Loczeski 20.05.2016 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Witam.Jestem po budownictwie, ale kierunek w ogóle mi nie leży.Kręci mnie projektowanie mebli oraz wnętrz, wiadomo nie tylko wizualne ale też od strony technicznej. Chciałbym połączyć zmysł techniczny z artystycznym. Jakie polecacie studia albo kursy, czy w ogóle jest to coś warte ? Może lepiej próbować się załapać w jakiś firmie niż robić papierek, oczywiście nie zależy mi na samym papierku a na nauce i poszerzaniu wiedzy. Lubie 2D i 3D, dobrze się w tym czuje jak i w samej dokumentacji technicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.05.2016 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Meble: Akademię Sztuk Pięknych, wydział wzornictwo przemysłowe. Ewentualnie architekturę, bo wielu znanych projektów mebli kończyło takie studia. Wnętrza: architektura na polibudzie lub architektura wnętrz na uczelni artystycznej. Kursy - cóż, kojarzą mi się z wnętrzarskimi blogerkami, które zapragnęły zostać projektantkami wnętrz, bo napisały 200 wpisów prezentujących cudze projekty i je skomentowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Loczeski 21.05.2016 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 Był ktoś może na tych kierunkach? Dobrze by było opinie poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts