mierzanna 12.05.2016 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 (edytowane) witam mam problem z salonem z aneksem, mam tam zaprojektowaną kuchnię, która jest niefunkcjonalna, jest mało miejsca do przechowywania. chciałam poprzestawiać wszystko w tym pomieszczeniu tak, aby był ciąg blatu i szafek, dodatkowo miałąbym więcej szafek. Pytanie czy jest tu ktoś, kto zna się na projektowaniu wnętrz i byłby mi w stanie pomóc? poniżej przesyłam projekt obecnej kuchni i rozkład mieszkania, dodam, że pomieszczenie o którym mowa ma wymiary 4x5m i pożna powiedzieć ze połow to kuchnia, a połowa to salon. Bardzo proszę o pomoc. Edytowane 12 Maja 2016 przez mierzanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.05.2016 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Przenoszę temat, bo założony został w złym wątku. Niestety, na tak małej powierzchni, aby cokolwiek zostało ci z salonu, kuchnia musi być symboliczna. Inaczej będziesz miała kuchnię z kącikiem kanapowym.Dlatego nie robiłabym słupka przy kominie. a okap wbudowany w szafkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mierzanna 12.05.2016 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Ten słupek to cargo i tam mam wiele rzeczy. A nie lepszym rozwiązanem było by przeniesienie całej kuchni na tą scianę, gdzie jest okap, tam gdzie zlew byłby telewizor i szafka, a na przeciwko kuchni stół i kanapa? myślę ze to by było bardziej funkcjonalne, mam to na kartce rozrysowane, ale nie wiem czy będzie widać ten załącznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.05.2016 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 w wersji 2 telewizji nie dałoby się wygodnie obejrzeć a z kanapy byłby widok na blaty kuchenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mierzanna 12.05.2016 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 a czy wiesz jak to poprzestawiać, aby była ciągłość blatu, stół,krzesła i kanapa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 12.05.2016 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Każda wersja ma jakieś plusy i minusy.http://images78.fotosik.pl/588/424ccbaf9d17a456med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mierzanna 12.05.2016 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 dziękuję bardzo za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.05.2016 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 kinka - kanapa na pierwszym rysunku jest nieproporcjonalnie mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts