marlowe 28.03.2016 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Z czego zrobiona jest zaznaczona na zdjęciu ściana? to jakieś płytki? drewno ? cos innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.03.2016 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 bardzo płasko wygląda, jak tapeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marlowe 28.03.2016 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Bardzo mi się podoba ten klimat ze zdjęcia. Co prawda to zdjęcie jakiegoś motelu górskiego Ale i tak chciałbym podobny wystrój mieć w salonie. Korzystając z okazji jeszcze mam pytanie o ten kamień tam w oddali po lewej stronie, co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.03.2016 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 prawdopodobnie łupany piaskowiec lub wapień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marlowe 28.03.2016 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 prawdopodobnie łupany piaskowiec lub wapień Chodzi mi o ten fragment kamienia ozdobnego, nic podobnego nie moge znalezc, wszystko jasne, drobne, a ten kamień jest ciemny, duży, wyrazisty, co to może być?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.03.2016 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Napisałam powyżej. Tylko tego się nie kupuje w markecie budowlanym, bo to nie podróbki betonowe STEGU, a zamawia na wymiar u kamieniarza wraz z obróbką, która da taki efekt, bo to prawdziwy kamień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.03.2016 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 tutaj podobny efekt, tylko grubsze bloki:http://kamienportal.pl/uploads/user_files/Elewacja_z_kamienia_Stone_masive.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts