Elfir 08.06.2016 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 @Elfir, a co to za niebieskie linie? A gdybyśmy chciali pozostawić muszlę w pierwotnym miejscu? to szklana kabina prysznicowa. Jak zostawisz wc w pierwotnym miejscu, to we wnęce przy prysznicu można ustawić pralkę z szafą, a umywalkę dać w miejscu pralki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mike127 08.06.2016 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 A co powiecie na takie rozwiązanie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.06.2016 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 tylko na rysunku jest bardzo mała umywaleczka. Nie jest ona wygodna w używaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mike127 08.06.2016 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 (edytowane) W ogóle ta moja łazienka jest bardzo niepraktyczna, sam już nie wiem co można jeszcze wymyślić, chyba że rzeczywiście przenieść ją w miejsce pralki, tu gdzie jest grzejnik, tylko wtedy trzeba pozbyć się grzejnika. A tego typu umywalka jak poniżej? Lub jeszcze takie rozwiązanie: Tylko nie wiem, czy dałoby się, aż tak bardzo przesunąć sedes... Edytowane 8 Czerwca 2016 przez mike127 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.06.2016 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 przecież to rozwiązanie jest identyczne z przedstawionym przeze mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mike127 09.06.2016 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 (edytowane) No fakt, przepraszam. A czy uważasz, że przy takim rozwiązaniu będzie wystarczająco miejsca przed muszlą? Edytowane 9 Czerwca 2016 przez mike127 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts