editt2 09.05.2016 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Witam Miałem tworzony projekt indywidualny, mój architekt nie przewidział problemu z toaletą która znajduje się nad oknem ( 90cm ), co proponujecie... mianowicie kupić stelaż h82 ? zabudować ? czy wykuć w ścianie pod oknem i go wrzucić, bądź może zmienić położenie tego wc ? jak to będzie wyglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.05.2016 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 jak ci tam przeszkadza, spokojnie możesz ustawić go między prysznicem a umywalką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 09.05.2016 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Zdecydowanie bym umieściła wc pomiędzy prysznicem a umywalką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bracianka 09.05.2016 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Moja łazienka, tylko w większej wersji Możesz się zastanowić nad postawieniem prysznica, tam gdzie obecnie jest umywalka, wc tam gdzie prysznic, umywalka tam gdzie wc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts