cocodrillo1 05.05.2016 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Witam serdecznie, muszę wykonać podłogę pod kojec dla pieska. Jedna z opcji które biorę pod uwagę to wyłożenie na folii pustaków żużlowych (takich dużych tzw czechowickich, chyba 60x30x30 - mam cały stos niepotrzebnych) i zalanie całości cienką warstwą betonu (taka "szlichta"). Proszę podpowiedzcie, czy to dobry pomysł, ew. coś doradźcie. dziękuję, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaz1719505673 05.05.2016 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Piesek zmarznie w zimie, ja swoim psom zrobiłem podłogę z desek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cocodrillo1 05.05.2016 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 To ważny argument, choć na zimę raczej zamieszka w ciepłym pomieszczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.05.2016 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 można zrobić betonową szlichtę a podesty drewniane ułożyć w osłoniętym miejscu na tym betonie. Wówczas łatwo z węża zmyć podłogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greghus 06.05.2016 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 moim zdaniem położenie czegoś na beton jest dobrym rozwiązaniem, piesek zawsze będzie miał wygodniej. fajnie się sprawuje kostka po prostu, ale jak masz materiał darmowy to warto go wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts