madziiiula 27.04.2016 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Witam Was mam ogromną nadzieję, że znajdzie się tutaj ktoś kto zechciałby pomóc mi w aranżacji kuchni, na którą już nie mam głowy W przyszłym tygodniu przychodzą na budowę panowie tynkarze a ja nie mam kompletnie pomysłu na projekt. [ Wiem na pewno, że chcę zabudowę szafek wiszących po sam sufit ( z racji tego, że w domku nie ma kompletnie miejsca na przechowywanie). W miejscu gdzie w projekcie jest spiżarnia, zrezygnowałam z tej ścianki i chciałabym zabudować tą wnękę słupkiem z lodówką i piekarnikiem (również jak najwyżej). Pomyślałam też, że może uda się nam zmieścić na środku małą wyspę?! Liczę na Waszą pomoc, bo mi już ręce opadają. Może ktoś zdoła mi podsunąć jakiś ciekawy pomysł ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.04.2016 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) a gdzie chcesz tę zabudowę po sufit, skoro na każdej ścianie okna? Ja tam widzę, że problem jest już z sensownym umieszczeniem płyty grzejnej. Płyta w narożniku - kto to wymyśla? Człowiek, który w życiu w kuchni nie gotował czy co? Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 27.04.2016 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Zamknęłabym jedno przejście do kuchni - po co dwa w tak niedużej przestrzeni? Można tam przenieść płytę i gotować frontem do przebywających w salonie/jadalni. Masz wtedy bardzo dużo szafek dolnych. Między oknami można dać kilka wiszących + w miejscu spiżarki pełną zabudowę z lodówką i piekarnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 27.04.2016 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 http://images77.fotosik.pl/548/3401bf48cd41c838med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziiiula 27.04.2016 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Chciałabym wiszące szafki między oknami w narożnikach, myślałam o tym aby skończyć zabudowę mebli przed oknem z lewej strony. Żeby całości nie wyprowadzać aż tak daleko. Nie chciałabym kuchenki w narożniku, kompletnie mi to nie odpowiada. Ale za to nie mam rozwiązania zastępczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbych77 28.04.2016 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Ja k zamówisz meble na wymiar to fachowiec sam ci podpowie i zrobi fajny projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts