krzysztofonek 04.04.2016 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Cześć Proszę o pomoc w optymalizacji wnętrza salonu, mam problem z tym na jakiej ścianie jak i gdzie umieścić TV oraz jak dobrać kanapę żeby było optymalnie przy poniższym układzie. W dole rzutu chcemy mieć jadalnie, ale kompletnie nie wiem co zrobić z strefą salonową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 04.04.2016 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 http://images77.fotosik.pl/476/b65970818477ac6fmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.04.2016 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 albo można oddzielić toaletę od łazienki i zrobić szafę na odkurzacz, miotłę itp.: http://images77.fotosik.pl/476/3af7a95ea5084371.jpg Czy przestrzeń pod schodami jest pusta? Czy schody są ażurowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofonek 04.04.2016 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Z pełną swiądomością skutków zrezygnowaliśmy z wiatrołapu po to by mieć otwarty plan salonu. Po lewej stronie od wejścia będzie szafa wnękowa w której będziemy trzymać mopy, kurtki buty itp Kuchnia będzie w jednym ciągu począwszy od sciny ubikacji (jak na zdjęciu) plus wyspa zaraz za szafą wnekową (120 cm). Schody wyglądają jak na obrazku, ta wnęka pod nimi jest ładna i raczej nie chciałem jej zasłaniać ale propozycja jej zabudowy jest ciekawa... Myślałem o tv na krótkiej ścianie po prawej ale wtedy wchodziło by się do mieszkania na kanapę. Opcją tez*jest powieszenie na śćianie na której są schody no ale to wtedy typowo obudujemy salon tapczanem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.04.2016 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 pod tą wnęką dałabym w takim razie kanapę - czyli układ lustrzany względem propozycji kinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofonek 05.04.2016 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Ale przypadła mi do gustu Wasza wizja układu kanapy, nie wiem czy nie podwiesić jakoś TV pod schodami na uchwycie, albo nie poimprowizować z szafką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budomarek 22.05.2016 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Mnie się podoba układ kinki, a zwłaszcza ta opcja z szafą i ścianką. No i tv pod schodami nie byłoby złym rozwiązaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts