fretka12 02.04.2016 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) Możecie rzucić okiem na mój salon, bo nie wiem jak zagospodarować 1 ścianę. Co tam można dać? Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez fretka12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 03.04.2016 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Pokaż salon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fretka12 03.04.2016 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Projekt w załączeniu, bo już niedługo koniec budowy i planowany remont. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.04.2016 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 jak masz na jednej ścianie kamień dekoracyjny to zostaw drugą bez dekoracji, najwyżej obraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 28.04.2016 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Aby projekt wnętrza nie był przeciążony najlepiej byłoby pozostawić kamień dekoracyjny jako element dominujący, a pozostałe ściany pozostawić po prostu jednolite i gładkie. Ważne jest jednak właściwe dopasowanie koloru, by z jednej strony farba podkreślała urodę kamienia z drugiej pasowała do wyposażenia i otwartej kuchni. Poniżej kilka inspiracji. Pozdrawiam serdecznie, E-rzecznik FFiL Śnieżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zyda 30.04.2016 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Ja postawiłem na kamień dekoracyjny i całość wygląda świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts