leonwawa 27.03.2016 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2016 hej Proszę o pomoc w podejściu do tematu. W najbliższych dniach będę mocował szafki wiszące. Mocowanie chcę przeprowadzić przy użyciu szyny montażowej. Problemem wydaje się być pionowa rurka od gazu, która umiejscowiona jest tak, że szafek chyba nie da się zamocować zaczynając bezpośrednio od rogu.. Nie mogę sobie pozwolić na mocowanie szafek z odsunięciem (uwzględniając rurkę) bo to całkowicie zakłóci mój plan. czy istnieje możliwość zamocowanie szafki od razu " od ściany" jeśli w rogu będzie ta rurka? proszę o podpowiedzi. Załączam zdjęcie, dzięki któremu myślę będzie wiadomo o co chodzi. Szafki pochodzą z zestawu modułowego firmy co ma 3 litery w nazwie (pisze bo to może mieć znaczenie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.03.2016 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 u mnie montazysta wycinał otwór w szafce BRW (w starym mieszkaniu) - w rzeczywistości rurka była 3 cm od ściany.Powieś tę jedną szafkę na wieszakach a nie szynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts