adriand0088 24.04.2016 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Witam, razem z żoną kupiliśmy właśnie mieszkanie w stanie deweloperskim o powierzchni 70.13 m3, na które składają się 4 pokoje. Jako, że blok jest w fazie budowy mamy wpływ na ustawienie ścianek działowych. Zdecydowaliśmy się nie stawiać ścianki pomiędzy korytarzem a salonem. Wahamy się jeszcze czy nie zrezygnować z pokoju, do którego wchodzi się z salonu po to aby zrobić jeden duży. Jesteśmy w o tyle komfortowej sytuacji, że możemy podejrzeć jak taki układ ścian (wg projektu) będzie wyglądał na niższych kondygnacjach. Kolejną sprawą jest łazienka. Ja widziałbym w niej kabinę prysznicową ale żona obstaje przy wannie więc raczej tak zostanie. Poniżej wklejam rzut owego mieszkania razem z wymiarami. Byłbym wdzięczny za wszelkiego typu sugestie co można tam jeszcze zrobić oraz jak urządzić. Za wszelką pomoc z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 24.04.2016 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) http://images78.fotosik.pl/539/a3041a52150cedb4med.jpg Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez kinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyskam 24.04.2016 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Połączyłabym drugi z trzecim z projektów kinka układ salonu z kuchnią z 2 i garderoba z 3. Stół bliżej wyspy lub przylegający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 25.04.2016 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 A dla mnie pierwszy salon najlepszy - sofa nie stoi tyłem do reszty domu i wyjście na taras nie jest przez kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.04.2016 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 dla mnie też pierwszy - kuchnia jest kuchnią a salon salonem. A nie aneks telewizyjny w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts