dackow 24.04.2016 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Witam. Posiadam taką działkę: Wjazd jest od południa wiec troche średnie ustawienie. Wobec tego chcialbym spytac, jak najlepiej usytuować taki budynek na działce tzn. czy dłuższym bokiem do dzialki 5743, czy to 5744 i generalnie jak rozmieścic pomieszczenia w takim domu. Myslalem o projekcie Gienia 2 (http://pracownia-projekty.dom.pl/hr_gienia_ii_klasyk_wersja_b_pojedynczy_garaz_paliwo_stale_ce.htm) ale nie wiem czy ustawienie pokoi w nim jest odpowiednie. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 25.04.2016 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Witam. Posiadam taką działkę: [ATTACH=CONFIG]353875[/ATTACH] Wjazd jest od południa wiec troche średnie ustawienie. Wobec tego chcialbym spytac, jak najlepiej usytuować taki budynek na działce tzn. czy dłuższym bokiem do dzialki 5743, czy to 5744 i generalnie jak rozmieścic pomieszczenia w takim domu. Myslalem o projekcie Gienia 2 (http://pracownia-projekty.dom.pl/hr_gienia_ii_klasyk_wersja_b_pojedynczy_garaz_paliwo_stale_ce.htm) ale nie wiem czy ustawienie pokoi w nim jest odpowiednie. Dzieki. Najbardziej by pasilo da garazem od tylu. Bo robiac frontem do ulicy taraz masz wiecznie w cieniu, od polnocy daje sie pomieszczenia typu kotlownia czy garaz. A dajac garazem do ulicy taras bedziesz miak w cieniy po poludniu. Chyba ze jakies lustrzane odbicie byc pokombinowal, ja nie mam takiej orientacji w przestrzeni zeby w glowie to ulozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.04.2016 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 duża ta działka?Ten projekt ma garaż kompletnie osobno. Możesz dom ustawić szczytem do drogi i sam garaż obrócić o 90 stopni, aby wjazd był od szczytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts