demo 19.04.2016 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Witam,mam problem z zabudowaniem wnęki w przedpokoju. Jej szerokość przy suficie to 47cm, a przy podłodze 44cm. Otwarte półki odpadają, ponieważ znajduje się w niej licznik. Czy istnieje jakiś sposób na zabudowanie jej aby wyglądało to estetycznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.04.2016 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 tak. Wyrównanie ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 19.04.2016 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Witam, mam problem z zabudowaniem wnęki w przedpokoju. Jej szerokość przy suficie to 47cm, a przy podłodze 44cm. Otwarte półki odpadają, ponieważ znajduje się w niej licznik. Czy istnieje jakiś sposób na zabudowanie jej aby wyglądało to estetycznie? Co masz na myśli mówiąc "zabudować wnękę"? Co chcesz trzymać w tej wnęce? Czy ma to być szafa na ubrania, wieszak, schowek na graty? Wszystko to można estetycznie wykonać i to na wiele różnych sposobów, zależy czego potrzebujesz. A zniwelowanie nierówności to albo wyrównanie ściany, jak już Ci Elfir napisała, lub np. zrobienie estetycznej ramki wokół (z drewna, płyty - zalezy z czego ma być zabudowa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demo 19.04.2016 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 chodzi mi o schowek na różne rzeczy, w półkami w środku. Chodzi mi o takie zamontowanie drzwi do tej wnęki (choć niekoniecznie drzwi), by nie było widać nierówności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.04.2016 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 to dajesz drewnianą ramę, szeroką, która zamaskuje nierówność (np. 5 cm) i do ramy przykręcasz drzwi.W środku półki mocowane bezpośrednio do ściany na kołkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 20.04.2016 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Daj fotkę tej wnęki, będzie łatwiej coś zaproponować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DannyK 11.05.2016 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 Dokładnie, dla firmy która zajmuje się takimi rzeczami na co dzień to będzie pikuś, zrobią to sprawnie. Różnica tych trzech centymetrów to nie jest dramat, uwierz mi że u znajomych widziałem większe kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bialmik 11.05.2016 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 najlepiej, jak wyrównasz ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts