khaos 23.04.2016 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Witam, postanowiłem że w czasie robienia instalacji nowo budowanego domu zrobię instalację odkurzacza centralnego. Czy mógłby ktoś ocenić czy mój projekt jest w porządku? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 26.04.2016 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Witam, postanowiłem że w czasie robienia instalacji nowo budowanego domu zrobię instalację odkurzacza centralnego. Czy mógłby ktoś ocenić czy mój projekt jest w porządku? Z góry dziękuję za pomoc. [ATTACH=CONFIG]353818[/ATTACH] Jest dobrze ale wszystko zależy jaką długość rury przewidujesz zakupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khaos 26.04.2016 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Dzięki wielkie za pomoc, jeśli chodzi o rurę to myślałem o 9m, myślisz, że będzie ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 26.04.2016 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Dzięki wielkie za pomoc, jeśli chodzi o rurę to myślałem o 9m, myślisz, że będzie ok? Co prawda na zamieszczonym projekcie nie ma wymiarów pomieszczeń ale tak na oko spokojnie 9m wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khaos 28.04.2016 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Sprawdziłem przedłużaczem i rzeczywiście 9m wystarczy. Biorę się za zamawianie rur i do dzieła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts