koszał 20.06.2016 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Witam, Panowie mam mały problem. Kupiłem domofon z zasilaczem do podpięcia pod tablicę bezpieczników- i coś podłączam źle.Z jednego z bezpieczników (wybrałem pierwszy lepszy od oświetlenia) pociągnąłem + a minus podpiąłem pod listwę w pierwsze wolne miejsce. Niestety kiedy włączam zasilanie wywala mi różnicówkę. Co robię nie tak? W sumie na logikę powinno działać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 20.06.2016 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Witam, Panowie mam mały problem. Kupiłem domofon z zasilaczem do podpięcia pod tablicę bezpieczników- i coś podłączam źle. Z jednego z bezpieczników (wybrałem pierwszy lepszy od oświetlenia) pociągnąłem + a minus podpiąłem pod listwę w pierwsze wolne miejsce. Niestety kiedy włączam zasilanie wywala mi różnicówkę. Co robię nie tak? W sumie na logikę powinno działać.... Po pierwsze nie ma w sieci + i - jest L i N, po drugie wpiąłeś N-a przed różnicówką. Poszukaj dla N-a miejsca za różnicówką, pewnie jest jakaś listwa a jeśli nie to jest jeden dwa obwody wpięte bezpośrednio do różnicówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts