marlowe 16.05.2016 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Bardzo podoba mi się kamień ozdobny z poniższego zdjęcia, widze taki u siebie w salonie, tylko pytanie czy to kamień? A jesli tak to pod jaka nazwą go szukać? A może jednak tapeta? (której zdecydowanie bym nie chciał) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greghus 17.05.2016 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 raczej kamień, ale trudno ocenić na zdjęciu. widzę, że jest jakaś nazwa firmy na foto, więc może warto napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.05.2016 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 kamień, ale nie taki kupowany w marketach w formie płytek, tylko robiony na zamówienie - wygląda jak cięty na plastry kamień polny.Popytaj kamieniarza lub blecherta z działu "Otoczenie domu" jak takie coś wykonać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
watka 19.05.2016 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 również mi się wydaje, że kamień. W ogóle rewelacyjnie urządzony salon. Ogromnie mi się podoba kamień we wnętrzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marlowe 19.05.2016 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 WYBRAŁEM TEN PONIŻEJ, wreszcie znalazłem to co chciałem a nie wiedziałem czy istnieje nierówny, brązowawy, do tego ciemno drewniane płytki, inny odcień brązu wypoczynek, półki pod TV i salon moich marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts