rustin 07.04.2016 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Dom z poddaszem. Jeden komin ma 4 kanały. Na parterze jeden kanał będzie dla kuchni, drugi dla WC. Na poddaszu jeden dla łazienki.Doradzcie gdzie zrobić czwartą kratkę. Na parterze w salonie czy na poddaszu w suficie jako anemostat ( w kanał wentylacyjny wpiął bym się na strychu i rura spiru w suficie pokoju ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 07.04.2016 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Jeśli masz kominek, to w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rustin 07.04.2016 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Kominka nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rustin 08.04.2016 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Potrzebuję szybkiej porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rustin 09.04.2016 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 upppPokój na poddaszu czy salon na parterze >? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rustin 11.12.2017 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Odkopię temat, może ktoś się wypowie.Zrobiłem jak pisałem , kratka w wc na dole, kuchni i na górze w łazience gdzie będzie wentylator. Nadal mam mętlik w głowie czy ten czwarty kanał dać jako drugi w łazience dla zwykłej kratki , czy na parterze w salonie ? tylko te dwie opcje wchodzą w grę. Ewentualnie wogóle nie wykorzystać go jeżeli miało by to tylko coś popsuć w wentylacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 13.12.2017 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Wywiewy tylko w "brudnych" pomieszczeniach, czyli WC, lazienka, kuchnia, piwnica. Nawiewy (czyli nawiewniki w oknach u Ciebie) w salonie i sypialniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts