lorqq 08.06.2016 01:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 Witam ! jestem nowy na forum prosiłbym o porade chce wykonac drzwiczki aby przykryc licznik na prąd nie wiem czy kupic gotowy front w sklepie(tylko jakie, i jak zamontowac zawiasy?) czy moze zrobic calosc samemu ? bardzo prosil bym o jakies porady na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 08.06.2016 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 Jaki front - zależy jaki efekt wizualny chcesz osiągnąć. Napisz coś więcej. Gotowego w sklepie na 99% nie kupisz; co najwyżej możesz kupić metalowe drzwiczki w które wkleja się płytkę i stosuje jako rewizja w łazienkach. Można na zawiasy, można na magnesy neodymowe, wszystko zależy od konkretnego miejsca. Wklej może jakieś zdjęcia, będzie łatwiej coś doradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.06.2016 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 zawiasy mocowane wprost do ściany pewnie zostaną wyrwane przy którymś otwarciu. Lepiej zrobić drewnianą ramkę i do niej przykręcić zawiasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lorqq 08.06.2016 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 zawiasy mocowane wprost do ściany pewnie zostaną wyrwane przy którymś otwarciu. Lepiej zrobić drewnianą ramkę i do niej przykręcić zawiasy. Dokładnie tez tak myślałem tylko jak to wykonać i jakich materiałów użyć) niestety nie mogę zrobić zdjęcia, chce zrobić drzwiczki na wnękę w której jest licznik na prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.06.2016 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 mnie robił solarz, więc nie pomogę za bardzo. Ale wkręcał ramę na wkręty do ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts