seat2002 28.04.2016 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Witam, mam w niedawno urządzonym mieszkaniu, w łazience, terakotę podłogową. Jest to terakota matowa, lekko smurzasta. Od nowości niestety, praktycznie przy każdym kapnięciu, pozostają na niej plamy z wody - po wyschnięciu wyglądają jak okrągłe obwódki. Nie zamierzam teraz zrywać podłogi i reklamować płytek, ale mam pytanie... Czy istnieje jakiś impregnat do tego rodzaju płytek, który pomoże rozwiązać mój problem i zapobiegnie tworzeniu na terakocie zacieków? Będę wdzięczna za sugestie, dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 29.04.2016 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 W LM dostaniesz Ceresit CT-10 . On powinien pomóc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seat2002 29.04.2016 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Bardzo serdecznie dziękuję Zainteresuję się. Jeśli ktoś miałby jeszcze jakieś inne typy, to również chętnie skorzystam z podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.04.2016 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 można założyć zmiękczacz do wody. Obwódki to węglan wapnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts