solek01 06.04.2016 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Witam Stoję przed zakupem działki o powierzchni 9,6a, która będzie wydzielona z większej. Działka Ma szerokość 24m i długości 40m. Problem tkwi w tym że przy granicy przebiega gazociąg od którego należy się odsunąć 25m. Chciałem wybudować dom parterowy o powierzchni około 100m + garaż dwustanowiskowy. czy da się to jakoś poustawiać na takiej działce? z której strony zrobilibyście wjazd?, salon koniecznie od południa. Proszę o porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.04.2016 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 a jakiś większy rysunek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
solek01 07.04.2016 05:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Nie mogę wstawić większego bo mi wyskakuje że dopuszczalny rozmiar to 620x280 i taki wstawiłem, a większego nie chce puścić. Chyba że można tu wstawić w pdf? Może jakaś podpowiedź bo jestem nowy tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 07.04.2016 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 A z której strony działki masz drogę? Ja mam dojazd od południa i taras od południa, z tym że bez garażu w bryle domu. Od wschodu obok domu będzie wiata samochodowa. U mnie także jest gazociąg, ale nie musiałam aż tyle się od niego odsuwać. W MPZP jest nieprzekraczalna linia zabudowy i tyle. Dom odsunęłam, żeby przejeżdżających drogą samochodów nie było słychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.04.2016 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 wrzuć może przez fotosika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts