Kominki Piotr Batura 03.07.2016 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 Masz Piotrze racje . Ostatnio nawet " w branży " narobiło się takich którzy chcą aby im za darmo wytłumaczyć co i jak budować.....Jednemu to się nawet naraziłeś, pewnie odmawiając informacji...Napisał całe wypracowanie na temat Romotopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 04.07.2016 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Laboratorium mam dla własnego widzimisię. Tak by sprawdzić to co mam sprzedawać. Ważąc drewno przed spaleniem, mierząc temperaturę i czystość spalin, można się trochę dowiedzieć.... Czasem sprawdzam też coś innego, takie hobby. Nie lubię jak ktoś mi kit wciska.... Dla mnie jasne i zrozumiałe, sam chętnie bym się o swojej konstrukcji dowiedział więcej ale w warunkach amatorskich pewnych rzeczy nie da się zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts