im się jechać2. garaże interstal - jak zapytałem się o jakość blachy i estetykę to stwierdzili że raczej robią garaże na budowy więc nie będę zadowolony jeśli zależy mi na wyglądzie.3. kelmet - najdroższa firma z porównywanych. Mam mieszane uczucia, na zdjęciach konstrukcja drzwi nie wygląda zbyt solidnie.4. konstal - dużo negatywnych opinii się naczytałem więc nie zamierzam ryzykować. Byłbym wdzięczny za opinie albo zdjęcia waszych garaży. Zależy mi głownie na solidnej konstrukcji z profili ocynkowanych, niestety nie wszyscy mają takie w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts