haito 03.04.2016 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Mam mieszkanie w bloku i jeden pokój co ma ponad 5 m wysokości. Potrzebuję drabinę ok 5m ale taką rozstawianą, żeby nie opierać o ściany. Chciałem kupić Drabexa ale po złożeniu długość jest 11m więc w bloku nie mam gdzie takiej drabiny schować (komórka lokatorska ma długość 2 m i trochę).Czy można gdzieś w Warszawie wypożyczyć taką drabinę ? Czy oni to przywożą na miejsce ? Czy trzeba samemu przywieźć? Bo niestety busa też nie mam.Nie wiem ile kosztuje taksówka bus lub wypożyczenie busa ja dwie jazdy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.04.2016 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Może kupić używaną drabinę na serwisie sprzedażowym i odsprzedać jak przestanie być potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 03.04.2016 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 To kup sobie 6 częsci rusztowania warszawskiego - schowasz sobie do piwniczki, a wyjdzie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.Paco. 03.04.2016 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Mam mieszkanie w bloku i jeden pokój co ma ponad 5 m wysokości. Potrzebuję drabinę ok 5m ale taką rozstawianą, żeby nie opierać o ściany. Chciałem kupić Drabexa ale po złożeniu długość jest 11m więc w bloku nie mam gdzie takiej drabiny schować (komórka lokatorska ma długość 2 m i trochę). Czy można gdzieś w Warszawie wypożyczyć taką drabinę ? Czy oni to przywożą na miejsce ? Czy trzeba samemu przywieźć? Bo niestety busa też nie mam. Nie wiem ile kosztuje taksówka bus lub wypożyczenie busa ja dwie jazdy. Pozdrawiam zobacz w ramirent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haito 03.04.2016 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Ramirent Wypożyczalnia sprzętu - tylko jak to przewieźć, czy oni tez przewożą? Rusztowanie warszawskie ma chyba duże segmenty, a jak zrobię podłogę drewnianą to żeby potem wgnieceń nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 03.04.2016 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Ramirent Wypożyczalnia sprzętu - tylko jak to przewieźć, czy oni tez przewożą? Rusztowanie warszawskie ma chyba duże segmenty, a jak zrobię podłogę drewnianą to żeby potem wgnieceń nie było. Są tzw połówkowe rusztowania, maja szerokość coś kolo 100cm, czyli budujesz słupek 100x100 cm wyskosc wg potrzeb, łatwo schować w piwnicy aby nie robić śladów dwie deski pod nogi (najtańiej) a możesz zaszaleć i kupić gumowe koła. A zakup przez allegro bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 04.04.2016 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Ramirent Wypożyczalnia sprzętu - tylko jak to przewieźć, czy oni tez przewożą? Na dachu. Bagażnik dachowy i jedziesz. Woziłem elementy 4-ro metrowe, bez problemu. Nie potrzeba busa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MariuszKos. 08.04.2016 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Wysoki ten pokój jak na mieszkanie w bloku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts