Elfir 20.03.2018 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 tylko cena 10x wyższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 21.03.2018 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2018 A ja nie mogę znaleźć wykonawcy mojej kuchni ( może za słabo szukam). Odnośnie samych blatów to już mam wyceny. Ale odnośnie samych mebli jakaś masakra. Nawet poszedłbym w Ikea ale to potem trzeba dostosować a bez stolarza ani rusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara2535 08.06.2018 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2018 Jak kupujesz np. określony rower firmy x i porównujesz jego ceny w dwóch różnych sklepach i są różne to który wybierzesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominik_kubera 20.07.2018 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2018 (edytowane) Wiem sam po sobie, że projektant projektantowi nie równy, lepiej stawiać na firmy z dużym doświadczeniem, bo co z tego, że kuchnia będzie ładna, jak mało praktyczna, chyba ze z niej nie korzystamy zbyt często. Ja zamawiałem meble [sPAM}, oni działają w Warszawie i Lublinie głównie, kuchnia wygląda naprawdę nowoczesnie, ale jednoczesnie jest funkcjonalna. Edytowane 20 Lipca 2018 przez Elfir nikt nie pytał o studio mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts