Iscra 30.11.2017 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Ja mam przecież sufity kartongipsowe i w jednym skosie gniazdko... Zupełnie nie pomyślałam o tym, jakie to gniazdko! (bo nie ja montowałam oczywiście...) Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 30.11.2017 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Jak kładłam płytki w kuchni to musiałam zdemontować puszki a część poprzesuwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 08.12.2017 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Zdajecie sobie sprawę, że tych ostatnich dwóch dupereli wciąż nie załatwiłam? Ale za to kupiłam materac Teraz mamy możliwość nocowania gości nie tylko na kanapie Wbudowana pompka to genialny wynalazek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 11.12.2017 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Materac... wkrótce będę się musiała rozejrzeć za czymś do spania A wcale się nie dziwię, że nie załatwiłaś dupereli, u mnie też teraz wszystko idzie jak krew nosa... Ostatnio moje ulubione powiedzonko to: "wszystko w swoim czasie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 13.12.2017 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Córa przewędrowała do pokoju dziecięcego. Pierwsza nocka za nami, nawet spoko xD Syn się cieszy mimo nocnych pobudek siostry W efekcie fotel przewędrował do sypialni, na swoje miejsce docelowe: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.12.2017 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Hej, Iscra ...i bardzo ładnie się wkomponował w kolorystykę. Położysz coś na podłodze? Pasowałby dywan o wzorze w typie stary poprzecierany Pers. Zaglądałam do twojego poprzedniego wątku kiedyś, ale potem jakoś się to rozmyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 13.12.2017 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Hm, hm, ten dywan to może być niezły pomysł... Chociaż kolorystycznie to myślałam nad czymś takim:http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/persisk-nain-dywan-z-krotkim-w-osiem__0149903_PE308016_S4.JPG Do tego w końcu kupię białą pościel i myślę, że będzie elegancko. Zna ktoś jakiś sklep internetowy, gdzie zamówię pościel 180x200 + 2 poduchy 50x60? Strasznie ciężko takie komplety znaleźć... Chyba, że coś osobno będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.12.2017 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Ładną pościel mają ostatnio w Tchibo i dobrą. Kupowałam też na Bonami bawełnianą. Bardzo ładnie uszyta. Na Bonami mają różne rozmiary. Można kupić takie same zestawy (także z prześcieradłami) na małe i na duże łóżko. W Tchibo trochę z tym gorzej. Mam podobne problemy, bo u mnie albo 160 x 210, albo 200 x 220 A popatrz też w IKEA, bo bardzo się u nich pod tym względem rozwinęło. Mam 4 komplety od nich, chociaż nie białe. Non stop piorę i oblekam pościel. Ten dywan tkany? Chyba poszukałabym czegoś o mniej zdecydowanym wzorze, też w granatowych kolorach, albo w takich mój (zdjęcie stare, bo robione do sprzedaży mieszkania rodziców) Pasowałoby do fotela i ścian Może taki https://www.rugvista.pl/dywan/jacinda?artno=RVD10457 Mam też inny dywan kupiony w Carpetvista, ale to chyba ta sama firma, więc gdybyś coś znalazła, to kupuj bez obaw. Przyjechał błyskawicznie w świetnym stanie, czysty, bez żadnych zapachów i płaciłam kurierowi, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 14.12.2017 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Pięknie wygląda kolor ściany z tym brązowym meblem. Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 14.12.2017 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Mówią, że pierwszy dom budujesz dla wroga, drugi dla przyjaciela, a dopiero trzeci dla siebie. Zaczynam myśleć, że coś w tym jest Mieszkanie w dworku, jak wskazuje doświadczenie ostatnich dwóch lat byłoby przeżyciem zdecydowaniem mniej przyjemnym, niż zakładaliśmy w najczarniejszych scenariuszach. I bynajmniej nie ze względu na jakość projektu czy koszt budowy (choć te też dałyby w kość – paru rzeczy mocno nie doszacowaliśmy). Ten projekt umarł ostatecznie latem tego roku i… to chyba nie jest zła wiadomość A przynajmniej nie tak zła, jak byłaby jeszcze jakiś czas temu. „Domem dla przyjaciela” jest w tym powiedzeniu nasze mieszkanie. Ze względu na pewne jego cechy (które oczywiście znaliśmy przy zakupie), od początku było planowane jako miejsce przejściowe. Chcieliśmy do budowy szykować się na spokojnie, będąc już na swoim i urządzaliśmy je najlepiej jak umiemy, sporo się przy tym ucząc na temat wykończeniówki. Mieliśmy skończyć jedną inwestycję i dopiero zacząć myśleć nad kolejną… ale trochę nie doceniłem Iscry Szukała, drążyła, wymyślała, aż znalazła, wydrążyła i wymyśliła… TUTAJ możecie zobaczyć, co takiego. Czas na trzecie podejście: dom dla siebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 14.12.2017 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Brązowy mebel to nasze 100-letnie łóżko, do którego materac trzeba było na wymiar robić Tego wątku nie kończymy, dopóki tu mieszkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 27.12.2017 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2017 Właśnie wymyśliłam, że w pokoju dzieci za jakiś czas wyląduje jeszcze taka sofka: Ciekawe tylko jak z jakością od BRW?... Bo kolorystycznie i wymiarowo jest idealnie. Sofka będzie jak córa wyprowadzi się z niemowlęcego łóżeczka, co nastąpi - jak mniemam - maksymalnie w ciągu najbliższego półrocza Wreszcie będzie gdzie wygodnie czytać maluchom bajki, bo oboje absolutnie to uwielbiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 16.01.2018 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Nic się nie pochwaliłaś nowym wątkiem, a ja ślepa kura nie zauważyłam w stopce Dobrze, że oglądając sofę w moim ostatnio ulubionym kolorze, dokonałam tego sensacyjnego odkrycia Idę nadrabiać zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 16.01.2018 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Pestko, kupiłam ten dywan! Wygląda zawaliście na żywo, naprawdę! Zrobię jakąś fotkę przy dziennym świetle Zapraszam, Matko Naturo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.01.2018 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Bardzom ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.01.2018 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 U moich rodziców były 2 podobne sofki. Miały po 110 cm między podłokietnikami i rozkładały się za jednym pociągnięciem w pełnej długości lóżka. Pod siedziskiem była jeszcze skrzynia na pościel. Nawet wygodnie się spało. Ale one były robione na zamówienie, więc moja opinia na nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 16.01.2018 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Ta sofka ma po rozłożeniu bodajże 120 x 190 powierzchni spania, więc akurat. I też pojemnik na pościel oraz rozsuwa się jednym pociągnięciem. Materac nie za twardy i nie za miękki, nie czuć tego "złamania" w jego połowie. Jedynie część pod głową jest lekko odchylona w górę - w sumie dzięki temu poduszek nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.01.2018 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Żeby nie boki, to powiedziałabym, że jest identyczna. Też miała nieco uniesiony podgłówek, ale bez poduszki jednak się nie dało spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.01.2018 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 To ma być dla dziecka do spania na co dzień?Dorobiłam się na takich składanych sofkach bólu kręgosłupa jako dziecko. Tylko normalny materac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.01.2018 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Niezły kawał życia spałam na takiej rozkładanej kanapie (jakoś od 10 roku życia do 26) i mój kręgosłup nie ucierpiał. Myślę, że to kwestia wykonania łączenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts