ivys 28.05.2016 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 Witam Jak myślicie czy warto poszerzyć okno kuchenne do 180cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ironsmith 28.05.2016 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 ja mam takie panoramiczne 2x1 wygląda ładnie prawie nad całym blatem roboczym nie licząc boków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bracianka 28.05.2016 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 Ja tam zmniejszałam Teraz mam mniej niż 140cm, i jest ok. Ale mam na szerokość kuchnię węższą niż Twoja. Co chcesz osiągnąć zmianą? Jeśli doświetlić, to dwudziestoma cm i tak niewiele zmienisz, a zabierzesz sobie miejsce na wiszące szafki. Ja bym się raczej zastanowiła nad likwidacją "spiżarki" i zrobieniem porządnej zabudowy od podłogi do sufitu. Zwłaszcza, że drzwi do spiżarki kolidują Ci z lodówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Figusiol 15.06.2016 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 Drzwi w spiżarce można zrobić przesuwne. Ja bym z niej nie rezygnowała. W zabudowie kuchennej , nawet gdyby była nie wiem jak wielka i cudowna nie schowasz wszystkich sprzętów mało używanych oraz gratów, wiaderek, misek, mopa, miotły, koszyków z warzywami czy owocami, słoików, przetworów. To wszystko zależy od tego co kto lubi w domu mieć Poza tym koszt ładnej kuchni do zabudowy jest dużo większy niż postawienie 1 ścianki z przesuwnymi drzwiami. Ale to tylko moja opinia A okno zostawiłabym takie jakie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 15.06.2016 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 Ja okno zmniejszyłem ze 140 do 100cm, bo strasznie mało szafek wiszących przez to miałbym w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.06.2016 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 (edytowane) ja bym nie poszerzała, ale przesunęła bliżej wejścia. Dzięki temu przy lodówce wejdzie drugi słupek na piekarnik http://images77.fotosik.pl/681/921ee35aa0d849d7.jpg Edytowane 15 Czerwca 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 15.06.2016 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 ... trochę dziwna lokalizacja okna / zlewozmywaka. Aby okno otworzyć należałoby baterię zlewozmywaka złożyć ( położyć ), chyba, że dół parapetu wychodzi nad baterię ( ? ) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.06.2016 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 albo zrobić okno na wysokości 120 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam626 17.06.2016 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Mam okno w kuchni na szerokosc okolo 260cm i blat kuchenny jest jedboczesnie parapetem. Fajnie bo swiatlo i widok. Wada jest to ze wszystko co postawisz na blacie jest widoczne z podworka i sprawia wrazenie balaganu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts