boombox20 10.04.2016 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 witam, mój projekt nie zawiera wrysowanej instalacji wodno-kanalizacyjnej, w związku z czym stwierdziłem że całą tą instalację musi wykonać jedna osba/hydraulik. Znalazłem taką osobę i wrysowała mi wstępnie jak miałoby to wszystko wyglądać. Nie znam się na tym w związku czym chciałem Was prosić o pomoc. Czy takie rozwiązanie, zaproponowane przez hydraulika jest dobre i będzie spełniać swoje zadania w 100%? Czy można to jakoś inaczej rozwiązać, może macie jakieś inne,lepsze rozwiązania? Może podpowiecie coś, co zmieni diametralnie tą instalację? pozdrawiam i proszę o pomoc. W załączniku fotki: szkic_1_ szkic_2_ szkic_3_piętro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 11.04.2016 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Projekt jest OK ale zawiera tylko kanalizację i przyłącze wody. Cała instalacja nie jest duża więc co tam zmieniać i kombinować.Przejście pion, poziom, napowietrzanie i wywietrznik jest OK i tylko to ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts