kajek88 26.04.2016 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Witam, jesteśmy w trakcie budowy domu, obecnie wzieliśmy się za planowanie kuchni. Znalazłam w internecie moją wymarzoną, jednak jest ona wykonana z drewna. Nasza kuchnia będzie wykonana z płyt laminowanych i poszukuję płyty, która będzie jak najbardziej podobna do tego co widać na zdjęciu. Czy ktoś mógłby się podzielić wiedzą, która firma mogłaby mi zaoferować podobny efekt? Niestety wszystkie jasne płyty, które oglądaliśmy nie spelniają naszych wymagań i jesteśmy bliscy wyboru jakiejś ciemnej. Jednak najpierw chciałam jeszcze poszukać porady na forum. Tutaj projekt naszej kuchni. Zamiast ciemnobrązowego drewna planujemy jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.04.2016 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Nie wiem czy ktoś robi okleiny świerk i sosna. Jasna jest też daglezja. http://www.pfleiderer.pl/plyta-laminowana to ciemne drewno jest charakterne. Czy jasne nie będzie mdłe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 27.04.2016 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Ja zaproponował bym płytę fornirowaną. Pewnie trochę droższe rozwiązanie, ale moim zdaniem efekt będzie lepszy. Laminowana jednak widać że jest sztuczna. W handlu są powszechnie dostępne forniry sosnowe, ewentualnie można zastanowić się nad jesionowym, kolor podobny a zazwyczaj mniej sękaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajek88 27.04.2016 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Dziękuję za odpowiedz, weźmiemy pod uwagę daglezję. Jeśli chodzi o kolor, to wydaję mi się, że jest to wyłącznie kwestia gustu, trudno rozstrzygnąć, który jest ładniejszy. Na dzień dzisiejszy bardziej podobają nam się jasne kuchnie, może za jakiś czas zmienimy zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajek88 12.06.2016 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Jednak nie znaleźliśmy płyty imitującej jasne drewno, która by się nam podobałą. Zdecydowaliśmy się więc na coś trochę ciemniejszego- dąb bordeaux firmy pfleiderer, który ma się prezentować tak:http://i.imgur.com/4UY5M7R.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts