Tern 22.06.2016 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Blada, zbita i w ogóle Sam w pewnym momencie zacząłem kombinować ze stołem przy schodach, ale jak zobaczyłem na żywo jak by to wyglądało... Jeszcze Iscra dałaby radę się tam sprawnie poruszać, ale ja... Mimo, że formalnie ciąg komunikacyjny był wystarczająco szeroki, to na kilka testowych przejść ZA KAŻDYM RAZEM na coś wpadałem Głowa rozbolała mnie na samą myśl o takim obijaniu się na dłuższą metę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 22.06.2016 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Najważniejsze, żebyście dobrze czuli się we własnym mieszkaniu, pomysł z narysowaniem na podłodze zarysu mebli bardzo dobrze się sprawdza. Wrzućcie projekt łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 22.06.2016 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Blada, zbita i w ogóle Sam w pewnym momencie zacząłem kombinować ze stołem przy schodach, ale jak zobaczyłem na żywo jak by to wyglądało... Jeszcze Iscra dałaby radę się tam sprawnie poruszać, ale ja... Mimo, że formalnie ciąg komunikacyjny był wystarczająco szeroki, to na kilka testowych przejść ZA KAŻDYM RAZEM na coś wpadałem Głowa rozbolała mnie na samą myśl o takim obijaniu się na dłuższą metę lepiej, żeby głowa nie bolała czyli zostaje ustawienie pierwotne i stół pod skosem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 22.06.2016 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 uff...wczytałam się w kuchnię, ale nie przychodzi mi doo głowy nic odkrywczego. Oprócz tego, że można jeszcze oszczędzic trochę miejsca robiąc jakąś szafkę z żaluzją - właśnie sobie przypomniałam, że tak miałam w poprzedniej kuchni; sprawdza się to szczególnie w szafkach narożnych, wtedy kawałek górnej zabudowy z sąsiedniej ściany może wejść na blat. Ale nie wiem, czy to u Ciebie coś wnosi A poza tym też czekam na łazienkę, bo sama jestem na tym etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 22.06.2016 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Proszę, wizki łazienki:TUTAJ Uwaga, bo niestety są pomieszane fugi na podłodze. Poprosiłam o dwie wersje: z jasnoszarą i ciemnoszarą fugą. Jasnoszara wygląda ładniej, prawda? Co do zmiany:- umywalka i szafka pod nią (nie mamy wybranej, więc wstawione jest "cokolwiek")- baterie przy umywalce i wannie (j.w.)- lustro raczej bez szafki, ładniej będzie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 22.06.2016 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 lepiej, żeby głowa nie bolała czyli zostaje ustawienie pierwotne i stół pod skosem? Tak, zostaje. Ze wszystkich opcji - w tej najmniej się zabijamy xD Ale wiem, że do ideału jej daleeeeeeeko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 28.06.2016 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 skąd pomysł na takie płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 28.06.2016 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Taaak myślałam Cisza, bo nikt nie chce powiedzieć, że się nie podoba xD Skąd pomysł? Z chęci ocieplenia łazienki. Z tego, aby zrobić ją w żywym i ciepłym kolorze, a wszelkie żółcie, pomarańcze, czerwienie, róże nam nie pasują. Beże i brązy się przejadły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 28.06.2016 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 a może jakieś wiktoriańskie płytki cementowe na podłogę?? albo patchworkowe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 28.06.2016 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 albo tapeta http://www.simplymystyle.pl/wp-content/uploads/2016/03/96309be59eb4b97f2e28487e4a320177.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.06.2016 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 (edytowane) fiolet nie jest zaliczany do ciepłych kolorów.Umywalka strasznie mała. Jaka jest odległość między wanną a występem ściany? Edytowane 28 Czerwca 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 28.06.2016 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 jak chcesz ocieplić to daj drewno!!! złote dodatki też ocieplą, do bieli białego marmuru - malina, elegancko i ciepło.te płytki fiuletowe takie małomiasteczkowe są, jak sprzed 10 lat, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 28.06.2016 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 fiolet nie jest zaliczany do ciepłych kolorów. Umywalka strasznie mała. Jaka jest odległość między wanną a występem ściany? Fiolet - jak najbardziej jest zimny. Z tym, że to nie jest czysty fiolet, taki... wrzos? Czy cuś. Umywalka do zmiany zdecydowanie, podobnie jak baterie i lustro. Odległość: 130 cm, ale będzie mniej (ze 20-30 cm będzie zabudowane płytami gk, aby schować rury i zawór do podłogówki). Wanna 70-tka + 10 cm odsunięta od ściany, aby zrobić tam półkę. W sumie, Emi, całkiem ciekawa inspiracja Tylko co przy wannie? Tam planuję płytki pod sufit. To znaczy: wysokość płytek będzie taka jak na wizkach: przy wannie ok. 200-220, na pozostałych ścianach ok. 100-120. Kolorystykę można jeszcze zmieniać dowolnie, dopóki nie zamówię xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 28.06.2016 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 (edytowane) nad wanną po prostu pomalować farbą ceramiczną, po chu... ci tam płytki pod sufit??? Edytowane 28 Czerwca 2016 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 28.06.2016 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 a może lustro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 28.06.2016 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 drewno, złoto, cieplutko i elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.06.2016 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Odległość: 130 cm, ale będzie mniej (ze 20-30 cm będzie zabudowane płytami gk, aby schować rury i zawór do podłogówki). Wanna 70-tka + 10 cm odsunięta od ściany, aby zrobić tam półkę. Masz może rzut z dokładnymi wymiarami każdej ściany i drzwi? Bo dziwię się, że wciskasz umywalkę tak blisko sedesu, że sedes wypada po skosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.06.2016 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 http://www.flashconf.com/wp-content/uploads/2016/01/Cosy-Bathroom-Ideas-Design-Unique-Fantastic-Casual-Bathroom-Cute-Bathroom-Ideas.jpg http://izabelawidomska.pl/img/dorozka/lazienka12.jpg http://cdn9.urzadzamy.smcloud.net/s/photos/t/22350/lazienka_remont_1165875.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 28.06.2016 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 pierwsza cudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 29.06.2016 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Hej siup rzut: Na niebiesko są wszystkie przyłącza. Jedyne, co zrobimy to możemy przesunąć przyłącze wody do umywalki obok kominów i zabudować płytami gk. Zajmie to jakieś 20-30 cm, bo tam schowamy też wtedy zakończenie rurek od podłogówki. Decydować się muszę praktycznie już - najpóźniej jutro trzeba zamówić płytki. Chciałabym pozostawić takie wysokości płytek, jak na wizkach: czyli przy wannie wysoko. To nie będzie wanna tylko do wylegiwania się. Na co dzień to raczej szybki prysznic tudzież chlapiące dzieciaki - stąd wolę płytki + parawan nawannowy. Ale na reszcie płytki jak pisałam: do 100-120 wysokości a wyżej farba. Kolorystykę zmieńcie mi dowolnie Sedes po skosie dlatego, że w przeciwnym razie wchodzisz nogami w pralkę. Albo w umywalkę. Skos to jedyne wygodne rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts