MadziulaPM 03.04.2016 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) Duszyczki dobre, zerknijcie i pomóżcie, bo architekt ze mnie jak z hipcia baletnica Stan surowy zamknięty, instalacje w toku, muszę zdecydować gdzie stanie toaleta i umywalka + grzejnik drabinkowy. Piwnica pod spodem stąd możliwość przestawienia sanitariatu. Przepraszam za taką słabą wizualizację, słabo ogarniam programiki do wizualizacji 1. wersja geberit obok umywalki Troszkę mnie martwi taka wielka ściana pusta- ta przy oknie, nie mam pomysłu co z nią zrobić by fajnie wyglądała :/ Myślałam o jakiejś szafce + świeczki na niej, jakieś obrazki etc., ta ściana raczej bez płytek. 2 wersja - geberit pod oknem Mąż zgłasza lekki sprzeciw, odnośnie użytkowania przez niego toalety ( ale myślę, ze znajdę sposób by go przekonać) ale chcę i tak zamontować roletki Poradźcie, jak będzie bardziej ergonomicznie? Jak będzie lepiej wyglądać? Te pudła nad toaletą to może zabudowa, lub szafka wisząca? jeszcze nie wiem, ale fajnie to wygląda, jak podświetli się wnękę i świeczki tam postawi Tudzież syn wciśnie romantyczną rolkę z fragmentami lasów tropikalnych Tutaj "surowy" projekt łazienki Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez MadziulaPM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 04.04.2016 03:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 To ja w drugiej wersji Twojej propozycji grzejnik ładny ozdobny umieściłabym między kabiną a oknem ( wtedy by się odbijał w lustrze ale skoro byłby ozdobny to nie raziłby) a zamiast grzejnika miejsce na ręczniki ( wychodzisz z kabiny i od razu sięgasz sobie po ręcznik) W innej opcji grzejnik umieściłabym w jednej linii z geberitem. Do kabiny najlepsze drzwi uchylne, otwierane, a ten grzejnik wg mnie będzie zawalidrogą.W pierwszej wersji Twojego pomysłu po oknem umieściłabym komodę frontem do drzwi wejściowych.Szerokość komody taka jak okna. Na niej doniczka z kwiatkiem, a miejsca do przechowywania w łazience nigdy dość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 04.04.2016 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Łazienka jest duża,zmieściłaby się wanna,pralka..........drzwi muszą otwierać się do zewnątrz.Wc w oknie jest niepraktyczne,troszkę szkoda te powierzchni,może we wnęce zrobić zabudowę na detergenty,mopa,pralkę itp.http://images76.fotosik.pl/476/7453ad427624e280med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 04.04.2016 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadziulaPM 05.04.2016 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Dziewczyny, wielkie dzięki za pomysły:) Z komodą dobry pomysł Sylw. dzięki za zwrócenie uwagi na dostępność ręczników Kinka- pralnia jest za ścianą, tutaj nie chcę pralki, mop i inne rzeczy też w pralni, lub w schowku przy kuchni ma być ( zobaczymy jak z realizacją wyjdzie;)) We wnęce jest opływ i ogrzewanie ścienne- na duuuży dwuosobowy prysznic Alicyja, cóż za profesjonalny projekcik :D Mam pytanie, to szare z lewej strony to?? A miodowy prostokącik z prawej? Lustro? i o kółeczko się zapytam jeszcze, czy to jakis stołeczek miałby być? :* z góry wielkie dzięki za pomoc! Już rozjaśniło sie w głowie troszeczke;) A co powiecie na to, by na prawej ścianie dać jakąś fototapetę, a płytki tylko na lewej, w brodziku i częściowo na ścianie z umywalką? ściana z oknem i ta z lewej strony byłąby pomalowana farbą łązienkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.04.2016 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 pomarańczowe to pewnie grzejnik a szare to kosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 05.04.2016 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Na moim rysunku za kibelkiem jest zabudowa(np. z k-g) o grubości ok.15cm kryjąca stelaż wc - pociągnęłam ją na całą ścianę, można w niej zrobić wnęki pod prysznicem na kosmetyki, wbudować podtynkową baterię prysznicową, nad sedesem zrobić płytkie szafki... Kółko obok umywalki to np.kosz na śmieci. Naprzeciwko sedesu jest grzejnik, pod oknem komoda/szafka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 01.05.2016 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 Taki układ łazienki, gdzie prysznic jest usytuowany we wnęce pozwala na lekką aranżację wnętrza Łazienka może zamienić się w mały salonik kąpielowy. Ważne by łazienka miała ciepły charakter a Na to pozwoli pomalowanie ścian farbą zamiast labolatoryjnego wykładania całych powierzchni płytkami ceramicznymi. Kilka stylowych dodatków (szafka, krzesło, stylowa lampa) zamieni wnętrze w domowe spa. Pozdrawiam serdecznie, E-rzecznik FFiL Śnieżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
charliestarkpl 03.12.2017 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 (edytowane) Półka pod prysznicem - łatwa do zorganizowania, często się o niej zapomina a bardzo podwyższa komfort przy codziennym użytku Poszukałbym dodatkowych inspiracji na blogach o aranżacji wnętrz: [spam] Edytowane 4 Grudnia 2017 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts