aogon 20.03.2016 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Dziń dybry Właśnie w miniony czwartek rozpoczęła się moja przygoda z budową. Ekipa do SSO jest, okna zamówione. Poszukuję obecnie dobrej ekipy w okolicach Gliwic do instalacji wod-kan i CO (gaz). Na razie po odwiedzinach na targach budowlanych wysłałem zapytanie ofertowe do: - instalmex z Rybnika (o nich jest sporo na forum) - ziterm z okolic Skoczowa/Ustronia (odezwali się sami jako pierwsi, ciekawostka - dają centralny odkurzacz gratis, 4 punkty, materiały + montaż) - eko instal z Zabrza (czekam na wycenę) - komfort system z Kędzierzyna-Koźle (czekam na wycenę). Czy któraś/ktoś z Was miał/a do czynienia z którąś z powyższych firm lub może polecić kogoś jeszcze? Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nk 20.03.2016 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Niestety nie znam żadnych z tych ekip, więc się nie wypowiem.Może zdradzić jaki projekt? Może dziennik budowy założysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aogon 21.03.2016 01:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Dzięki za zainteresowanie. Dziennik chętnie założę, jeśli uda mi się wygospodarować czas na w miarę regularne wpisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.03.2016 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 zakładanie takich tematów nie ma sensu.Lepiej wejdź na grupę budujących w twoim rejonie i popytaj albo zajrzyj na białą listę polecanych ze Śląska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin34_Śl 21.03.2016 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 ja też dostałem odpowiedź z firmy ZITERM, też z OC. Oferty wyglądają profesjonalnie, widać, że Im zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aogon 21.03.2016 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 zakładanie takich tematów nie ma sensu. Lepiej wejdź na grupę budujących w twoim rejonie i popytaj albo zajrzyj na białą listę polecanych ze Śląska. Nie do końca, bo o ZITERM'ie nic nie ma. Ciężko było mi coś konkretnego znaleźć o Eko Instal i Komfort System. Zanim założyłem wątek, przegrzebałem kilkadziesiąt postów... Wrzucanie pytania do mocno rozbudowanego wątku utrudnia później przeszukiwanie forum. Ale luz, dzięki za sugestię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.03.2016 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Ale nie chodzi o to czy coś o tej firmie jest czy nie. Chodzi o to, że wrzucasz pytanie dotyczące lokalnego rynku na ogólnopolskiej części forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aogon 21.03.2016 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Ok, nie zauważyłem, że to ogólnopolska część. Przenoszę. Sorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 21.03.2016 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Ziterm u mnie robił instalacje,nie mam jednostki tylko samą instalację CO zamiast odkurzacza u mnie stacja uzdatniania wody. Instalacja ok tylko należy przypilnować aby odbiór pieca zrobił instalator z uprawnieniami producenta kotła,my tak się dogadaliśmy że będzie serwis i uruchomienie z wpisem do książki gwarancyjnej. Warto sprawdzić ten model odkurzacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aogon 21.03.2016 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Ziterm u mnie robił instalacje,nie mam jednostki tylko samą instalację CO zamiast odkurzacza u mnie stacja uzdatniania wody. Instalacja ok tylko należy przypilnować aby odbiór pieca zrobił instalator z uprawnieniami producenta kotła,my tak się dogadaliśmy że będzie serwis i uruchomienie z wpisem do książki gwarancyjnej. Warto sprawdzić ten model odkurzacza. Dzięki! Centralnego odkurzacza nie planowałem. Ew. coś ponegcjuję co w zamian, może po prostu niższa cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 21.03.2016 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Dzięki! Centralnego odkurzacza nie planowałem. Ew. coś ponegcjuję co w zamian, może po prostu niższa cena. Ja też nie planowałam ale jest instalacja,a zamiast jednostki stacja do wody,odkurzacz zawiśnie lub nie w garażu,a rurek dorobić by się nie dało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts